Σάββατο, Φεβρουαρίου 27

Η ΜΑΝΔΑΜ ΣΑΜΠΡΙΝΑ, Η… «ΠΟΥΣΤΟΦΑΓΙΑ», Ο «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ» ΚΥΡΑΝΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΝΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ!

Όταν ανήλθε στην αρχηγία της Νουδούλας ο Κούλης Μητσοτάκης, οι σύμβουλοί του βρήκαν ένα ωραίο κόλπο προσέλκυσης πατριωτών: έβαζαν κάποιους μιλημένους επώνυμους να κάνουν «ακροδεξιές» δηλώσεις, τις οποίες ΔΕΝ κάλυπτε η Νουδούλα, ώστε να γίνονται «σημαία» από τους πατριώτες και πριν από τις εκλογές αυτοί οι επώνυμοι σαλάγιζαν στην Νουδούλα τους πατριώτες «ακολούθους» τους, «για να πέσει η αριστερά από την εξουσία»! 

Κλασσικό παράδειγμα ο Βασιλάκης Τσιάρτας ο επονομαζόμενος και… πουστοφάγος, λόγω της μανίας που επεδείκνυε για τους «γκέι» και τα υπέρ τους νομοθετήματα –τα οποία υπερψήφιζε και η Νουδούλα- όταν ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία. Προεκλογικά υποστήριξε φυσικά τον –συμπαίκτη του στο τένις- Άδωνι Μπουμπούκο. Τώρα που έσκασε το Λιγνάδης – gate, φρονίμως ποιών, ο άλλοτε δεινός «πουστοφάγος» Βασιλάκης σιώπησε. Κοινώς, τουμπεκιάστηκε!

Στο ίδιο στημένο παιχνίδι, έπαιζε και η τραγουδίστρια της –πολύ- ελαφριάς ποπ (μπουμ-μπουμ!) Σαμπρίνα. Η οποία, προεκλογικώς υποστήριξε τον «Κωνσταντίνο» (όπως τον αποκαλούσε, λες και επρόκειτο για τον… Κωνσταντίνο Παλαιολόγο) Κυρανάκη.

Εν αντιθέσει με τον Τσιάρτα όμως, η μανδάμ Σαμπρίνα δεν σιώπησε για το Λιγνάδης – gate, κι έγραψε κάτι -ελαφρώς ακατάληπτα- «ακροδεξιά» και… «πουστοφαγικά» στον λογαριασμό της στο Facebook – χωρίς βεβαίως να θίγει την αγαπημένη της κυβέρνηση των παιδοβιαστών:

«Το πρόβλημα δεν είναι κομματικό, το πρόβλημα είναι κοινωνικό. Δεν τολμούσατε να μιλήσετε όταν τα βλέπατε φανερά μπροστά στα μάτια σας κυρίως σε pride παρελάσεις οι οποίες στήριζαν την διαφορετικότητα. Ποια διαφορετικότητα; Αόριστος ορος «διαφορετικότητα». Και η ανωμαλία διαφορετικότητα είναι Μήπως να στηρίξουμε και την διαφορετικότητα του παιδόφιλου; Και οι μουσουλμάνοι Παντρεύονται 9χρονα, μήπως να στηρίξουμε και αυτούς; Σας έφαγε η πολιτική ορθότητα και η πρόοδος. Αφήνατε να μπαίνουν σε παρελάσεις και να περνούν υπόγεια μηνύματα με τον αόριστο όρο «διαφορετικότητα». Κάποιοι εκμεταλλεύονται αόριστους όρους περί γενικευμένης αγάπης και διαφορετικότητας χωρίς να προσδιορίζουν ποια διαφορετικότητα;  Υποκριτές όλοι σας».

Παρατήρηση 1η: στις «παρελάσεις» (gay parade) στις οποίες αναφέρεται με πολύ απαξιωτικό τρόπο η μανδάμ Σαμπρίνα, συμμετέχει πάντα και επίσημη αντιπροσωπεία της αγαπημένης της Νουδού.

Παρατήρηση 2η: στη δίκη για βιασμό και κακοποίηση ανηλίκων του… «ξανθού άγγελου» (ουάου!) του Κούλη Μητσοτάκη, Νίκου Γεωργιάδη, μεταξύ των… «συμπαραστατών και αλληλέγγυων» στον παιδοβιαστή, ήταν και ο «Κωνσταντίνος» Κυρανάκης, με την επίσημη ιδιότητα του αναπληρωτή εκπροσώπου Τύπου της Νουδούλας. 

Ας αφήσει, λοιπόν, τις… «πουστοφαγίες» κι ας ασχοληθεί με τίποτα άλλο… «ακροδεξιό» η μανδάμ Σαμπρίνα, γιατί «στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σκοινί»!

https://ethnikismos.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .