Τρίτη, Ιανουαρίου 12

Ο Τάκης Ζαχαράτος δίνει ρεσιτάλ γέλιου ως λοιμωξιολόγος Ματίνα Παγώνη

Ο Τάκης Ζαχαράτος δίνει ρεσιτάλ γέλιου ως λοιμωξιολόγος Ματίνα Παγώνη

Μπορεί τα θέατρα να παραμένουν κλειστά, όμως ο Τάκης Ζαχαράτος, δεν χάνει ούτε το χιούμορ του, ούτε την έμπνευσή του.

Μετά την Άννα Βίσση και τη Δέσποινα Βανδή, ο Τάκης Ζαχαράτος ξαναχτυπά μέσω Instagram μεταμφιεσμένος ως λοιμωξιολόγος Ματίνα Παγώνη, που έχει μπει στην καθημερινότητά μας εξαιτίας

του κορωνοϊού.

«Η Ματίνα Παγώνη ξεσπά! Ε, λυσσάξατε πια! Διασωληνωμένη από κανάλι σε κανάλι πια!» είναι το σχόλιο που κάνει ο Τάκης Ζαχαράτος για το βίντεο που ανέβασε.

Κι αυτή τη φορά ο ταλαντούχος showman μεταμορφώθηκε σε Ματίνα Παγώνη με τη βοήθεια του γνωστού make up artist Αχιλλέα Χαρίτου, και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό...


Μετά την Αννα Βίσση και τη Δέσποινα Βανδή, ο Τάκης Ζαχαράτος ξαναχτυπά μέσω Instagram μεταμφιεσμένος ως λοιμωξιολόγος Ματίνα Παγώνη, που έχει μπει στην καθημερινότητά μας εξαιτίας του κορωνοϊού.



«Η Ματίνα Παγώνη ξεσπά! Ε- λυσσάξατε πια! Διασωληνωμένη από κανάλι σε κανάλι πια!», είναι το σχόλιο που κάνει ο Τάκης Ζαχαράτος για το βίντεο που ανέβασε.

Κι αυτή τη φορά ο ταλαντούχος showman μεταμορφώθηκε σε Ματίνα Παγώνη με τη βοήθεια του γνωστού make up artist Αχιλλέα Χαρίτου, και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό.


Δείτε τον Τάκη Ζαχαράτο ως Ματίνα Παγώνη:

 

 

govastileto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .