Καλεσμένος στην εκπομπή Night Out βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο Λάκης Γαβαλάς.

Ο γνωστός σχεδιαστής παραχώρησε στον Θεοχάρης Ιωαννίδης μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.

Έτσι λοιπόν, μεταξύ άλλων, μίλησε για την πορεία του στον χώρο της μόδας και προσωπική του ζωή, ενώ μοιράστηκε και κάποια μικρά «πικάντικα» μυστικά με τους τηλεθεατές.

«Ποια νομίζεις ότι είσαι;»

Στη στήλη της εκπομπής, Beefmaker, ο Λάκης Γαβαλάς κλήθηκε να κάνει… beef με διάφορες προσωπικότητες της τηλεόρασης.

Μία από αυτές ήταν και η Ιωάννα Μαλέσκου, για την οποία είπε ο Λάκης Γαβαλάς, όπως άλλωστε σθνηθίζει, δεν μάσησε τα λόγια του.
«Αγαπητή Ιωάννα Μαλέσκου, γιατί μιλάς τόσο καλά ελληνικά; Τι νομίζεις δηλαδή; Ότι είσαι η Θουκυδίδη; Ποια είσαι; Είσαι απλά μία πάρα πολύ ωραία γυναίκα. Και λοιπόν; Φτάνει ο Θουκυδίδης. Δεν θέλω άλλο».

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Λάκης Γαβαλάς τοποθετείται… επικριτικά απέναντι στην Ιωάννα Μαλέσκου.

«Για μένα δεν υπάρχει φύλο»

Σε άλλο σημείο ο Λάκης Γαβαλάς τόνισε με σαφήνεια πως «για μένα δεν υπάρχει φύλο! Εγώ ας πούμε έχω αγαπήσει τις γυναίκες περισσότερο από τους άντρες τους και έχω φάει χυλόπιτα από άντρα που θα γούσταρα να είμαι μαζί του».

«Δεν μου λέει τίποτα αυτό και δεν έχω καμία ανάγκη να αυτοπροσδιοριστώ. Όταν το σεξ είναι ελεγμένο, νηστικό, την ημέρα και όχι στο σκοτάδι και με αλκοόλια το γουστάρω και δεν με ενδιαφέρει. Από εκεί και πέρα δεν θα έβγαινα ποτέ να πω, ‘παιδιά είμαι καραστρέιτ, βγάζω το χέρι έξω από το παράθυρο, φτύνω στον δρόμο λέω άντε ρε μ@λ@κ@. Ούτε αυτό μου αρέσει ούτε ο γκέι άντρας ή γυναίκα που βγαίνει και λέει ότι είναι έτσι και απελευθερώνεται. Πάλι αυτό δεν μου αρέσει».

«Όπως το plus size, το ανορεξικό, το ένα και το άλλο είναι σαφώς αποδεκτά μέχρι ένα σημείο για μένα. Όταν όμως ουρλιάζουν δεν τα μπορώ» συμπλήρωσε ο Λάκης Γαβαλάς.