Παρασκευή, Μαΐου 20

Η Τσιτσιολίνα προσφέρει μια… νύχτα πάθους στον Πούτιν για να σταματήσει τον πόλεμο

cicciolina

Από τις 24 Φεβρουαρίου, όταν και ξεκίνησε η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, πολλοί έχουν προσπαθήσει να πείσουν τον Βλαντιμίρ Πούτιν να σταματήσει τον πόλεμο, μέσω της διπλωματικής οδού. Κανένας μέχρι στιγμής δεν έχει σκεφτεί να δώσει στον ρώσο πρόεδρο κάτι…

διαφορετικό προκειμένου να σταματήσει την εισβολή.

Αυτό το σκέφτηκε η διάσημη πρώην ιταλίδα πορνοστάρ, Τσιτσιολίνα, η οποία προσέφερε στον ρώσο πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν, μια νύχτα… πάθους για ηλικιωμένους με αντάλλαγμα την ειρήνη στην Ουκρανία.

Η 70χρονη, η οποία στο παρελθόν ήταν παντρεμένη με τον Αμερικανό καλλιτέχνη, Τζεφ Κουνς, πρόσφερε την καυτή βραδιά σε μια ανάρτηση στο Instagram, όπου πρόσφερε τον εαυτό της στον Ρώσο πρόεδρο για να σταματήσει την εισβολή του.

«Το μήνυμά μου για ειρήνη, κατά του πολέμου και για τον Ρώσο πρόεδρο Πούτιν. Προσφέρω τον εαυτό μου για μια νύχτα σεξ, με αντάλλαγμα την ειρήνη για την Ουκρανία, για τον ρωσικό λαό!» έγραψε.

Η προσφορά της για μια παθιασμένη νύχτα με τον Ρώσο δεσπότη έρχεται με αφορμή την εμφάνισή της στο ριάλιτι The Island of the Famous.

 .makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .