Τρίτη, Φεβρουαρίου 23

Αυτός είναι ο διάλογος του Δημήτρη Λιγνάδη με την ανακρίτρια

Αυτός είναι ο διάλογος του Δημήτρη Λιγνάδη με την ανακρίτρια

Με χειροπέδες στα χέρια μεταφέρθηκε λίγο μετά τις 9:30 το πρωί της Κυριακής στην Ευελπίδων ο Δημήτρης Λιγνάδης ο οποίος καλείται να αντιμετωπίσει κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για βιασμούς κατ’ εξακολούθηση.

Ο σκηνοθέτης πέρασε το κατώφλι της 19ης Τακτικής Ανακρίτριας η οποία συμφώνησε στην έκδοση του εντάλματος σύλληψης, όπου ο κατηγορούμενος ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη. Στη συνέχεια, επέστρεψε στη ΓΑΔΑ όπου θα κρατηθεί μέχρι να απολογηθεί. Ο ίδιος αρνείται όλες τις κατηγορίες.

Το πρωί της Δευτέρας, η πρωινή εκπομπή του Open «Ευτυχείτε» αποκάλυψε τον διάλογο του Δημήτρη Λιγνάδη με την ανακρίτρια, στην οποία οδηγήθηκε μετά τη σύλληψή του: 

Ανακρίτρια: «Κύριε Λιγνάδη υπάρχει ένταλμα σε βάρος σας… Κατηγορείστε για το αδίκημα του βιασμού κατά συρροή… Τα καταγγελλόμενα αποτυπώνονται σε δύο μηνύσεις που κατατέθηκαν εις βάρος σας στην εισαγγελία. Γνωρίζετε επ’ αυτών;».

Δημήτρης Λιγνάδης: «Όχι κυρία ανακρίτρια, δεν έχω γνώση, δεν ξέρω… πέρα απ’ όσα ακούγονται ως φήμες… δεν γνωρίζω για μηνύσεις…».

Ανακρίτρια: «Υπάρχουν δύο… καταγγέλθηκαν τελεσμένα αδικήματα βιασμού κατά συρροή, το δεύτερο είναι για το 2010. Πρόκειται για… Γνωρίζετε κάτι επ’ αυτών; Επί των καταγγελιών; Είναι βαρύτατες οι κατηγορίες αυτές κύριε Λιγνάδη…».

Δημήτρης Λιγνάδης: «Όχι, δεν γνωρίζω… Αρνούμαι όλες τις κατηγορίες… Δεν έχω ιδέα. Δεν έχω ενημερωθεί… Έθεσα εαυτόν αμέσως στη διάθεσή σας, στη διάθεση των αρχών. Για αυτό και παρουσιάστηκα αμέσως μετά την έκδοση εντάλματος, δεν με αναζήτησε η αστυνομία, δεν είχα ή έχω να κρύψω κάτι! Είμαι ειλικρινής απέναντί σας, σε όλη αυτή την ιστορία… δεν υπάρχει κάποιο θέμα, ούτε να κρυφτώ ούτε να διαφύγω, ούτε κάτι άλλο…».

Δείτε το βίντεο:

Δείτε το βίντεο:

 

https://www.govastileto.gr/lifestyle/aftos-ine-o-dialogos-tou-dimitri-lignadi-me-tin-anakritria/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .