Κυριακή, Φεβρουαρίου 28

“Ο ΕΒΡΟΣ… ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ! Eθνικό έγκλημα”! Μητσοτάκης- Μηταράκης έχουν γραμμένους τους Εβρίτες και τον ελληνικό λαό! Δείτε την απόφαση

Webp.net-resizeimage-2021-02-26T163848.892

του ΚΩΣΤΑ ΠΙΤΙΑΚΟΥΔΗ


Η εξαιρετικά αρνητική εξέλιξη που σημειώθηκε σήμερα και συγκεκριμένα στις 14:21:08, πάλι με την δημοσίευση μέσα από την ΔΙΑΥΓΕΙΑ (όπως και στις 29 Δεκεμβρίου, με ανάρτηση της απόφασης για ενοικίαση 33,5 στρεμμάτων προκειμένου να γίνει επέκταση του ΚΥΤ Φυλακίου, επιβεβαιώνει ξεκάθαρα ένα πράγμα.

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προσωπικά και ο υπουργός Μετανάστευσης κιαι Ασύλου Νότης Μηταράκης τον οποίο στηρίζει φανατικά, ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ότι ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΠΕΚΤΑΣΗ-ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ του ΚΥΤ Φυλακίου. Με την διάθεση ποσού είκοσι επτά χιλιάδες εννιακόσια δέκα επτά ευρώ (27.917,00 €) για «τη μίσθωση γεωτεμαχίων συνολικής έκτασης 33,50 στρεμμάτων για τις ανάγκες επέκτασης του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης Φυλακίου του Δήμου Ορεστιάδας”.

Σε κοινή γραμμή Μητσοτάκης και Μηταράκης είναι σαν να λένε με την συγκεκριμένη απόφαση: Ποιος του… υπολογίζει (κάποια άλλη λέξη μου έρχεται στο μυαλό αλλά…) τους Εβρίτες που φωνάζουν και διαμαρτύρονται. Εμείς προχωράμε κανονικά στην δημιουργία μιας Ισλαμούπολης ελάχιστα χιλιόμετρα απ’ τα ελληνοτουρκικά σύνορα, στο Φυλάκιο Ορεστιάδας και μέχρι να γίνουν οι εκλογές θα τοι έχουν ξεχάσει. Πως το έλεγε άλλωστε ο συγχωρεμένος πατήρ Μητσοτάκης για τα Σκόπια; Σε 10 χρόνια θα το έχουν ξεχάσει οι Έλληνες. Εξ’ άλλου, αν εξαιρέσουμε την δυναμική συγκέντρωση της 8ης Φεβρουαρίου, όταν ο “πολιτικός σαλτιμπάγκος” Μηταράκης βρέθηκε στην Ορεστιάδα, ουσιαστική αντίδραση στο ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ που ξεκίνησε να υλοποιείται, δεν υπήρξε. Με ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ τον τοπικό δήμαρχο Ορεστιάδας Βασίλη Μαυρίδη, που επί μήνες… περί άλλων τύρβαζε και μέχρι σήμερα ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΗΚΕ στην Αθήνα για συναντήσεις με Πρωθυπουργό και πολιτικούς αρχηγούς.

Ο ΕΒΡΟΣ… ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ δυστυχώς και μερίδιο ευθύνης έχουν όλοι όσοι μπορούσαν να αποτρέψουν την δημιουργία αυτής της ΕΘΝΙΚΗΣ “ΒΟΜΒΑΣ” και δεν το έπραξαν. Άντε βρε, μια και απ’ ότι είδαμε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ βρίσκεται σε εξέλιξη και ο διαγωνισμός για την ΣΙΤΙΣΗ του ΚΥΤ Φυλακίου, σε… καλή μεριά τα εκατοντάδες χιλιάδες αυξημένα έσοδα απ’ την επέκταση του ΚΥΤ Φυλακίου.

Το Evros-news.gr και εγώ προσωπικά ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ από τους Εβρίτες, γιατί στο ποσοστό που μας αναλογεί, ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ αυτό το ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ που γίνεται στο Φυλάκιο Ορεστιάδας.

  • Τι σημασία έχει αν ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ που “ΦΩΝΑΖΑΜΕ” και σε κάποιες περιπτώσεις… ΟΥΡΛΙΑΖΑΜΕ από τις 3 Σεπτεμβρίου για όσα ετοιμάζονται;
  • Τι σημασία έχει αν επί 4 μήνες συνέχεια επισημαίναμε την ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΔΡΑΝΕΙΑ του δημάρχου Ορεστιάδας;
  • Τι σημασία έχει αν λοιδορηθήκαμε, συκοφαντηθήκαμε πολλές φορές από τον Βασίλη Μαυρίδη, επειδή ΖΗΤΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ;
  • Τι σημασία έχει που στα… ελεγχόμενα πλήρως από αυτόν μ(μέσψω της Δημοτικής Τηλεόιρασης Ορεστιάδας και απ’ ευθείας αναθέσεων) είχε ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΘΚΗ ΣΙΩΠΗ επί μήνες;
  • Τι σημασία έχουν οι… ΠΙΕΣΕΙΣ, ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ, ΑΠΕΙΛΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ από διάφορες πλευρές να… χαμηλώσουμε τους τόνους, να μην είμαστε τόσο μαχητικοί, να… ρίξουμε νερό στο κρασί μας (και κάτι άλλο στην τσέπη).

Αυτό που έχει σημασία, είναι ότι ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν καταφέραμε τόσο εμείς όσο και εσείς, οι απλοί Εβρίτες που ξεσηκωθήκατε, να αποτρέψουμε το ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, της Κυβέρνησης της Ν.Δ και του υπουργού Νότη Μηταράκη.

πηγή: .evros-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .