Τετάρτη, Ιανουαρίου 27

Η Jennifer Lopez ξαναγύρισε την επίμαχη σκηνή του στριπτίζ από το βίντεο κλιπ του «Love don’t cost a thing» 20 χρόνια μετά

139368309_2925592067763781_5738500385163027136_n

Πραγματικά δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε πως έχουν περάσει 20 χρόνια από την κυκλοφορία του άλμπουμ της Jennifer Lopez,”JLo”. Κι όμως, ο δεύτερός της δίσκος βγήκε στις 16 Ιανουαρίου του 2001, οπότε με απλούς υπολογισμούς καταλαβαίνουμε πως δεν πρόκειται για αστείο.

Δείτε περισσότερα στο marieclaire.gr Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κ Πραγματικά δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε πως έχουν περάσει 20 χρόνια από την κυκλοφορία του άλμπουμ της Jennifer Lopez,”JLo”. Κι όμως, ο δεύτερός της δίσκος βγήκε στις 16 Ιανουαρίου του 2001, οπότε με απλούς υπολογισμούς καταλαβαίνουμε πως δεν πρόκειται για αστείο.

Θέλοντας να τιμήσει μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της που προέκυψαν από το εν λόγω άλμπουμ, και συγκεκριμένα το “Love Don’t Cost a Thing”, η 51χρονη σήμερα τραγουδίστρια ξαναγύρισε μέρος του βίντεο κλιπ του τραγουδιού. Πρόκειται για το πιο σέξι στιγμιότυπο, δηλαδή τα τελευταία δευτερόλεπτα στα οποία αφαιρεί τη μπλούζα της και την πετάει προς την κάμερα.


Βέβαια, στο νέο βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram, πέρα από το γεγονός ότι παραμένει ολόιδια στην εμφάνιση -ίσως να είναι και πιο όμορφη εδώ που τα λέμε- το τέλος που δίνει είναι διαφορετικό.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below
More From

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .