Τρίτη, Νοεμβρίου 30

Νίκος Γαλανός: «Σταμάτησα τα χαρτιά γιατί έπρεπε να πουλήσω το αμάξι μου για να ξεχρεώσω»

Νίκος Γαλανός: «Σταμάτησα τα χαρτιά γιατί έπρεπε να πουλήσω το αμάξι μου για να ξεχρεώσω»

Ο Νίκος Γαλανός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Έλενας Κατρίτση, η οποία προβλήθηκε την Κυριακή και περιέγραψε πώς ξεκίνησε να παίζει χαρτιά αλλά και τι ήταν αυτό που τον έκανε να σταματήσει.

«Ήταν μια πενταετία που ξεκινήσαμε να παίζουμε φιλαράκια και στο τέλος έγινε ένα σπίτι όπου είχε πέντε τραπέζια και χαρτοπαίζαμε κάθε Σάββατο βράδυ. Δυο φορές, όταν ήμουν με την Αλίκη στο θέατρο, έτυχε να πάω απευθείας.

Είχα τελειώσει δύο παραστάσεις το Σάββατο, από το βράδυ χαρτί και έφευγα στις 5 και πήγαινα στο θέατρο κατευθείαν για να βγάλω άλλες δύο παραστάσεις. Πολύ επικίνδυνο!», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Κάποια στιγμή συνειδητοποίησα ότι είμαι ηλίθιος που έπαιζα χαρτί διότι χρωστούσα λεφτά που είχα χάσει κι έπρεπε να πουλήσω το αυτοκίνητό μου για να ξεχρεώσω. Κι επίσης μια φορά, στην απογευματινή παράσταση, με πήρε ο ύπνος ενώ ήμουν όρθιος και παραλίγο να πέσω. Και είπα…σοβαρέψου, δεν μπορείς να συνεχίσεις έτσι. Και το έκοψα», πρόσθεσε.


 

 govastileto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .