Τρίτη, Δεκεμβρίου 7

H Ιrina Shayk μας δείχνει πως να λάμψουμε τις γιορτές φορώντας μόνο κόκκινο κραγιόν

H Ιrina Shayk μας δείχνει πως να λάμψουμε τις γιορτές φορώντας μόνο κόκκινο κραγιόν

Η Ιrina Shayk βρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας «Nightmare Alley»,  του πατέρα της κόρης της, Bradley Cooper και ήταν πιο εντυπωσιακή από ποτέ κάνοντας τα φλας να πάρουν φωτιά.

Η irina Shayk κατάφερε αν και επέλεξε ένα ανδρόγυνο look να το κάνει να δείξει εξαιρετικά sexy, καθώς μέσα από το σακάκι της, φόρεσε μαυρα straps που έδιναν την εντύπωση ότι ήταν φαρδιές τιράντες οι οποίες κάλυπταν το στήθος της.

Το ζευγάρι χώρισε λίγους μήνες μετά την Τελετή των Όσκαρ όπου ο Bradley Cooper και η Lady Gaga ερμήνευσαν μοναδικά την επιτυχία «Shallow» και πήραν το χρυσό αγαλματίδιο, καθώς οργίαζαν οι φήμες ότι ο ηθοποιός με την τραγουδίστρια ήταν κάτι παραπάνω από φίλοι.

Ο Bradley Cooper και η Irina Shayk εξακολούθησαν να έχουν πολύ καλές σχέσεις για χάρη της κόρης τους, όμως τώρα τελευταία αρχίζει να ακούγεται ότι μπορεί και να έχουν επανασυνδεθεί.

Η Irina Shayk, περπάτησε στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας θέλοντας μάλλον να επιβεβαιώσει τα όσα ακούγονται, πιο εντυπωσιακή από ποτέ, με το ανδρικό κοστούμι της και το κατακόκκινο κραγιόν της, δείχνοντας πως μπορεί μια γυναίκα μονάχα με ένα κραγιόν σε κόκκινη απόχρωση να πετύχει ένα συναρπαστικό beauty look.Όλο το υπόλοιπο μακιγιάζ  της ήταν απλό, σε φυσικές αποχρώσεις και το μόνο έντονο στοιχείο του ήταν τα έντονα χείλη.

Επιμέλεια: Έλενα Φάκου

govastileto.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .