Τρίτη, Φεβρουαρίου 2

“Φτάνει μια Ιδέα να στο πει…”

Η χαμένη μάχη των εκλογών του Ιουλίου του 2019 ήταν η σταγόνα, που ξεχείλισε το ποτήρι, που ζωντάνεψε αισθήματα ποταπά φθόνου, ζήλειας, μισαλλοδοξίας και καθαρής κακίας και φτήνιας. Ξύπνησαν φαντάσματα και σκελετοί κρυμμένοι σε αραχνιασμένα μπαούλα και ντουλάπες. Όλα ξαφνικά ξεχάστηκαν και θέριεψε μπροστά τους το γεγονός ότι δεν θα μπαίνει πλέον στον τραπεζικό λογαριασμό το χρήμα και ότι ο καιρός της “δόξας” παρήλθε. Και όντας ΑΝΑΞΙΟΙ να αποχαιρετήσουν την Αλεξάνδρεια που έχασαν,  δεν στράφηκαν εναντίον των σκοτεινών δυνάμεων του Συστήματος, που μας πολέμησαν και μας πολεμούν, αλλά εναντίον μου. Η συνέχεια γνωστή.

Αντί να πυκνώσουν τις τάξεις και τις πολεμίστρες του κάστρου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, άρχισαν με λύσσα να γκρεμίζουν τα τείχη του, να θέλουν να το ξεθεμελιώσουν εντελώς σαν να μην υπήρχε ποτέ, χωρίς να καταλαβαίνουν οι δυστυχείς μέσα στο πάθος ενός αρρωστημένου εγωισμού ότι έτσι κτυπούν τον ίδιο τους τον εαυτό τους. Και επιπλέον έχοντας στο νου τους κυρίαρχη, την ΑΝΟΗΤΗ πεποίθηση ότι μπορούν να γίνουν αυτοί η νέα Χρυσή Αυγή!

Η ιστορία δεν επαναλαμβάνεται παρά μόνον σαν φάρσα και αυτήν την φάρσα στήνουν κάποιοι επίδοξοι “εθνοσωτήρες”, που δεν θα περάσει καιρός πολύς, που θα καταλάβουν το μοιραίο παιχνίδι που έπαιξαν συνειδητά ή ασυνείδητα και ότι η καλύτερη επιλογή που είχαν ήταν να μείνουν ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ!

Και δεν έμειναν και αυτό θα τους στιγματίζει ολόκληρη την ζωή τους, όταν όντας αποτυχημένοι θα επικαλούνται τα χρόνια τους της Χρυσής Αυγής, την οποία στον καιρό της δυστυχίας την αρνήθηκαν, αποδεικνυόμενοι υστερόβουλοι και μικρόψυχοι. Αυτό στην καλύτερη περίπτωση γιατί εάν η Χρυσή Αυγή δεν “τέλειωσε”, όπως θέλουν να πιστεύουν, τότε θα έχουν χάσει την μόνη ευκαιρία που είχαν στην ζωή τους να είναι παρόντες στην ΙΣΤΟΡΙΑ. 

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Γεν. Γραμμ. Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

https://www.xrisiavgi.com

 

 ethnikismos.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .