Πέμπτη, Ιανουαρίου 20

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Δεν μπορώ να παίζω πια τη μοιραία, πάντα μου έλεγαν πως είμαι ωραία αλλά δεν το ένιωσα ποτέ

«Έκανα δύο γάμους και τους συζύγους μου τους έβλεπα ως πρίγκιπες»
Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Δεν μπορώ να παίζω πια τη μοιραία, πάντα μου έλεγαν πως είμαι ωραία αλλά δεν το ένιωσα ποτέ

Για τη ζωή της, την απόφασή της να μην κάνει οικογένεια αλλά και την απώλεια που βίωσε και τη στιγμάτισε μίλησε σε τηλεοπτική της συνέντευξη η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου. Όπως τόνισε πάντα της έλεγαν ότι είναι ωραία αλλά η ίδια δεν το ένιωσε ποτέ.

«Ηλικιακά ήρθε η ώρα να παίξω άλλα πράγματα, δεν μπορώ να κάνω τη μοιραία γυναίκα» είπε η ηθοποιός στην εκπομπή «Ελένη» του Mega την Τρίτη (18/1).

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως το πραγματικό της επίθετο είναι Παπαδοπούλου και αναφέρθηκε στη ρομαντική πτυχή του εαυτού της.

«Στο κομμάτι της δουλειάς μου είμαι δυναμική, αλλά έχω ένα ρομαντικό κομμάτι μέσα μου που περίμενε πάντα τον πρίγκιπα πάνω στο άσπρο άλογο. Όταν έκανα δύο γάμους, τους συζύγους μου τους έβλεπα ως πρίγκιπες. Διατηρούμε και σήμερα καλή σχέση» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Η δημιουργία μιας οικογένεια φάνταζε μεγάλη ευθύνη»

Παράλληλα η ηθοποιός τόνισε πως δεν γνωρίζει εάν όλες είναι φτιαγμένες για να κάνουν οικογένεια και εξήγησε «η δημιουργία μίας οικογένειας φάνταζε για εμένα μεγάλη ευθύνη»

Κατά τη διάρκεια της καραντίνας βίωσε μία μεγάλη απώλεια, όταν ο πατέρας της έφυγε από τη ζωή.

«Η απώλεια του πατέρα μου ήταν σημαντική αλλαγή στη ζωή μου. Είναι ο πόνος που πρέπει να τον ζήσεις… Για μένα δεν έχει πεθάνει, γιατί πεθαίνουν όσοι τους ξεχνάνε. Ο μπαμπάς μου τα τελευταία χρόνια έπασχε από άνοια και ήταν πολύ δύσκολη κατάσταση, γιατί δεν τον είχα μάθει έτσι. Πήγαινα, καθόμουν δίπλα του, περνούσα κάποιες ώρες μαζί του κι όταν έφευγα από το σπίτι διαλυόμουν» δήλωσε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .