Δευτέρα, Μαΐου 23

Με τη Γκαντεμιά που τον δέρνει έφερε και τη λέπρα! Θα ανοίξει κι η Σπιναλόγκα νάτην και η ανάπτυξη κάντε αιτήσεις για βαρκάρηδες στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας

Οι «πληγές του Φαραώ»: Eντοπίστηκε το πρώτο κρούσμα λέπρας μετά από δεκαετίες στην Ελλάδα! – Και θάνατοι από την Ευλογιά των Πιθήκων

Με τη Γκαντεμιά που τον δέρνει ήρθε και η λέπρα! Έφερε την ανάπτυξη ο Κούλης η Σπιναλόγκα θα ανοίξει κάντε αιτήσεις για βαρκάρηδες στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας ....Ξαναπιάνει δουλειά σε κείνα τα μέρη και ο Μάινας !

 Απίστευτα συμβαίνουν στον χώρο της υγείας λίγο μετά την άρση του lockdwon και των μέτρων περιορισμού τα οποία επί δύο χρόνια κρατούσαν κλεισμένη την κοινωνία με την εμφάνιση ασθενειών που είχαν εξαφανιστεί στην Ελλάδα όπως η… λέπρα!

Ο κ.Πουρνάρας, περιέγραψε τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί, συνέστησε ψυχραιμία και έδωσε μήνυμα ενόψει αύξησης της κινητικότητας τους καλοκαιρινούς μήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .