Τρίτη, Ιανουαρίου 5

Νέες αποκαλύψεις για τη Melania Trump: «Δεν δίνω δεκάρα για τη Vogue»

Νέες αποκαλύψεις για τη Melania Trump: «Δεν δίνω δεκάρα για τη Vogue»

Η πρώην βοηθός και φίλη της Melania Trump,  Στέφανι Γουόλκοφ, αποκάλυψε νέα ηχογραφημένη συνομιλία μεταξύ τους που δείχνει ότι η πρώην Πρώτη Κυρία δεν ενδιαφερόταν για την απουσία της από περιοδικά μόδας.

Οι νέες αποκαλύψεις της Γουόλκοφ έρχονται λίγες μόλις ημέρες αφότου ο Donald Trump ξέσπασε στο Twitter για το γεγονός πως η σύζυγός του δεν φιλοξενήθηκε ποτέ στο εξώφυλλο κανενός περιοδικού στη διάρκεια της θητείας του στο Λευκό Οίκο.


Κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο CNN, η Γουόλκοφ αποκάλυψε ένα ηχογραφημένο απόσπασμα μιας συνομιλίας της με τη Melania Trump, την άνοιξη του 2018. «Χαίρομαι που η Vogue μού ζήτησε να κάνει ένα προφίλ μου. Προφίλ; Στο διάολο το προφίλ σας. Δεν το χρειάζομαι. Και μετά επέστρεψαν, κάπου δυο μήνες αργότερα, επέστρεψαν», ακούγεται να λέει η Melania στην κασέτα. «Όντως, επέστρεψαν;», την ρωτά η Γουόλκοφ. «Ναι, τι μου χρειάζεται ένα ακόμη προφίλ; Ίσως είναι εξώφυλλο, σκεφτόμουν μήπως ήταν εξώφυλλο; Δεν χρειάζομαι, δεν δίνω δεκάρα για τη Vogue και οποιοδήποτε άλλο περιοδικό. έχω άλλα πράγματα να κάνω ή άλλα περιοδικά. Λέω για ποιο λόγο; Τι να κάνω, μια ακόμη φωτογράφιση; Πηγαίνετε στο Getty Images και πάρτε τις φωτογραφίες να με δείτε. Σοβαρά τώρα;», απαντά ξανά η Melania.

Η Γουόλκοφ ακούγεται στη συνέχεια να γελάει, σχολιάζοντας: «Δεν είσαι το εξώφυλλο Σεπτεμβρίου;». «Πλάκα μου κάνεις», λέει η Melania και συνεχίζει: «Με τίποτα, δεν θα το έκαναν ποτέ. Με τίποτα. όλοι αυτοί οι άνθρωποι είναι τόσο θυμωμένοι. Είναι τόσο... ξέρεις, μερικοί λένε, πως με ζηλεύουν και θα ήθελαν να είναι στη θέση μου. Υπάρχουν όλοι αυτοί οι σχεδιαστές, που λένε, "Ποτέ δεν θα την ντύσουμε", λες και χρειάζομαι εγώ την βοήθειά τους, κατάλαβες;» και καταλήγει: «Κάνω τόσο σημαντικά, μακράν πιο σημαντικά πράγματα. Γι' αυτό φαίνεται σα να μη με νοιάζει, επειδή δεν με ενδιαφέρει βασικά καθόλου».

Για την ιστορία, η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα, εμφανίστηκε συνολικά στα εξώφυλλα 12 περιοδικών στη διάρκεια της παραμονής της στο Λευκό Οίκο, σε αντίθεση με τη Melania που δεν φωτογραφήθηκε για κανένα εξώφυλλο όσο ήταν πρόεδρος ο σύζυγός της, Donald.

 

ovastileto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .