Πέμπτη, Μαΐου 26

Το χτένισμα της Sara Sampaio στις Κάννες είναι ιδανικό για τα καλοκαιρινά μας βράδια

Το χτένισμα της Sara Sampaio στις Κάννες είναι ιδανικό για τα καλοκαιρινά μας βράδια

Σε εξέλιξη βρίσκεται το 75ο κινηματογραφικό φεστιβάλ των Καννών με τις λαμπερές εμφανίσεις των stars να πλημμυρίζουν το κόκκινο χαλί χαρίζοντας έμπνευση σε όλες εμάς.

Ανάμεσα σε αυτές και η Sara Sampaio, η οποία έκλεψε τις εντυπώσεις στην πρεμιέρα της ταινίας «Decision To Leave» του σκηνοθέτη Heojil Kyolshim, φορώντας μία εκπληκτική δημιουργία Zuhair Murad.

Συγκεκριμένα επέλεξε για την περίσταση ένα κόκκινο πλισέ off shoulder φόρεμα, το οποίο συνδύασε με εντυπωσιακά, διαμαντένια κοσμήματα.

Όσον αφορά το beauty look της, ο hairstylist, Vasco Freitas, που επιμελήθηκε τα μαλλιά του μοντέλου δημιούργησε δύο μικρές πλεξούδες δεξιά και αριστερά σε στιλ crown braid.

H χωρίστρα έγινε στη μέση, ενώ τα υπόλοιπα, μακριά μαλλιά της ήταν χτενισμένα σε χαλαρές μπούκλες. Το μακιγιάζ της επιμελήθηκε η Tatyana Makarova, η οποία δημιούργησε ένα διακριτικό, cat eye που τόνιζε υπέροχα τα μάτια της και της πέρασε ένα κραγιόν σε nude αποχρώσεις.

govastileto.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .