Σάββατο, Ιανουαρίου 16

Μυστικοί επιβάτες

Μαριάννα Τζιαντζή


Μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2021 πιάνουν δουλειά οι «μυστικοί επιβάτες» στα λεωφορεία της Αθήνας, τον Ηλεκτρικό, το μετρό και τα τραμ, όπως διαβάζουμε.

Δεν θα κάνουν παρατηρήσεις στις μύτες που εξέχουν από τη μάσκα, δεν θα πιάνουν την κουβέντα με τους φανερούς επιβάτες: απλώς θα βλέπουν και θα ακούν. Θα καταγράφουν παράπονα και προβλήματα και θα τα μεταφέρουν στους αρμοδίους.

Δεν θα είναι υπάλληλοι του ΟΑΣΑ αλλά υπάλληλοι εργολαβικής εταιρείας και θα λειτουργούν σαν ομάδα «διασφάλισης ποιότητας». Ισως και άλλοι φορείς κάνουν κάτι παρόμοιο και αρχίσουν να στέλνουν μυστικούς εργάτες σε βιομηχανικές μονάδες, μυστικούς φυλακισμένους σε σωφρονιστικά ιδρύματα, μυστικούς μαθητές σε σχολεία κ.λπ. που θα καταγράφουν τον βαθμό ικανοποίησης εργαζομένων, φυλακισμένων, μαθητών, εκπαιδευτικών κ.λπ. στο υπέροχο επιτελικό μας κράτος.

Πηγή:www.efsyn.gr
sioualtec


Η Σφήκα: Επιλογές

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .