Τρίτη, Δεκεμβρίου 6

Ελένη Μενεγάκη: Ο κομψός τρόπος με τον οποίο συνδύασε τα πιο δημοφιλή παπούτσια της σεζόν

Σε βραδινή έξοδο στο θέατρο.

NDP

Θεατρική έξοδος για την Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια βρέθηκε στο θέατρο Αλίκη για να παρακολουθήσει την παράσταση «Μπαμπάδες με ρούμι».

Το look που επέλεξε για τη βραδινή της έξοδο ήταν casual και κινήθηκε σε ουδέτερους τόνους. Γι’ ακόμη μια φορά απέδειξε ότι δεν χρειάζεται πολλή προσπάθεια για να είσαι κομψή και άνετη. Συγκεκριμένα, συνδύασε λευκό πουκάμισο με σατινέ υφή, μαύρο παντελόνι με άνετη γραμμή

και μια μακριά, μάλλινη εκρού ζακέτα. Για να ολοκληρώσει το look, επέλεξε ίσως το πιο δημοφιλές παπούτσι της σεζόν: ένα ζευγάρι λευκές μπαλαρίνες. Μια καφέ baguette Fendi τσάντα και μερικά διακριτικά αξεσουάρ έδωσαν τις τελικές πινελιές στο χαλαρό σύνολο.

NDP

Μετά το τέλος της παράστασης η παρουσιάστρια βρέθηκε στα καμαρίνια όπου φωτογραφήθηκε και χαιρέτισε θερμά τους πρωταγωνιστές του έργου. Ο φωτογραφικός φακός μάλιστα, την απαθανάτισε να βγάζει σέλφι με την Βίκυ Σταυροπούλου και τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη. Το κλίμα ήταν ευδιάθετο με τους τρεις τους να ανταλλάσσουν αγκαλιές και χαμόγελα.

NDP
NDP

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .