Τρίτη, Ιανουαρίου 5

H «σπόντα» της Μιμής Ντενίση για τους Έλληνες που άλλαξαν χρόνο στο Ντουμπάι

H «σπόντα» της Μιμής Ντενίση για τους Έλληνες που άλλαξαν χρόνο στο Ντουμπάι

Στο θέμα των διασημοτήτων που ταξίδεψαν στο Ντουμπάι για να γιορτάσουν την Πρωτοχρονιά, αναφέρθηκε σε σχόλιο της στο Facebook η γνωστή ηθοποιός Μιμή Ντενίση.

«Αν δεν καταλαβαίνεις την τεράστια αλλαγή που έχει επιφέρει η πανδημία, ζεις σε έναν παλιότερο κόσμο επίδειξης και γι αυτό δεν υπάρχει εμβόλιο», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά η ανάρτηση της ηθοποιού:

«Το θεμα δεν ειναι αν μπορεις να πας στο Ντουμπαι ουτε αν μπορεις να κανεις παρτυ το θεμα ειναι ποσο εισαι ψυχικα κ με την καρδια σου με οσους πληττονται..ποσο καταλαβαινεις την τεραστια αλλαγη που εχει επιφερει η πανδημια.Αν δεν το καταλαβαινεις δυστυχως ζεις σ εναν παλιοτερο κοσμο επιδειξης κ γι αυτο δεν θα υπαρξει εμβολιο!!!»

Το θεμα δεν ειναι αν μπορεις να πας στο Ντουμπαι ουτε αν μπορεις να κανεις παρτυ το θεμα ειναι ποσο εισαι ψυχικα κ με την καρδια σου με οσους πληττονται..ποσο καταλαβαινεις την τεραστια αλλαγη που εχει επιφερει η πανδημια.Αν δεν το καταλαβαινεις δυστυχως ζεις σ εναν παλιοτερο κοσμο επιδειξης κ γι αυτο δεν θα υπαρξει εμβολιο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .