Κυριακή, Ιανουαρίου 3

Καθηγητής Σαρηγιάννης: Έρχεται τρίτο κύμα του κορωνοϊού στα τέλη Φεβρουαρίου

Καθηγητής Σαρηγιάννης: Έρχεται τρίτο κύμα του κορωνοϊού στα τέλη Φεβρουαρίου

Για άνοιγμα των σχολείων προς το τέλος Ιανουαρίου έκανε λόγο, μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο επικεφαλής του ερευνητικού κέντρου Ηρακλής και καθηγητής Περιβαλλοντικής Μηχανικής της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ, Δημοσθένης Σαρηγιάννης. 

«Άμεσα η Αττική δεν κινδυνεύει να πάει στο ‘κόκκινο’, αλλά προς το τέλος του Γενάρη που θα ανοίξουν τα σχολεία υπάρχει αρνητική δυναμική στην Αττική, ενώ πρέπει να προσέξουμε και τα Φώτα» εξήγησε ο κ. Σαρηγιάννης.  

«Τα Χριστούγεννα και την επομένη είχαμε διπλασιασμό των ενεργών επαφών, είχαμε μια μείωση της εφαρμογής των μέτρων κατά τουλάχιστον 20% από τις 24 Δεκεμβρίου μέχρι και χθες, πρέπει να το προσέξουμε» σημείωσε. Με βάση τα παραπάνω, «αναμένουμε αύξηση κρουσμάτων, όχι δραματική, αλλά αναμένουμε» ξεκαθάρισε ο κ. Σαρηγιάννης.

Eπίσης προέβλεψε ότι το τρίτο κύμα θα έρθει τέλος Φεβρουαρίου. «Εξαρτάται από το πώς θα κάνουμε το άνοιγμα όχι το πότε» ξεκαθάρισε ο καθηγητής.    

 

 https://www.zougla.gr/greece/article/sarigianis-erxete-trito-kima-tou-koronoiou-sta-teli-fevrouariou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .