Κυριακή, Ιανουαρίου 24

Γιατί Σημίτης, Παπανδρέου, Βενιζέλος, Λοβέρδος πρέπει να προχωρήσουν στο νέο κόμμα---Ανακύκλωση πρασίνων....

Ο προδοτικος ρολος της Γεννηματα

Η χυδαία επιχείρηση οικοδόμησης κεντρώου προφίλ στον Τσίπρα

Είναι ντροπή για τη πολιτική ζωή του τόπου, είναι ντροπή και χυδαιότητα η επιχείρηση οικοδόμησης κεντρώου προφίλ στον Τσίπρα και στους  Μanolo Petsites Συριζαίους από συγκεκριμένα συμφέροντα.

Από τον Βασίλη Μπόνιο

Nαι το να είναι υπουργός Οικονομικών ο κρατιστής αντιμεταρρυθμιστής Σταικούρας, είναι προσβλητικό για τους ελεύθερους επαγγελματίες που έκαιγαν τις γραβάτες τους όταν οι αδίστακτοι ιδεολήπτες Τσακαλώτοι και Κατρούγκαλοι ορμώμενοι από τον όχλο των “Αγανακτισμένων” απέκτησαν υπουργεία στη συνέχεια έκαναν τον εμετό τους πάνω μας επιβάλλοντας απάνθρωπη, ανήθικη και χυδαία φορολόγηση.

Σε τέτοιο βαθμό που σε κάνει να ντρέπεσαι να ζεις στην Ελλάδα.

Σε καμμία περίπτωση όμως αυτό το ιδεοληπτικό μπουλούκι δεν πρέπει να επιστρέψει στην εξουσία. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρέπει να βρει τρόπο να διορθώσει την ολέθρια επιλογή του να μην πάει σε εκλογές πέρυσι τον Ιούνιο αμέσως μετά τη πρώτη καραντίνα. Έτσι φθάσαμε σήμερα να επιτρέπεται στο αδίστακτο εξουσιαστικό μπουλούκι των Συριζαίων να ονειρεύεται επάνοδο στην εξουσία.

Σ΄αυτό το σημείο θέλουμε να πούμε ότι είναι σχεδόν προδοτικός για τη Δημοκρατία και τη χώρα ο ρόλος της Φώφης Γεννηματά.


Την ώρα που η αρχηγός εξ επωνύμου έχει μετατραπεί σε ατζέντης του επιχειρηματία Βρυώνη (και του Μένιου Φουρθιώτη) απαξιώνοντας περαιτέρω τόσο το ρόλο της όσο και τον επίσης βουλιμικό με την εξουσία Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο ο οποίος έχει μετατραπεί σε φωτογραφικό φόντο των Ρουβάδων, των Φουρθιώτιδων και πάσης φύσεως σαχλαμάρας που παράγει το Star Tsanele και τα λοιπά χαζοκάναλα με τους συνταξιούχους τηλεθεατές.

Κι εάν η Φώφη Γενημματά βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία-να επαναφέρει τον Σύριζα στη  εξουσία ή να προκαλέσει Οικουμενική-αυτό το έγκλημα σε βάρος τους τόπου αλλά και της αισθητικής και της αξιοπρέπειάς μας δεν πρέπει να λάβει σάρκα και οστά.

Πρέπει εδώ και τώρα να αναστηθεί ο χώρος του ΠΑΣΟΚ και να βγουν εκτός κάδρου τα ιδεοληπτικά μπουλούκια των Συριζαίων.

Εάν η Φώφη συνεχίσει να παραμένει γατζωμένη στην εξουσία και όσο η Εύα Καιλή (το μόνο πραγματικά ΝΕΟ που διαθέτει αυτός ο χώρος) αρνείται να ριχθεί στη φωτιά, οι Κώστας Σημίτης, Γιώργος Παπανδρέου, Βαγγέλης Βενιζέλος και Ανδρέας Λοβέρδος έχουν ιερό καθήκον να προχωρήσουν στη δημιουργία νέου κόμματος ή να βρουν τρόπο να στείλουν τη Φώφη μόνιμα στο κομμωτήριο-αρκετή ζημιά έχει κάνει στη παράταξη.

Σ΄αυτή τη προσπάθεια σημαίνοντα ρόλο θα πρέπει να έχει και ο Μιχάλης Καρχιμάκης ο οποίος είναι ο μόνος που όλο αυτό το διάστημα αλωνίζει την Ελλάδα και πασχίζει να κρατήσει αναμμένη τη φλόγα του ιστορικού ΠΑΣΟΚ.

Σχεδόν κανείς άλλος.

Το Κουρδιστό Πορτοκάλι καλεί τους 4 να αφήσουν στην άκρη ότι τους χωρίζει και να βρουν ότι τους ενώνει. Και αυτό που περισσότερο από όλα θα πρέπει να τους ενώνει είναι η αξιοπρέπεια της πολιτικής ζωής στο σύνολό της αλλά και το δικαίωμα οι πολίτες να αισθάνονται μια κάποια αξιοπρέπεια σ΄αυτό το τόπο.

Όσο εξακολουθεί να παραμένει η απειλή της επιστροφής του Σύριζα στην εξουσία εξαιτίας του προδοτικού ρόλου της Γεννηματά η χώρα κινδυνεύει με οδυνηρή οπισθοδρόμηση και τρομακτικές εθνικές περιπέτειες.

Οι Παπανδρέου, Σημίτης, Βενιζέλος και Λοβέρδος δεν έχουν άλλο χρόνο για χάσιμο…Η Ελλάδα δεν έχει…

Στο μεταξύ την απόφασή του να διεκδικήσει την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής ανακοίνωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ, επισημαίνοντας ότι πιστεύει πως μπορεί να εγγυηθεί το μέλλον της παράταξης και να συμβάλει στο μέλλον της πατρίδας.

Στόχος του όπως είπε είναι ο υπερδιπλασιασμός δυνάμεων του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής γιατί το δικαιούται (το κόμμα) λόγω και της ιστορίας του και πρόσθεσε ότι δεν μπορεί ένα κόμμα με 6% να συνεργαστεί με άλλο κόμμα γιατί θα το καταπιεί.

Ο κ. Λοβέρδος χαρακτήρισε τη Νέα Δημοκρατία ως ιδεολογικό αντίπαλο και τον ΣΥΡΙΖΑ ως υπαρξιακό αντίπαλο.

 

 https://kourdistoportocali.com/news-desk/giati-simitis-papandreoy-venizelos-loverdos-prepei-na-prochorisoyn-sto-neo-komma/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .