Πέμπτη, Μαΐου 19

Κων/ Αρβανίτης: ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΜΙΑ ΧΩΡΑ-ΠΟΡΝΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΦΤΗΝΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΜΕΝΕΣ...

Ερευνες για ανάπτυξη βιολογικών όπλων κατά ολόκληρου του ανθρώπινου είδους, που δεν θα μπορούσαν εύκολα να τις κάνουν οι Δυτικοί, μέσα στις δικές τους "πολιτισμένες" κοινωνίες, τις ανέθεσαν στην ναζιστοκρατούμενη Ουκρανία.
Τα έγγραφα των συμφωνιών, ανάμεσα στις ΗΠΑ και στην Ουκρανία, που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας από τους Ρώσους, έχουν ημερομηνίες από το 2007-2008 και παλιότερα!
Οι Ρώσοι υποσχέθηκαν, οτι σύντομα θα βγάλουν σε δημόσια μετάδοση, τους ΙΔΙΟΥΣ τους ερευνητές που εργαζονταν εκεί (και που τώρα έχουν μεταφερθεί αιχμάλωτοι στη Ρωσία) για να εξηγήσουν στον κόσμο, τι ακριβώς έκαναν σε αυτά τα εργαστήρια!
Το μενού περιλάμβανε μικρόβια και ιούς, τόσο εναντίον συγκεκριμένων ανθρώπινων φυλών, όσο και εναντίον ολόκληρου του ανθρώπινου γένους, με στόχο την μείωση πληθυσμού, όπως δήλωσαν ρώσικες πηγές!
Αναμένουμε...

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
Η γελοία προσπάθεια της Δύσης, να "παρηγορήσει" τον Ουκρανικό λαό για τις περιπέτειες που του προκάλεσαν, δίνοντας του ένα σικέ βραβείο Σαχλοβίζιον, δείχνει μόνο τον βαθιά παρακμιακό τρόπο σκέψης των Δυτικών ηγετών.



Κonstantinos Arvanitis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .