Σάββατο, Ιανουαρίου 16

Οι θεωρίες συνομωσίας των «επωνύμων» και οι ουρές τους...

Γράφει ο Χρήστος Μπουσιούτας

Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι τρέφουν τόσο πολύ σεβασμό για κάποιους που σαν μοναδικό «προσόν» έχουν την αναγνωρισιμότητά τους, που δεν τους περισσεύει καθόλου για τον εαυτό τους.....

----------

Για όλους εκείνους τους «επώνυμους» που έχουν άποψη επί παντός επιστητού, αλλά περισσότερο για κάποιους από τους θαυμαστές τους που τους ακολουθούν και υπερασπίζονται με σθένος τις απόψεις τους.

Το πιο ενδιαφέρον κομμάτι στις αναρτήσεις τους, για μένα δεν είναι το ίδιο το κείμενο.

Οι θεωρίες τους.

Αυτό είναι άλλο ένα δείγμα, του πως αντιλαμβάνονται τα πράγματα, τι μυαλό κουβαλούν στην κούτρα τους, αλλά και τι σκοπό εξυπηρετούν.

Αυτό που έχει αξία για μένα είναι τα πολλά «μου αρέσει» που μαζεύουν.

Στα «μου αρέσει» διαπιστώνεις πόσο προσωπολάτρες είναι κάποιοι και με τι ευκολία αποδέχονται κάποιον με μοναδικό κριτήριο την αναγνωρισιμότητά του.

Είναι «φίλος» του στο facobook.

Πω πω ρε φίλε!

Ξέρεις τι σπουδαίο είναι αυτό για κάποιους;

Να έχουν «φίλο» έναν «διάσημο», έναν αναγνωρίσιμο, έστω στα σόσιαλ.

Αυτό από μόνο του, τους δίνει 20 πόντους.

Δεν τους νοιάζει αν ο «επώνυμος», ο τραγουδιστής, η η δημοσιογράφος, την αξίζουν την  στήριξή τους.

Αυτό δεν το εξετάζουν καν.

Τους αρκεί που δέχτηκε το αίτημα φιλίας που του έστειλαν.

Αν απαντήσει δε και σε κάποιο σχόλιό τους, το έχουν τόσο καμάρι που δεν κοιμούνται το βράδυ από την χαρά τους.

Είναι αυτοί οι τύποι που υιοθετούν την κάθε παπαριά που θα πουν, χωρίς να μπουν στον κόπο να δουν αν είναι αλήθεια, αν στηρίζεται στην κοινή λογική και πόσο πειστικά είναι τα  επιχειρήματά τους.

Αφού το είπε ο συμπαθής τραγουδιστής, η παρλαπίπα δημοσιογράφος, κάποιος παίκτης ενός ριάλιτυ, τότε είναι κατά τεκμήριο σωστό και ας είναι η μεγαλύτερη ανοησία, η μεγαλύτερη μπούρδα που έχει ειπωθεί ποτέ.

Και να από κάτω τα «μου αρέσει», να οι καρδούλες, να τα μπράβο και να οι κοινοποιήσεις.

Ξέρω ότι θα στεναχωρήσω πολλούς, αλλά κουράστηκα να διαβάζω και να ακούω τις ανόητες θεωρίες, τις γραφικότητες και ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο σκέψεων με καλούς και κακούς, με θεωρίες συνομωσίας και με αόρατους εχθρούς της ανθρωπότητας, που κινούν τα νήματα από το παρασκήνιο εν αγνοία και εις βάρος όλου του σύμπαντος.

Έλεος πια......

Πρέπει ξέρουν όλοι αυτοί ότι, αν αξίζει πραγματικά κάτι σε αυτή την ζωή, αυτό είναι, να είμαστε αυτόβουλοι και όχι έρμαιοι των επιθυμιών και των διαθέσεων των άλλων..... 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .