Δευτέρα, Μαρτίου 1

ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ο Αντώναρος για την παραίτηση Ταραντίλη...

Evangelos Antonaros 

Η παραίτηση του από την θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου τιμά τον Χρήστο Ταραντίλη. Γιατί -- αντίθετα με ο, τι αναφέρει στην επιστολή του για "οικογενειακούς λόγους" -- κατέθεσε το αξιωμα του για καθαρά πολιτικούς λόγους. 
Η κυβέρνηση -- και ειδικώτερα ο πρωθυπουργός και ο Υπουργός Επικρατείας -- τον είχαν παραπληροφορήσει με πρόθεση όταν του έδωσαν την οδηγία να πει (και τον διαβεβαίωσαν) ότι ο Λιγνάδης είχε παραιτηθεί "για προσωπικούς λόγους".

Έτσι ένα σύστημα αδίστακτο και χειριστικό για τις προθέσεις του , τον είχε ρίξει στα σκυλιά. Λίγες μέρες αργότερα ο Γεραπετρίτης τον άδειασε κανονικά. Αδιαφορώντας για την αξιοπιστία και την προσωπική τιμή ενός καθηγητη πανεπιστημίου που -- αν και δεν τον έχω συναντήσει ποτέ προσωπικά -- όσοι τον ξερουν μου τον περιγράφουν με πολύ καλά λόγια.
Είναι ντροπή για τη κυβέρνηση Μητσοτάκη που -- για να μετριάσει τις εντυπώσεις από την εκκωφαντική παραίτηση Ταραντίλη -- έχει κινητοποιήσει τους μηχανισμούς παραπληροφόρησης που διαθέτει: Διαρρέεουν ότι ο Ταραντιλης παραιτήθηκε θυμωμένος γιατί δεν τον ειχαν ενημερώσει δήθεν για μια ανακοίνωση που έβγαλαν για το θέμα Κουφοντίνα. Υπονοούν δηλαδή ότι έφυγε για κάτι ασήμαντο.
Ακόμη δεν θέλουν να καταλάβουν ότι η αξιοπιστία τους μειώνεται κατακόρυφα. Ότι το πουλόβερ ξηλώνεται. Ότι το Μενδώνη-Γκέιτ βρίσκεται ακόμη στην αρχή.

 http://www.press-gr.com/2021/03/blog-post_13.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .