Σάββατο, Μαΐου 28

Δηλαδή επί ΣΥΡΙΖΑ, είχαμε πλέρια δημοκρατία;

ΕΡΩΤΗΣΗ: Ποιος δημιούργησε την ομάδα ελέγχου Hoaxes;;;

Δηλαδή επί ΣΥΡΙΖΑ, είχαμε πλέρια δημοκρατία;

Μέσα στην τούρλα της όξυνσης των ελληνοτουρκικών, είδαν το φως της δημοσιότητας κάτι ασαφή ρεπορτάζ που αποκαλύπτουν τις… σκοτεινές διαδρομές της κυβέρνησης, οι οποίες κατέληξαν υποτίθεται στην προμήθεια λογισμικών παρακολούθησης.

Αμέσως, ο Τσίπρας, με μια μικρή παύση των πανηγυρισμών επειδή ψήφισε τον εαυτό του και δεν κινδυνεύει να τον «καρατομήσουν» στην επόμενη ήττα του, σήκωσε την… παντιέρα της δημοκρατίας.

Ζητώντας εξηγήσεις από τον Μητσοτάκη.

Παράλληλα, οι συριζαίοι «πυροβόλησαν» την κυβέρνηση, για μια ακόμη φορά, για την ανελευθερία στα ΜΜΕ, υποστηρίζοντας ότι μέχρι και η Ευρώπη εξανέστη και της τράβηξε το αυτί.

Ωραία… σύντροφοι, μαζί σας.

Ωστόσο, στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σκοινί.

Ξεχνάτε προφανώς το καθεστώς τρόμου και διώξεων, για όποιον δεν προσκυνούσε το… μεγαλείο του ΣΥΡΙΖΑ,  που επικρατούσε επί των ημερών σας.

Ξεχνάτε τα… βοσκοτόπια και την επιχείρηση χειραγώγησης όλων των ΜΜΕ.

Όπως και τις σκευωρίες που κατέρρευσαν εν μία νυκτί.

Κρείττον του λαλείν το σιγάν, λοιπόν… σύντροφοι.

Έλεος!

 https://antinews.gr/%ce%b4%ce%b7%ce%bb%ce%b1%ce%b4%ce%ae-%ce%b5%cf%80%ce%af-%cf%83%cf%85%cf%81%ce%b9%ce%b6%ce%b1-%ce%b5%ce%af%cf%87%ce%b1%ce%bc%ce%b5-%cf%80%ce%bb%ce%ad%cf%81%ce%b9%ce%b1-%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%bf%ce%ba/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .