Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 26

Ο δουλικός φιλοατλαντισμός του καθεστώτος Μητσοτάκη

«Αι ημέτεραι δυνάμεις, αμύνονται του πατρίου εδάφους» . Όχι, δεν μας κήρυξε τον πόλεμο η Τουρκία, αλλά η αδερφή του κοσμαγάπητου Κυριάκου Μητσοτάκη κήρυξε τον πόλεμο στην Ρωσία. Ναι, δεν πρόκειται περί αστείου. Μέσω του τηλεοπτικού χαμαιτυπείου του Σκάι – δεν πρωτοτυπώ με τον χαρακτηρισμό, απλά υιοθετώ την φρασεολογία του Μητσοτάκη του Α’ για τον ραδιοφωνικό σταθμό του Αλαφούζου- η Ντόρα Μητσοτάκη- Μπακογιάννη- Κούβελου μας ενημέρωσε ότι ευρισκόμαστε σε πόλεμο με την Ρωσία! Στα όπλα, Έλληνες, στα όπλα! Όλοι να υπερασπιστούμε μέχρι τελευταίας ρανίδας του αίματός μας τα κεκτημένα της οικογενείας Μητσοτάκη!


  Πέρα από την αστεία πλευρά του ζητήματος, υπάρχει και η σοβαρή. Κάθε παραπαίον καθεστώς εφευρίσκει φανταστικούς εχθρούς, εσωτερικούς κι εξωτερικούς, για να ανακατευθύνει την προσοχή των πολλών από τα υπαρκτά προβλήματά τους στους ανυπάρκτους, αόρατους εχθρούς. Το καθεστώς Μητσοτάκη δεν αποτελεί εξαίρεση. Άλλωστε έχει δοκιμάσει ξανά την τακτική αυτή στο ζήτημα του εμβολιασμού με τα αποδεδειγμένως πλέον αναποτελεσματικά και επίσης αποδεδειγμένως υπεύθυνα για σωρεία ξαφνικών θανάτων m-rna εμβόλια κατά του κοροναϊού. Με σκοπό την απόσειση των ευθυνών για τις εγκληματικές ελλείψεις σε ιατρονοσηλευτικό προσωπικό και τον μικρό αριθμό Μονάδων Εντατικής Θεραπείας , ο Μητσοτάκης και η παρέα του δημιούργησε τον εσωτερικό εχθρό των λεγόμενων αντιεμβολιαστών, οι οποίοι ουδέποτε δηλώσαμε ότι είμαστε κατά των εμβολιασμών εν συνόλω αλλά μόνο κατά του εν λόγω εμβολιακού πειράματος. Τώρα, προσπαθεί – ενόψει ενός χειμώνα με δυνάμει τρομακτικές συνέπειες για το βιοτικό επίπεδο της Ελληνίδας και του Έλληνα – ο ένοικος του Μεγάρου Μαξίμου να δημιουργήσει τον εχθρό Ρωσία και να στοχοποιήσει τους εν ελλάδι φίλους του ρωσικού λαού.


  Βεβαίως, η προσπάθεια της πολιτικής συμμορίας της Νέας Δημοκρατίας να δαιμονοποιήσει  την Μόσχα και όσους Έλληνες θεωρούν ότι οι σχέσεις μας με την Ρωσία είναι πολύ σημαντικές για να θυσιαστούν στον βωμό της επιβιώσεως του Μητσοτάκη και της παρέας του βρίσκει πρόθυμους συνεργάτες στον χώρο της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως. Ο επικεφαλής των φιλοσκοπιανών νεοσυμμοριτών του σύριζα, Αλέξης Τσίπρας, όχι μόνο δεν καταδίκασε τις δηλώσεις της Θεοδώρας  και τις προηγηθείσες δηλώσεις Μητσοτάκη περί προσπάθειας επηρεασμού μέσω δόλιων μέσων της ελληνικής πολιτικής πραγματικότητας από τους Ρώσους , αλλά αντιθέτως άφησε σαφείς αιχμές για την στάση της Ρωσίας του Πούτιν κατά την περίοδο αντιδράσεως των Ελλήνων στην προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, υποστηρίζοντας ότι πρέπει να διερευνηθεί η ανάμειξη των Ρώσων στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις των εθνικιστών και πατριωτών, επιβεβαιώνοντας για μία εισέτι φορά ότι η νέα δημοκρατία είναι ένας μπλέ σύριζα και ο σύριζα μία ροζ νέα δημοκρατία.


  Το προδοτικό- κλεπτοκρατικό τόξο και η διεφθαρμένη ελληνόφωνη ελίτ γνωρίζει πολύ καλά ότι η επιβίωσή τους εξαρτάται άμεσα  από την υπακοή στα κελεύσματα της διεφθαρμένης Δύσεως. Και η Δύση διατάζει η Ελλάδα να μην έχει οιαδήποτε γεωπολιτική σχέση με τους Ρώσους, σχέση η οποία είναι επιβεβλημένη εκ των Νόμων της Επιστήμης της Γεωπολιτικής. Κατά αυτόν τον τρόπο είναι εσαεί έρμαιο των διαθέσεων του δυτικού Συστήματος, δίχως εναλλακτικές πολιτικοστρατιωτικές συμμαχίες, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Και να είσαι σίγουρος αναγνώστη του παρόντος ότι ο Ερντογάν δεν θα είναι για πάντα Πρόεδρος της Τουρκίας. Τότε οι παρά φύσιν γεωπολιτικές συμμαχίες θα δώσουν την θέση τους στις κατά φύσιν συμμαχίες και οι Πρέσπες του Αιγαίου θα επιβληθούν, ενθυμούμενοι οι δυτικοί τα ζωτικά συμφέροντα της Τουρκίας στο Αιγαίο. Και τότε θα κλάψουμε με δάκρυ πικρό τις γεωπολιτικές επιλογές της ανθελληνικής ελληνόφωνης ελίτ.


  Το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ θεωρεί ότι οι σχέσεις με την φίλη χώρα Ρωσία πρέπει να αποκατασταθούν το αμεσότερο δυνατό. Είναι αδιανόητο να οδηγούμε τον Πούτιν στην αγκαλιά του Ερντογάν επειδή αυτό επιτάσσει το καθεστώς Μπάιντεν και οι ελληνόφωνες θεραπαινίδες του. Η γεωπολιτική πραγματικότητα της νοτιοανατολικής Μεσογείου και οι Νόμοι της Γεωπολιτικής Επιστήμης υφίστανται είτε μας αρέσει είτε όχι. Είμαστε σε θέση να τους παραβιάσουμε, δεν είμαστε σε θέση όμως να αποφύγουμε τις συνέπειες της παραβιάσεώς τους. Όπως ο Εθνικός Ηγέτης της Ουγγαρίας Όρμπαν κατόρθωσε να τηρήσει τις ισορροπίες και να μην διαρρήξει τις σχέσεις του με την Ρωσία του Πούτιν, έτσι και το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ θα κατόρθωνε να κρατήσει ανοικτούς τους διαύλους επικοινωνίας με τους Ρώσους. Φεύ, ανθ΄ημών, Μητσοτάκης.  Η αντιρωσική υστερία είτε των πολιτικά ανοήτων είτε των πολιτικά πονηρών και πολύ καλά σιτιζόμενων εκ των δυτικών πρεσβειών μόνο δεινά δύναται να επιφέρει στα εθνικά συμφέροντα της Πατρίδος μας. 

 Αλέξανδρος Ζερβέας, υποψήφιος Βουλευτής Βόρειου Τομέα Αθηνών Β1 και μέλος του Πανελλήνιου Συμβουλίου του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ

 https://www.ksipnistere.com/2022/09/blog-post_176.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .