Παρασκευή, Ιανουαρίου 15

Όλα θα αλλάξουν σε λίγο ... - ΒΙΝΤΕΟ -


ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΠΛΕΟΝ...
ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ...

1. ΕΡΩΤΗΣΗ

Πατέρα, τώρα τελευταία ζητάτε από όλους τους γονείς που έχουν μικρά παιδιά να τα βάζουν να προσεύχονται για την πατρίδα μας, αλλά και για όλο τον κόσμο. Υπάρχει κάποιος λόγος ιδιαίτερος που σας αναγκάζει να το κάνετε αυτό;

Ναι, παιδί μου.

Η πατρίδα μας βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο κέντρο μιας μεγάλης και ύπουλης εχθρικής ενέργειας που απειλεί να την καταστρέψει.

Σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα από τώρα, θα δούμε όλοι μας τους ψεύτικους φίλους μας να ταπεινώνουν την πατρίδα μας και να την υποχρεώνουν σε μια εδαφική συρρίκνωση.

Με δεσμευτικούς διεθνείς νόμους θα προσπαθήσουν να κλέψουν τον πλούτο της.

Θα της βάλουν πρώτα ένα λουρί στο λαιμό, όπως τα σκυλιά, και μετά θα την σέρνουν όπως θέλουν και όπου θέλουν.

Με απειλές θα αναγκάσουν τους πολιτικούς και εκκλησιαστικούς ηγέτες μας να χρησιμοποιήσουν μεθόδους ακραίας καταστολής κάθε προσωπικής πολιτικής και θρησκευτικής ελευθερίας, για να πετύχουν τα σατανικά τους σχέδια. 

2. ΕΡΩΤΗΣΗ

Οι πολιτικοί και οι εκκλησιαστικοί ηγέτες μας πως θα το δεχτούν αυτό; 

Δυστυχώς υποκύπτουν εύκολα και χωρίς αντιδράσεις, γιατί όλοι αυτοί που μας πολεμούν, ενεργούν σύμφωνα με τις εντολές της «πενταρχίας του σκότους» η οποία ελέγχει μυστικά όλο τον πλανήτη.

Όλες οι κυβερνήσεις του κόσμου είναι απλά ευτελή πιόνια της παγκόσμιας εξουσίας τους. 

3. ΕΡΩΤΗΣΗ

Ποια είναι αυτή η «πενταρχία» του σκότους; 

Είναι 5 μεγάλες ομάδες με οικογενειακή δομή, που έχουν στην κατοχή τους ασύλληπτο πλούτο, γι’ αυτό και ελέγχουν απόλυτα την παγκόσμια οικονομία.

Όλες οι τράπεζες βρίσκονται υπό την εξουσία τους και κατά συνέπεια και όλα τα κράτη τα οποία δανείζονται από αυτές.

Οι πέντε αυτές ομάδες είναι πιστές στον Εωσφόρο και τα σχέδια του, γι’ αυτό και αποτελούν την κρυφή ηγετική ομάδα που χρηματοδοτεί, προωθεί και κατευθύνει κάθε σατανική επιλογή του πατέρα τους Εωσφόρου.    

Ελέγχουν απόλυτα πολιτικούς, επιστήμονες και κάθε μορφή επικοινωνιακού  μέσου, όπως εφημερίδες και ραδιοτηλεοπτικά δίκτυα, με τα οποία ελέγχουν τις μάζες.

Ο απώτερος σκοπός τους είναι να υποτάξουν την ανθρωπότητα μέσα από την υγεία, την τροφοδοσία, τη στρατιωτική επιβολή και να δημιουργήσουν ένα παγκόσμιο κράτος που θα υπακούει απόλυτα στις δικές τους επιλογές.

Η πατρίδα μας, λόγω της σημαντικής γεωγραφικής της θέσης, που ενώνει Ανατολή και Δύση είναι ένα σημαντικό χαρτί στην επίτευξη των στόχων τους.

Πολλές φορές μέχρι τώρα, θέλησαν να την καταστρέψουν, αλλά οι πνευματικές δυνάμεις που περιφρουρούν την πατρίδα μας και την προστατεύουν δεν το επέτρεψαν αυτό.

 

4. ΕΡΩΤΗΣΗ

Ποιες είναι οι πνευματικές δυνάμεις που προστατεύουν την πατρίδα μας; 

Είναι, πρώτα απ’ όλα, η βαθιά πίστη που έχουμε σχεδόν όλοι οι Έλληνες στον αληθινό Θεό και την παναγία Μητέρα Του, την Παναγία μας, που δεν επιτρέπει στον Εωσφόρο και την επίγεια ηγετική του ομάδα να πετύχει τα σατανικά του σχέδια.

Οι πολλές καθημερινές θείες Λειτουργίες που γίνονται, παιδί μου, σε όλη την επικράτεια της πατρίδας μας, όπου μεταλαβαίνουν οι άνθρωποι το Σώμα και το Αίμα του Χριστού δεν αφήνουν το πνεύμα του Εωσφόρου να μολύνει απόλυτα τη χώρα αυτή και τους κατοίκους της.

Το Άγιον Όρος, επίσης, με τις καθημερινές προσευχές και την υψηλή προστασία της Θεοτόκου, έχει φτιάξει μια πολύ δυνατή προστατευτική πανοπλία από κάθε κακό γύρω από την πατρίδα μας.

Η ευσέβεια των Ελλήνων και η αγάπη τους στο Θεό ήταν πάντα μια μεγάλη πνευματική δύναμη που απωθούσε τα σατανικά σχέδια.

Η ελληνική χριστιανική οικογένεια δεν άφηνε πολλά περιθώρια στο σατανά να πετύχει όσα ήθελε.

Με την είσοδο μας, όμως, στη σατανοκρατούμενη χριστιανική Ευρώπη όλα άλλαξαν.

Η ψεύτικη ευημερία ξεγέλασε σχεδόν όλους.

Απορρίψαμε όλα όσα μας έκαναν πνευματικά δυνατούς και αποδεχτήκαμε σταδιακά καθετί που μας υποδούλωσε στα σατανικά δίχτυα.

Η αποστασία από το Θεό και την αλήθεια είχε αρχίσει να γίνεται πραγματικότητα.

Με ευκολία ψηφίστηκαν αντίχριστοι νόμοι, αποδεχτήκαμε ανήθικες πρακτικές, και στο όνομα της δήθεν αγάπης θεωρήσαμε σωστό ότι ήταν για την Εκκλησία και το Χριστό λάθος και αμαρτία.

Όλα αυτά είχαν σαν συνέπεια να διώξουμε από τις ψυχές μας αλλά και από την πατρίδα μας τη μόνη δύναμη που μέχρι τώρα μας προστάτευε και μας οδηγούσε.

Διώξαμε σταδιακά την αληθινή πίστη και μαζί της τον Προστάτη της πατρίδας μας, το Άγιο Πνεύμα. 

Πόσο λυπήθηκε ο Χριστός και η Παναγία μας για τον πνευματικό αυτό ξεπεσμό της χώρας μας!

Οι πολιτικοί ζήλεψαν την δόξα των εχθρών της πίστεως και θέλησαν να γίνουν σύγχρονοι Νέρωνες και Διοκλητιανοί. 

Έκλεισαν τις Εκκλησίες και απαγόρευσαν στους ανθρώπους να επισκέπτονται το πραγματικό πνευματικό νοσοκομείο των ψυχών, για να πάρουν τη μόνη αμόλυντο θεραπεία, τη «θεία Κοινωνία».

Δυστυχώς στο καταστρεπτικό τους έργο βρίσκουν κατά καιρούς πολύτιμη βοήθεια και από κάποιους εκκλησιαστικούς ηγέτες, οι οποίοι συνεργούν στα άνομα σχέδια τους.

Αυτοί, είτε από το φόβο της πολιτικής εξουσίας, είτε παρασυρμένοι από την διαστρέβλωση της αλήθειας, ενεργούν σαν μισθωτοί ποιμένες. 

Συμπορεύονται με την πολιτική εξουσία και με την συναίνεση τους προωθούν και υποτάσσουν στις αντίχριστικες πολιτικές πρακτικές, κάθε μορφή χριστιανικής ηθικής και ευσέβειας.

Σκανδαλίζουν το ποίμνιο τους και προδίδουν της αγία πίστη της Εκκλησίας μας.

Αυτοί θα αποβληθούν από τις καρδιές των πιστών και θα κριθούν σαν ανάξιοι ποιμένες.

Πάντως, με τέτοιες αντίχριστες ενέργειες, πως θα μπορούσε, παιδί μου, να μείνει το Πνεύμα του Θεού πάνω από την πατρίδα μας;

Μόνοι μας, με την αφέλεια μας, επιτρέψαμε στο σατανά να γίνει ο πνευματικός καθοδηγητής της πατρίδας μας.

Τώρα θα πρέπει να είμαστε και έτοιμοι να υποστούμε τις τρομακτικές συνέπειες των λανθασμένων επιλογών μας.   

5. ΕΡΩΤΗΣΗ

Εμείς πως μπορούμε να αποτρέψουμε τις συνέπειες αυτές; Υπάρχει κάποιος τρόπος; 

Και βέβαια υπάρχει!

Είναι η μετάνοια.

Να παραδεχτούμε τα λάθη μας.

Να ζητήσουμε συγνώμη από το Χριστό και να αλλάξουμε ζωή.

Αν αυτό το κάνουμε όλοι μας, θα ενεργοποιήσουμε ξανά την τρομερή δύναμη της θείας Χάρης και θα αποτρέψουμε όλα τα κακά που έχει κατά νου να μας κάνει ο Εωσφόρος.

Αν όμως αδιαφορήσουμε και περιφρονήσουμε την παράκληση του Κυρίου μας για μετάνοια και συνεχίσουμε τις αμαρτίες και τα πάθη μας, τότε μόνοι μας θα αφήσουμε το σατανά να μας πειράξει και να μας κάνει να πονέσουμε πολύ.  

Ο σατανάς δεν είναι φιλάνθρωπος, όπως είναι ο Κύριος μας.

Μισεί τους ανθρώπους και θέλει να τους καταστρέψει.

Η σωτηρία μας ή η καταστροφή μας εξαρτάται μόνο από εμάς. 

Οι δικές μας επιλογές θα καθορίσουν το μέλλον της πατρίδας μας.

Γι’ αυτό είναι ανάγκη να προσευχηθούμε για όλους τους ηγέτες της πατρίδας μας, πολιτικούς και εκκλησιαστικούς, αφού οι δικές τους αποφάσεις με την δική μας ανοχή και συγκατάθεση θα καθορίσουν αυτά που θα έρθουν.

Ας προσευχηθούμε λοιπόν, να σταματήσουν οι πολιτικοί να πολεμούν το Χριστό με τα άθλια αντιχριστιανικά νομοθετήματα τους, με τα οποία δίνουν δικαίωμα στο σατανά να καθορίζει την πορεία του υπέροχου αυτού έθνους.

Ας προσευχηθούμε, όμως, και για τους εκκλησιαστικούς μας ηγέτες, για να μπορέσουν να σταθούν δυνατοί και σταθεροί στο υπέροχο ύψος του αρχιερατικού τους αξιώματος, ώστε να οδηγήσουν με σύνεση και σοφία το πνευματικό ποίμνιο που τους εμπιστεύτηκε ο Κύριος μας στα αληθινά θεϊκά μονοπάτια του ουρανού!

Αν όλοι μας ανανεώσουμε την πίστη και την αγάπη μας στο Χριστό, θα ματαιώσουμε όλα τα καταστρεπτικά σχέδια των εχθρών της πατρίδας μας αλλά και την επερχόμενη φοβερή αντίδραση της ίδιας της φύσης στον αμετανόητο και πεισματάρη άνθρωπο.

6. ΕΡΩΤΗΣΗ

Πως θα αντιδράσει η φύση στην δική μας αμετανοησία;

Η φύση αναγνωρίζει τον Δημιουργό της και κάθε μέρα τον δοξάζει με την αρμονική της συμπεριφορά.

Δεν βλέπεις πως όλα τα άστρα στον ουρανό, αλλά και ότι βρίσκεται στη γη, στη ξηρά και στη θάλασσα, υπακούουν στην τάξη και την αρμονία, όπως την όρισε ο Θεός;

Όλη η Δημιουργία σέβεται, αγαπά και βοηθά τον άνθρωπο, ώστε να γίνει η διαβίωση του στη γη όσο πιο όμορφη και άνετη γίνεται.

Ο υπέροχος ουρανός μας δίνει με τον ήλιο το πολύτιμο φως την ημέρα και με τα αστέρια το φως τη νύχτα.

Η γη χαρίζει τους πολύτιμους καρπούς των  δέντρων για την διατροφή των ανθρώπων και τα λουλούδια τα μεθυστικά αρώματα τους.

Οι πηγές μας δίνουν το πολύτιμο νερό και ο αέρας το αναγκαίο οξυγόνο.

Η θάλασσα πάλι μας δίνει τον δικό της πλούτο και την ποικιλομορφία των ψαριών.

Όλα βρίσκονται στην υπηρεσία του πιο σημαντικού δημιουργήματος του Θεού, που είμαστε εμείς, που είναι ο άνθρωπος.

Η φύση, αν και φαίνεται εκ πρώτης όψεως μόνο υλική, εν τούτοις, κάτω από τη θεϊκή επίδραση, καταλαβαίνει και αντιδρά στις όποιες ενέργειες του ανθρώπου.

Αντιδρά ευεργετικά για τον άνθρωπο όταν αυτός σέβεται, αγαπά και ακολουθεί τις θεϊκές εντολές.

Αντιδρά, όμως, και αρνητικά, ακόμα και βίαια, κάθε φορά που αυτός ακολουθεί τον καταστροφέα της ζωής και αρχηγό του κακού, τον Εωσφόρο.

Η φύση δεν αποδέχεται εύκολα την μόλυνση και την αλλαγή που υφίσταται από τα έργα και τις επεμβάσεις του ανθρώπου, ο οποίος με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης μολύνει με νανοσωματίδια υψηλής τεχνολογίας τον αέρα, τους καρπούς των δέντρων, τα φυτά και όλα τα νερά.  

Όλα αυτά έχουν καταστρεπτικές συνέπειες τόσο για την ίδια τη φύση, όσο και για τους ανθρώπους, οι οποίοι με αυτά που τρώνε, πίνουν και εισπνέουν μετατρέπονται σταδιακά σε μεταλλαγμένα όντα.

Ακόμα και στον καιρό έχει επέμβει ο άνθρωπος, για να μπορεί να τροποποιεί και να καθορίζει τον καιρό όπως αυτός νομίζει καλύτερα.

Η φύση, παιδί μου, έχει μάθει να υπακούει και να ενεργεί μόνο με βάση τις θεϊκές εντολές, ώστε να επικρατεί τάξη και αρμονία. 

Δυσανασχετεί και πολλές φορές αντιδρά βίαια κάθε φορά που εμείς οι άνθρωποι προσπαθούμε να γίνουμε θεοί και να καθορίζουμε εμείς τους νόμους της φύσης!  

Για τον λόγο αυτό, ο άνθρωπος θα βρεθεί πάρα πολύ σύντομα αντιμέτωπος με την πιο βίαιη καταστρεπτική αντίδραση όλης της φύσης συνολικά, στα ανόητα σχέδια του. 

Σημάδι έναρξης της επανάστασης όλης της φύσης θα είναι η χρονική εκείνη περίοδος κατά την οποία οι υποτεταγμένοι στον Εωσφόρο χριστιανοί ηγέτες θα προβούν σε μια καταστρεπτική πολιτική εντολή. 

7. ΕΡΩΤΗΣΗ

Ποια θα είναι αυτή η πολιτική εντολή;

Θα κλείσουν τις Εκκλησίες και θα απαγορεύσουν την ελεύθερη και απρόσκοπτη συμμετοχή των πιστών στο ιερό μυστήριο της θείας Λειτουργίας, για να μη μπορούν να πάρουν οι πιστοί το Σώμα και το Αίμα του παντοδύναμου Δημιουργού τους.

Επίσης, δεν θα επιτρέψουν σε όλους τους Χριστιανούς να εορτάσουν ελεύθερα τη μεγάλη γιορτή των Θεοφανίων και να αγιάσουν οι ιερείς τους ανθρώπους, τη φύση, τα χωράφια, τα ζώα, τα σπίτια, τα πόσιμα νερά και τα αλμυρά της θάλασσας με τον μεγάλο αγιασμό των Θεοφανίων. 

Η αντίδραση της φύσης στην ασεβή αυτή ενέργεια των σατανοκρατούμενων ηγετών θα είναι τόσο βίαιη και καταστρεπτική που και αυτοί που τώρα μας φοβίζουν, θα φοβηθούν υπερβολικά από αυτά που θα έρθουν.

Ανεξέλεγκτες νέες ασθένειες στους ανθρώπους, αρρώστιες στα δέντρα και τα φυτά, μολυσμένα νερά, ενεργοποίηση ηφαιστείων και εμφάνιση νέων κρυφών, θα σπείρουν τον φόβο και τον τρόμο.

Τους σεισμούς θα ακολουθούν σε κάποια μέρη και ισχυροί καταποντισμοί, οι οποίοι θα αλλάξουν ακόμα και τη δομή της γης.

Ο καιρός θα κατηγορηθεί ότι τρελάθηκε, από το πλήθος των τρομαχτικών εναλλαγών και των καταστρεπτικών ενεργειών του. Οι μετεωρολογικές προβλέψεις θα διαψεύδονται και οι σοδιές θα καταστρέφονται.

Η πείνα, η δίψα και οι αρρώστιες θα βασιλεύουν.

«Θεέ μου, σπλαχνίσου μας», θα φωνάζουν όλοι, χωρίς όμως να έχουν ακόμα τη δύναμη να μετανοήσουν ειλικρινά, ώστε να ομολογήσουν τα λάθη τους και να επιστρέψουν στο Χριστό.

Οι επερχόμενοι πόλεμοι θα φέρουν πανικό και παγκόσμια θλίψη, αφού τα όπλα που θα χρησιμοποιηθούν θα είναι τελείως καινούρια και απόλυτα καταστρεπτικά. 

Έθνη θα καταστραφούν και κάποια από αυτά ολοκληρωτικά θα εξαφανιστούν.

Κάποιοι θα γελάσουν με αυτά που τώρα λέμε και κάποιοι άλλοι θα τα κατηγορήσουν σαν αποκυήματα φαντασίας.

Πόσο φρόνιμο, όμως, είναι αυτό που θα κάνουν, όταν το κακό ανεπιστρεπτί θα ξεκινήσει;

Δεν είναι καλύτερα, αντί να πολεμούμε το Θεό και να μολύνουμε τη Δημιουργία Του, να μετανοήσουμε και να ανατρέψουμε έτσι όλα αυτά που έχουν δρομολογηθεί;= 

8. ΕΡΩΤΗΣΗ

Με την πατρίδα μας τι θα γίνει; 

Η πατρίδα μας έχει να αντιμετωπίσει άμεσα ένα μεγάλο και σοβαρό πρόβλημα.

Αυτό προέρχεται από τις αποφάσεις που έχει πάρει η «πενταρχία του σκότους», για την πατρίδα μας και τις εξελίξεις που έχει προγραμματίσει για την χρονική αυτή  περίοδο.

Σαν εκτελεστικά όργανα των μυστικών σχεδίων τους, θα χρησιμοποιήσουν δυστυχώς τους εκάστοτε πολιτικούς, ακόμα και κάποιους εκκλησιαστικούς ηγέτες, οι οποίοι είτε εν γνώσει, είτε εν αγνοία τους θα συμβάλουν στην προώθηση, επιτάχυνση και εκτέλεση των προαποφασισμένων αποφάσεων τους. 

Η καταστροφή της ελληνικής οικονομίας, ο τεμαχισμός της εδαφικής κυριαρχίας της πατρίδας μας και η υποκλοπή του θαλάσσιου πλούτου της, καθώς επίσης και η αλλοίωση της εθνικής και εκκλησιαστικής μας ταυτότητας, είναι οι πρωταρχικοί στόχοι τους.

Τα υπερβολικά σκληρά μέτρα που επιβλήθηκαν για την δήθεν  προστασία από την πανδημία, με τους εγκλεισμούς των πολιτών και την συνεχόμενη διασπορά του φόβου περί θανάτου από τα τηλεοπτικά μέσα, αποτέλεσαν, παιδί μου, το πιο πειστικό και πιεστικό εργαλείο εναντίον των ανθρώπων προκειμένου να πετύχουν τα σατανικά σχέδια τους.

Έτσι, όσον αφορά την πατρίδα μας, δεν χρειάζεται να είσαι προφήτης για να καταλάβεις ότι όλοι οι πολίτες αυτής της χώρας δεν θα αντέξουν ακόμα για πολύ, εκτός αν αντιληφθούν τις παγίδες και αντιδράσουν.  

Οι πολιτικοί ηγέτες αποφάσισαν να εξοντώσουν τους πολίτες αυτής της υπέροχης αλλά εύπιστης χώρας με την στέρηση του πιο σημαντικού αγαθού για την υγεία του ανθρώπου, που είναι το οξυγόνο.

Μας έβαλαν φίμωτρα, όπως βάζουμε σε σκύλους και αρκούδες, για να μην μιλάμε, να μην αναπνέουμε και να μην αντιδράμε.

Δεν θα αργήσουν να φανούν τα καταστροφικά αποτελέσματα για όλους εκείνους, που αντί για οξυγόνο ανέπνεαν για μεγάλο χρονικό διάστημα το επικίνδυνο διοξείδιο του άνθρακος, το οποίο μόνο τα φυτά χρειάζονται για να αναπτυχθούν.

Η πλήρως κατεστραμμένη οικονομία θα δημιουργήσει στρατιές ανέργων ανθρώπων που θα αρχίσουν να επιδίδονται σε πρωτοφανείς βίαιες ενέργειες για να εξασφαλίσουν την επιβίωση τους.

Οι εναλλασσόμενες κυβερνήσεις δεν θα μπορούν να κυβερνήσουν.

Τα ράφια των supermarket θα αδειάσουν από τρόφιμα και στρατιώτες θα φρουρούν τα φαρμακεία.

Εξαιτίας της μεγάλης πείνας που θα απλωθεί σε όλη την Ελλάδα, θα έχουμε και έναν μικρής διάρκειας εμφύλιο πόλεμο.

Θα συμβούν πρωτοφανείς βιαιότητες και αιματηρές συμπλοκές.

Αγανακτισμένοι και κατεστραμμένοι οικονομικά πολίτες θα επιτίθενται σε πολιτικούς και θα βιαιοπραγούν εις βάρους τους, επειδή θα τους θεωρήσουν προδότες και υπεύθυνους της όλης κακής κατάστασης.  

Θα επικρατήσει για κάποιο μικρό διάστημα αναρχία, που θα αναγκάσει το στρατό να επέμβει.

Για λίγο θα κυβερνήσουν οι στρατιωτικοί μέχρι να παραδώσουν την εξουσία σε μια αξιόλογη πατριωτική ομάδα, που θα αναλάβει το δύσκολο έργο της αποκατάστασης.

Τη συγκεκριμένη δύσκολη περίοδο της πατρίδας μας, εξωτερικοί εχθροί θα της επιτεθούν και θα προσπαθήσουν να πετύχουν την εδαφική συρρίκνωση της.

Ο ναυτικός αποκλεισμός που θα επιβάλουν στα νησιά μας, θα διακόψει την ομαλή τροφοδοσία της χώρας και ο πανικός του κόσμου θα φτάσει στα άκρα.

Ο πανικός αυτός ήδη θα περιφέρεται ανάμεσα στους ανθρώπους, εξαιτίας ενός κρυφού ηφαιστείου της θάλασσας που θα ενεργοποιηθεί και με το σεισμό που θα προκαλέσει θα ταρακουνήσει καταστρεπτικά τη γη αλλά και τον εγωισμό  των ηγετών της προδοσίας της πολύπαθης πατρίδας μας.

Η πείνα τότε θα κορυφωθεί και θα γίνει ο χειρότερος εφιάλτης.

Ευτυχώς που όλα αυτά θα κρατήσουν μόνο για πολύ μικρό χρονικό διάστημα.   

Η αληθινή μετάνοια και η στροφή του κόσμου στο Θεό, θα φέρει καινούρια γεγονότα.

Η νέα ηγεσία που θα αναδειχτεί, θα αγαπά το Θεό και θα αγωνιστεί για το καλό των Ελλήνων.

Η παλαιά ηγεσία εντωμεταξύ θα έχει εκδιωχθεί και θα έχει τιμωρηθεί παραδειγματικά.

Η Ελλάδα θα απομακρυνθεί από τους ψεύτικους ευρωπαίους φίλους της και θα χαράξει μια τελείως νέα πολιτική κατεύθυνση, σύμφωνα με τα ήθη και τα έθιμα της ευλογημένης αυτής χώρας.

 

9. ΕΡΩΤΗΣΗ

Είπατε ότι η «πενταρχία του σκότους» έχει δρομολογήσει κάποια γεγονότα που θα μας επηρεάσουν;

Ποια είναι αυτά; 

Η «πενταρχία του σκότους» βιάζεται να αλλάξει βίαια τον κόσμο για να βάλει σαν πρόεδρο της παγκόσμιας πλέον εξουσίας της αυτόν που έχει ήδη αυτή επιλέξει.

Δεν θα είναι αυτός ο πραγματικός Αντίχριστος, αλλά ένας πρόδρομος του.

Αυτός ήδη υπάρχει, υπηρετεί τον Εωσφόρο και θα είναι αυτός που θα προκαλέσει τώρα μια σειρά από τις μεγαλύτερες παγκόσμιες καταστροφές.

Στα σχέδια του υπάρχουν πολλοί τομείς που θα χρειαστεί πρώτα να καταστρέψει και μετά, με τις προγραμματισμένες από αυτόν  επανεκκινήσεις, που θα εξυπηρετούν τα σατανικά σχέδια του, θα προσπαθήσει ανεπιτυχώς να υποτάξει πλήρως ολόκληρα έθνη.

Στους τομείς αυτούς συγκαταλέγονται, η οικονομία, η υγεία, τα τρόφιμα, ο πόλεμος και άλλα.

Οι πόλεμοι που ξεκίνησαν ήδη εδώ και αρκετό καιρό, όπως είναι αυτός της Συρίας, ήταν απλά μόνο η αρχή.

Η πανδημία είναι δικό του τερατούργημα.

Η παγκόσμια οικονομική καταστροφή δικό του κατόρθωμα.

Τώρα, αυτός και τα επιτελεία του προετοιμάζουν την κορύφωση της παγκόσμιας πολεμικής σύγκρουσης με επιτάχυνση των σχετικών διαδικασιών.

Σημαδιακή αρχή της επιτάχυνσης όλων αυτών που θα προηγηθούν, για να αλλάξουν όλο τον πλανήτη μας και να έρθει όσο το δυνατό γρηγορότερα η Νέα Τάξη Πραγμάτων, ήταν η προβληθείσα από τους Ολυμπιακούς αγώνες προφητική έναρξη της «πανδημίας».

Η «πενταρχία του σκότους» θα προκαλέσει μια άνευ προηγουμένου κατάρρευση όλων των κρατών, ώστε να έρθει σαν παγκόσμιος σωτήρας και ηγέτης αυτός που η ίδια έχει επιλέξει.   

Η σύγκρουση όλων των κρατών μεταξύ τους θα είναι αναπόφευκτη.

Τα ηνία της παγκόσμιας εξουσίας που κατείχε μέχρι τώρα η Αμερική θα αλλάξουν χέρια.

Τρομακτικά γεωλογικά γεγονότα θα συνεισφέρουν βοήθεια σε αυτή την αλλαγή.

Η παγκόσμια επιβίωση θα διαταραχτεί και το φάσμα της απόλυτης φτώχειας, πείνας, δίψας και αρρώστιας θα επισκιάσει όλο τον πλανήτη.

Ωστόσο, όλα αυτά που ετοιμάζει ο Εωσφόρος και τα επίγεια επιτελεία του, για την επικράτηση της Νέας Τάξης Πραγμάτων δεν θα πετύχουν προς το παρόν και στο τέλος θα καταστραφούν, επειδή ακόμα δεν το επιτρέπει ο Θεός.

Το μόνο που θα πετύχουν θα είναι μια άνευ προηγουμένου  παγκόσμια καταστροφή σε όλα τα επίπεδα.

Αναπόφευκτα και εμείς στην Ελλάδα θα υποφέρουμε, όχι όμως όπως οι υπόλοιποι.

Η μετάνοια και η επαναπροσέγγιση όλων μας στην αληθινή πίστη του Χριστού, θα δημιουργήσει με θαυμαστό και θαυματουργικό τρόπο μια καταπληκτική ασπίδα προστασίας και φροντίδας του Θεού για τους εναπομείναντες χριστιανούς πολίτες αυτής της ευλογημένης χώρας.

Μετά το τέλος της μεγάλης αυτής παγκόσμιας δοκιμασίας η χώρα μας θα γίνει η πιο ευλογημένη χώρα σε όλο τον πλανήτη.

Θα μεγαλώσουν τα σύνορα της και θα μεταδώσει την αληθινή πίστη του Χριστού σε όλο τον κόσμο.

Μεγάλες ιεραποστολές της μιας αληθινής ορθόδοξης πίστης θα απλωθούν στα πέρατα της γης.

Η «πενταρχία του σκότους» θα έχει υποστεί από το Θεό μια από τις πιο μεγάλες και πιο δυνατές ταπεινωτικές ήττες.

Οι άνθρωποι θα έρθουν ξανά κοντά στο Χριστό και θα θέλουν να μάθουν περισσότερα γι’ αυτόν και το άγιο Ευαγγέλιο Του.

Θα είναι η εποχή που το Ευαγγέλιο του Χριστού θα κηρυχτεί σε όλο τον κόσμο.  

Ο μεγάλος πολιτικός και πνευματικός «ηγέτης», που θα ηγηθεί της πνευματικής και πολιτικής αποκατάστασης της πατρίδας μας, θα ανεβάσει στην πολιτική και εκκλησιαστική εξουσία ανθρώπους που θα αγαπούν το Θεό και τους ανθρώπους.

Οι εκκλησιαστικοί εκείνοι άνδρες που πρόδωσαν το Χριστό με την αμαρτωλή ανοχή και υποχωρητικότητα τους στα σατανικά νομοθετήματα των πολιτικών, θα εκδιωχθούν και θα τιμωρηθούν αυστηρά και παραδειγματικά.

Η γαλήνη και η ειρήνη του κόσμου θα επανέλθει για κάποιο χρονικό διάστημα.

Οι άνθρωποι θα έχουν τώρα τη σωστή γνώση και εμπειρία τι θα συμβεί εάν ξανά εμπιστευτούν όλους αυτούς που τους έφεραν στην τραγική αυτή θέση.

Ο Εωσφόρος, βέβαια, δεν θα πάψει να ετοιμάζει καινούρια σχέδια, προκειμένου να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα.

Να ηγηθεί, δηλαδή, όλου του κόσμου, μέσα από τον δικό του γιο, τον Αντίχριστο.

Οι άνθρωποι θα αναγκαστούν ξανά να επιλέξουν.

Η ευθύνη, όμως, τώρα θα βαραίνει αποκλειστικά μόνο τον ίδιο τον άνθρωπο.

Εμείς οι Χριστιανοί πρέπει να παραμείνουμε σταθεροί στην πίστη και την αγάπη μας στο Χριστό.

Θα χρειαστεί ωστόσο να αυξήσουμε λίγο περισσότερο την εμπιστοσύνη μας στο Θεό, ώστε, σαν μικρά παιδιά στην αγκαλιά Του, να μη φοβόμαστε τίποτα.

Αυτός θα αναλάβει με πολλούς θαυμαστούς τρόπους να μας προστατεύει από κάθε κακό. 

10. ΕΡΩΤΗΣΗ

Όλα αυτά που μας είπατε, είναι πολύ συνταρακτικά. Εμείς τώρα, οι απλοί άνθρωποι εκτός από τη μετάνοια μας τι άλλο μπορούμε να κάνουμε;   

Είναι αλήθεια πως εμείς οι απλοί άνθρωποι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο εκτός από τη μετάνοια μας, αφού δεν έχουμε την δύναμη να επέμβουμε στις αποφάσεις των κυβερνήσεων μας.

Έχουμε, όμως, ένα πολύ δυνατό όπλο εναντίον του σατανά, που τον τρομάζει και το οποίο, αν το χρησιμοποιήσουμε έστω και τώρα, πολλά από τα σχέδια του θα αποδυναμωθούν και άλλα με πολλή δυσκολία θα προχωρήσουν. 

11. ΕΡΩΤΗΣΗ

Ποιο είναι αυτό το όπλο; 

Είναι τα μικρά αθώα παιδιά μας.

Εμείς οι μεγάλοι, με τις κακίες και τις πονηριές μας, ακόμα και όταν μετανιώνουμε για τα λάθη μας, είμαστε ευάλωτοι μπροστά στη δύναμη του σατανά εξαιτίας του εγωισμού και της πονηριάς μας.  

Στα μικρά αθώα παιδιά, αυτές οι δύο αμαρτίες δεν υπάρχουν.

Η παιδική απλότητα και αθωότητα των μικρών αυτών αγγέλων κάνει το σατανά πολύ αδύναμο στο να μπορεί να ενεργεί τις σατανικές του δυνάμεις.

Γι’ αυτό το λόγο μισεί υπερβολικά τα παιδιά και προσπαθεί να τα μολύνει με κάθε είδος πονηριάς.  

Ο ίδιος Χριστός εξάλλου δεν μας είχε πει να γίνουμε σαν τα μικρά παιδιά, αν θέλουμε να μπούμε στη βασιλεία των Ουρανών;

Τώρα λοιπόν, στις δύσκολες αυτές στιγμές που ζει η πατρίδα μας αλλά και ο κόσμος ολόκληρος, είναι ανάγκη να χρησιμοποιήσουμε όλοι το μεγάλο αυτό όπλο κατά του σατανά, που είναι η «προσευχή των μικρών παιδιών».

Ναι, η προσευχή των μικρών παιδιών σε συνδυασμό με την δική μας μετάνοια είναι μια πολύ μεγάλη δύναμη, που μπορεί να ανατρέψει πολλά καταστροφικά σχέδια του Εωσφόρου και των οπαδών του.

Η παιδική προσευχή είναι η μόνη που ανεβαίνει εύκολα, σαν άρωμα, στο θρόνο του Θεού και εισακούεται αμέσως. Αν, λοιπόν, συνδυάσουμε την δική μας προσευχή και μετάνοια με την προσευχή των μικρών αθώων παιδιών, να είστε σίγουροι ότι, ακόμα και αν δεν μπορέσουμε να σταματήσουμε το κακό, μπορούμε να το μετριάσουμε, αλλά και να φτιάξουμε μια δυνατή πανοπλία προστασίας για μας και την οικογένεια μας.

Γονείς, ξεκινήστε να προσεύχεστε μαζί με τα παιδιά σας και να λέτε μαζί τους την παρακάτω προσευχή:

«Θεέ της καρδιάς μας και της άπειρης ευσπλαχνίας, σώσαι την πατρίδα μας και όλο τον κόσμο από κάθε κακό που θέλει να μας κάνει ο σατανάς.

 Φύλαξε την ψυχή μας από το δηλητήριο της ολιγοπιστίας και δυνάμωσε την με το πνεύμα της δικής Σου αγάπης.

Στείλε το άγιο Σου Πνεύμα να μας σκεπάζει με τη Χάρη του και να πολεμά το πονηρό πνεύμα του σατανά.

Το Αίμα του Κυρίου μας Ιησού Χριστού, που έχυσε πάνω στο Σταυρό για μας και τις αμαρτίες μας, ας είναι η δύναμη μας στον πόλεμο κατά του σατανά.

Δέξου, Θεέ μου, σε παρακαλούμε την απλή μας προσευχή ότι, μόνο Εσένα αγαπούμε, μόνο Εσένα πιστεύουμε και μόνο Εσένα λατρεύουμε σαν Θεό Πατέρα της καρδιάς μας».

ΒΙΝΤΕΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .