Δευτέρα, Ιανουαρίου 24

Μύδροι ΣΥΡΙΖΑ κατά Μαξίμου για τις... αποκαλύψεις Φουρθιώτη - Ουδέποτε τον έχω δει ούτε τον γνωρίζω εξ όψεως, απάντα ο Γεραπετρίτης

Τα παρασκήνια βρίθουν από φήμες για τις σχέσεις του Μένιου Φουρθιώτη με ανθρώπους του συστήματος Μαξίμου.
Μύδροι ΣΥΡΙΖΑ κατά Μαξίμου για τις... αποκαλύψεις Φουρθιώτη - Ουδέποτε τον έχω δει ούτε τον γνωρίζω εξ όψεως, απάντα  ο Γεραπετρίτης

Του Οδυσσέα Αρβανίτη

(Ανανεωμένο) Ευρύτερες πολιτικές διαστάσεις προσδίδει ο ΣΥΡΙΖΑ στην υπόθεση των σχέσεων του υπόδικου Μένιου Φουρθιώτη με τον υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη.

Με σημερινή του ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υπόδικος Μένιος Φουρθιώτης προειδοποιεί ή απειλεί για αποκαλύψεις που αφορούν τις σχέσεις του με τον Γιώργο Γεραπετρίτη και χαμηλότερα στελέχη του επικοινωνιακού μηχανισμού της ΝΔ. Ο Φουρθιώτης συνόδευσε την ανάρτησή του με φωτογραφία στην οποία φαίνονται εισερχόμενες και εξερχόμενες κλήσεις με τον κ. Γεραπετρίτη. Ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί ότι πρόκειται "για δημόσιο εκβιασμό".

Σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για εκβιασμό του υπουργού από τον υπόδικο και καλεί τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Επικρατείας να απαντήσουν για τις σχέσεις και τις επαφές του Γιώργου Γεραπετρίτη με τον Μένιο Φουρθιώτη.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου αναφέρει: «Με ενδιαφέρον παρακολουθούμε την απόφαση του υπόδικου και προστατευόμενου του Μαξίμου κ. Φουρθιώτη να δώσει στη δημοσιότητα τις στενές επαφές του με τον υπουργό Επικράτειας και τον υπεύθυνο του γραφείου Τύπου της ΝΔ. Επειδή ωστόσο ο δημόσιος εκβιασμός ενός υπουργού από έναν υπόδικο αποτελεί διασυρμό, όχι μόνο της κυβέρνησης, αλλά της ελληνικής δημοκρατίας, καλούμε τον κ. Μητσοτάκη και τον υπουργό του να δώσουν τώρα τα πάντα στη δημοσιότητα και κυρίως να απαντήσουν: Ποιος ο λόγος των αλλεπάλληλων κλήσεων του υπουργού Επικρατείας με τον υπόδικο Φουρθιώτη; Υπάρχουν πράγματι μηνύματα και αν ναι ποιο το περιεχόμενό τους; Αναμένουμε και ελπίζουμε ο κατήφορος να έχει ένα τέλος».

Απαντώντας στις αιτιάσεις του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Γεραπετρίτης σημείωσε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ επιδίδεται για μία ακόμη φορά σε ασκήσεις ανθρωποφαγίας. Προς ενημέρωση του λοιπόν. Ουδέποτε έχω δει ούτε γνωρίζω εξ όψεως τον κύριο Φουρθιώτη. Απάντησα σε οχλήσεις του όταν ο ίδιος επικαλείτο απειλές κατά της ζωής του. Αν από αυτό συνάγει οποιαδήποτε ευθύνη, έχει απλά παραιτηθεί από τη λογική. Επιπλέον, όταν ο κύριος Φουρθιώτης ξεκίνησε ψευδείς και προσβλητικές δηλώσεις, κατέθεσα σε βάρος του μήνυση, η οποία εκκρεμεί στην ποινική δικαιοσύνη. Εφόσον ο ΣΥΡΙΖΑ εμπιστεύεται και επενδύει στον κύριο αυτόν, μπορεί να παραστεί ένας εκπρόσωπός του στη δίκη ως μάρτυρας υπεράσπισης. Ο ΣΥΡΙΖΑ αντί να ασχοληθεί με τα κρίσιμα για τη χώρα ζητήματα, εξακολουθεί να παράγει ανέξοδη τοξικότητα. Ευτυχώς, η κοινωνία έχει από μακρού χρόνου αντιληφθεί και προσπεράσει τις μεθόδους αυτές».

Νωρίτερα ο Μένιος Φουρθιώτης είχε κάνει ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην οποία ανέφερε: «Κύριε Τσίπρα σύντομα θα σας λυθεί η απορία θα μπορούσατε να ρωτήσετε εμένα για την απορία σας και θα μπορούσα να σας απαντήσω και να σας αποδείξω με αποδείξεις εάν με γνωρίζει κάποιος ή όχι». Συνόδευσε την ανάρτησή του με φωτογραφία από το κινητό του που έδειχνε τηλεφωνικές κλήσεις από και προς τον Γιώργο Γεραπετρίτη.

Με την ανάρτησή του ο Μένιος Φουρθιώτης απαντά σε παλαιότερη τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή στην οποία είχε επισημάνει: «Δώσατε 180 χιλιάδες ευρώ στον Μαυρίδη κι αυτός έκλεισε την εφημερίδα του Φιλελεύθερος. Ακόμη και για τον Φουρθιώτη αναγγείλατε χρήματα. Πείτε μας ποια είναι η σχέση σας με τον Φουρθιώτη».

Υπενθυμίζεται ότι τότε ο Γιώργος Γεραπετρίτης είχε πει ότι «δεν έχει καμία σχέση με κανέναν δημοσιογράφο».

Πάντως ο Μένιος Φουρθιώτης είχε γίνει γνωστός ως ατζέντης της Τζούλιας Αλεξανδράτου και άλλων «μοντέλων».

Ο Μένιος Φουρθιώτης είχε αρχικά συμπεριληφθεί στη λίστα Πέτσα για χρηματοδότηση στο ανύπαρκτο site του. Ο Στέλιος Πέτσας δεν είχε απαντήσει τότε με ποια κριτήρια είχε συμπεριληφθεί.

Ο Μένιος Φουρθιώτης κατηγορείται για σειρά αξιόποινων πράξεων, μεταξύ των οποίων και δύο κακουργηματικού χαρακτήρα, - ο ίδιος αρνείται οποιαδήποτε σχέση με τις επίμαχες κατηγορίες- και είχε αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους τον περασμένο Οκτώβριο.

Τα παρασκήνια βρίθουν από φήμες για τις σχέσεις του Μένιου Φουρθιώτη με ανθρώπους του συστήματος Μαξίμου.

Συνεπώς, μπορεί ο κ. Γεραπετρίτης, μέσω της απάντησής του να διαρρηγνύει τα ιμάτιά του ότι ουδέποτε είχε έρθει σε επαφή με τον Μένιο Φουρθιώτη, παρά μόνο όταν απάντησε σε οχλήσεις του όταν ο ίδιος επικαλείτο απειλές κατά της ζωής του, ωστόσο καλό είναι να απαντήσει κι ο κ. Πέτσας γιατί το ανύπαρκτο site του Φουρθιώτη είχε συμπεριληφθεί στην περιώνυμη λίστα.

Διότι αν δεν ξεδιαλυθούν όλες οι σκιές τότε η κυβέρνηση έχει πρόβλημα...

Η ανάρτηση Φουρθιώτη:

Μύδροι ΣΥΡΙΖΑ κατά Μαξίμου για τις... αποκαλύψεις Φουρθιώτη - Ουδέποτε τον έχω δει ούτε τον γνωρίζω εξ όψεως, απάντα  ο Γεραπετρίτης 426483 photo
https://www.antinews.gr/action.read/politiki/mudroi-suriza-kata-maksimou-gia-tis-apokalupseis-fourthioti-oudepote-ton-exo-dei-oute-ton-gnorizo-eks-opseos-apanta-o-gerapetritis/2.156047

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .