Σάββατο, Μαρτίου 6

ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, «ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΙΜΕΣ»!

 

Κάθε κυβέρνηση που έχει περάσει απ’ αυτόν τον τόπο, έχει χρησιμοποιήσει κι από ένα βασικό σλόγκαν. Οι κυβερνήσεις Κ. Καραμανλή την «αποχουντοποίηση», του Α. Παπανδρέου την «αλλαγή», του Κ. Μητσοτάκη την «κάθαρση», του Σημίτη τον «εκσυγχρονισμό», του Κωστάκη Καραμανλή την «επανίδρυση του κράτους», του Γιωργάκη Παπανδρέου το «λεφτά υπάρχουν» και το «όλοι μαζί τα φάγαμε», των Σαμαροβενιζέλων «το μνημόνιο είναι μονόδρομος» και του Τσίπρα «πρώτη φορά αριστερά». Η κυβέρνηση Κούλη θα περάσει στην ιστορία ως η κυβέρνηση του «οι επόμενες δύο βδομάδες θα είναι κρίσιμες»!

Φυσικά, δεν πρόκειται μόνο για τις επόμενες δύο βδομάδες, αλλά και τις επόμενες και τις μεθεπόμενες δύο, μέχρι που να μπει ο Ιούνιος, οπότε θα υπάρξει η συνηθισμένη 5μηνη ανάπαυλα, μέχρι τις 20 Οκτωβρίου, που θα επιβληθεί το νέο lockdown – για να προλάβουν τους εορτασμούς για τον Άγιο Δημήτριο στην Θεσσαλονίκη και την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου! Κι η ζωή μας θα κυλάει έτσι, με… «τις επόμενες δύο βδομάδες να είναι κρίσιμες», μέχρι που να ολοκληρωθεί η οικονομική καταστροφή και η κοινωνική διάλυση και να παραδοθεί ολοκληρωτικά η Ελλάδα στα νύχια των διεθνών τοκογλύφων! 

Ακόμα κι αν κάποιος είναι εντελώς ηλίθιος ψηφοφόρος του Μητσοτάκη, δεν είναι καθόλου δύσκολο να καταλάβει ότι τα λεγόμενά του για τις «δύο βδομάδες υπομονή», είναι παραμύθι για μικρά παιδιά, καθότι οι «ειδικοί» φρόντισαν από σήμερα να προετοιμάσουν το έδαφος για την παράταση και την παράταση της παράτασης του lockdown!

Έτσι, ο καθηγηταράς Γώγος είπε σήμερα πως «είναι δύσκολο να έχει λήξει η κατάσταση μέχρι την Καθαρά Δευτέρα», ο καθηγηταράς Καλομενίδης ότι «είναι ουτοπικό να σκεφτόμαστε ότι μέσα στον Μάρτιο θα μπορέσουμε να πάμε σε μια χαλάρωση», κι ο καθηγηταράς Πουρνάρας, ότι «ας βάλουμε τα κεφάλια μέσα για ενάμιση – δυο μήνες».

Και για να είμαστε δίκαιοι, βρίσκουν και τα κάνουν ο Μητσοτάκης και οι «ειδικοί» του! Και μας κοροϊδεύουν κι από πάνω, με τις «επόμενες δύο βδομάδες, που είναι κρίσιμες»! Διότι, οπουδήποτε αλλού θα τους είχαν πάρει με τις πέτρες. Όχι όμως στη χώρα των Ρωμιάτσων και των παλιάτσων!

https://ethnikismos.net/2021/03/04/%cf%84%ce%bf-%ce%bd%ce%bf%cf%85-%cf%83%ce%b1%cf%83-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b5%cf%83-%ce%bf%ce%b9-%ce%b5%cf%80%ce%bf%ce%bc%ce%b5%ce%bd%ce%b5%cf%83-%ce%b4%cf%85%ce%bf-%ce%b2%ce%b4%ce%bf-2/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .