Παρασκευή, Μαΐου 27

Κιμ Καρντάσιαν: Το μικροσκοπικό μπικίνι της που αφήνει ελάχιστα στη φαντασία

Kim_Kardashian

Πρόκειται για μία από τις πιο αποκαλυπτικές φωτογραφίες της 41χρονης τηλεπερσόνας - Δείτε το στιγμιότυπο από την παραλία που ανέβασε στο Instagram

Η Κιμ Καρντάσιαν δεν χάνει την ευκαιρία να δείξει τις χαρακτηριστικές σέξι καμπύλες της. Στην τεελυταία της ανάρτηση, η διάσημη τηλεπερσονα, προχώρησε σε μία από τις πιο αποκαλυπτικές φωτογραφίες που έχει μοιραστεί στα social media.

Πιο συγκεκριμένα, μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της στο Instagram, ένα στιγμιότυπο από την παραλία, με την ίδια να φοράει ένα μπικίνι σε απαλή απόχρωση του καφέ, το οποίο δεν φαίνεται να καλύπτει και πολλά.

Η 41χρονη ποζάρει, δείχνοντας το πίσω μέρος του σώματός της και φορώντας γυαλιά ηλίου της, ενώ χαμογελά διακριτικά στο φακό.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε

283144170_1380590805781761_7604377820966424046_n__1_


Η φωτογραφία πιθανότατα είναι από κάποιο ταξίδι που πραγματοποίησε στο παρελθόν και συγκεκριμένα, πριν από το Met Gala, αφού πλέον έχει υιοθετήσει το πλατινέ ξανθό χρώμα στα μαλλιά της. 






 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .