Τετάρτη, Ιανουαρίου 19

Νόνη Δούνια: Ήταν εκφυλιστική η νόσος που είχα

Ήξερα ότι θα έρθει η ώρα του, ήταν προγραμματισμένο όχι ξαφνικό» δήλωσε
Νόνη Δούνια: Ήταν εκφυλιστική η νόσος που είχα

Στον καναπέ του Όλα Γκουντ κάθισε η Νόνη Δούνια, η οποία μίλησε για το χειρουργείο που είχε χρειαστεί να κάνει λόγω ενός θέματος υγείας που ήξερε πως αντιμετωπίζει.

«Το γνώριζα από πολύ μικρή ηλικία. Το παρακολουθούσα με τον προσωπικό μας γιατρό, ο οποίος μου είχε πει πως κάποια στιγμή πρέπει να το χειρουργήσεις αυτό. Είχα πρόπτωση μιτροειδούς βαλβίδας αλλά εγώ είχα την εκφυλιστική νόσο, άρα η βαλβίδα εκφυλίζεται» είπε η Νόνη Δούνια.

Ο καρδιολόγος μου ήθελε να χειρουργηθώ πριν από το σημείο που θα χρειαστεί να κάνω αντικατάσταση βαλβίδας αλλά επιδιόρθωση. Ήξερα ότι θα έρθει η ώρα του, ήταν προγραμματισμένο όχι ξαφνικό» ανέφερε η Νόνη Δούνια.


Ο καρδιολόγος μου ήθελε να χειρουργηθώ πριν από το σημείο που θα χρειαστεί να κάνω αντικατάσταση βαλβίδας αλλά επιδιόρθωση. Ήξερα ότι θα έρθει η ώρα του, ήταν προγραμματισμένο όχι ξαφνικό» ανέφερε η Νόνη Δούνια..zappit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .