Τετάρτη, Δεκεμβρίου 7

Η χώρα διασύρεται ανεπανόρθωτα. Φύγετε επιτέλους κύριε Μητσοτάκη…!!!

Ενώ τον έλεγχο του κράτους φαίνεται ότι τον πήραν οι Ρομά, επειδή ο Κυριάκος εμπιστεύτηκε τον νόμο και την τάξη σε έναν πρώην πασόκο γκαλοπίστα.

Η χώρα διασύρεται ανεπανόρθωτα. Φύγετε επιτέλους κύριε Μητσοτάκη…!!!

Του Αδέξιου Δεξιού

Η χώρα πλέον διασύρεται καθημερινά ανεπανόρθωτα από έναν εμμονικό σε αποδρομή πρωθυπουργό, ο οποίος αρνείται να αποδεχτεί την πραγματικότητα εξ ου και η διολίσθηση στο τέλμα της ντροπής.

Και πολύ φοβούμαστε ότι όσο ο κύριος Μητσοτάκης υποδύεται τον ισχυρό επιχειρώντας μάταια να αποδείξει πως δεν έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του, συμπεριφερόμενος σαν εκνευρισμένο πριγκιπόπουλο που του κλέψαν το παγωτό,

η βλάβη που θα υποστεί στο τέλος η Ελλάδα ενδέχεται να είναι ανήκεστος. 

Δε χρειάζεται ιδιαίτερη ευφυΐα για να αντιληφθεί κάποιος προς τα που οδεύουμε.

Τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους.

Με τις υποκλοπές να κατακρημνίζουν τη χώρα στην απόλυτη ανυποληψία.

Εξέλιξη που διόλου μας εξέπληξε, κρίνοντας πάντα από τις κυβερνητικές αμαρτίες των τελευταίων σχεδόν τεσσάρων ετών. 

Διότι όταν με το που αναλαμβάνεις πρωθυπουργός αρχίζεις κατευθείαν τις κυβιστήσεις στα εθνικά και στο μεταναστευτικό που επί της ουσίας σου δώσαν την αυτοδυναμία.

Όταν γίνεσαι υποχείριο ντόπιων και ξένων ολιγαρχών και τσακίζεις τον λαό εκμεταλλευόμενος δυο απανωτές κρίσεις για να εξυπηρετήσεις τα συμφέροντά τους.

Όταν καταντάς την Ελλάδα φέουδο (με όλα τα παρελκόμενα. Διαφθορά, «πετσωμένες» προπαγανδιστικές λίστες, εγκληματικότητα κάθε είδους) της Αγίας Οικογένειας και των αυλικών της.

Όταν εκτελείς αδιαμαρτύρητα τις διαταγές «εταίρων» και «συμμάχων» προς εκπλήρωση των γεωπολιτικών τους ονειρώξεων με μια νέα εθνική ταπείνωση να ελλοχεύει. 

Ε, τότε είναι προφανές ότι θα προβείς σε παρακρατικές ενέργειες για να έχεις καλυμμένα τα νώτα σου.      

Πόσο μάλλον, όταν δε διακρίνεσαι για τα ηγετικά σου χαρακτηριστικά, κι ας λένε ό, τι θέλουν οι καθεστωτικοί κονδυλοφόροι. Γιατί αν τα διαθέτεις  εξυπακούεται ότι δεν… κοριάζεις όλη τη χώρα ευτελίζοντας θεσμούς και κράτος εξαιτίας των ανασφαλειών σου.  

Φτάνοντας στο σημείο να παρακολουθείς μέχρι και τον αρχηγό των ενόπλων δυνάμεων και κατόπιν του χάους που δημιούργησε η αδιανόητη αποκάλυψη, να βάζεις τους… άριστους να κάνουν διαρροές στους αργυρώνητους παπαγάλους διαπομπεύοντάς τον για να φανεί ότι ο… παραλίγο Μωυσής είχε δίκιο που τον παρακολουθούσε.

Ούτε στο Μεξικό και στην Κολομβία τέτοια σκηνικά.

Με αποτέλεσμα να μη σε παίρνει κανείς πια στα σοβαρά.

Είδατε τι συνέβη με τον Ράμα.

Σφαλιάρες το πρωί, χάδια το βράδυ. Με τον Ερντογάν να τρίβει χαιρέκακα το μουστάκι του, μη μπορώντας να διανοηθεί ότι αρχηγός κράτους δέχτηκε αγόγγυστα τέτοια ταπείνωση.

Στο μεταξύ, εν έτει 2022 πεθαίνουν μαθητές γιατί δεν υπήρξε σωστή συντήρηση σε σχολικές εγκαταστάσεις.

Ενώ τον έλεγχο του κράτους φαίνεται ότι τον πήραν οι Ρομά, επειδή ο Κυριάκος εμπιστεύτηκε τον νόμο και την τάξη σε έναν πρώην πασόκο γκαλοπίστα.

Και τι κάνει ο κύριος Μητσοτάκης για να επισκιάσει το όνειδος;

Δίνει επιδόματα (δεν ξέρει να κάνει και τίποτε άλλο) σε αστυνομικούς και λιμενικούς. Τους στρατιωτικούς δεν τους συμπεριέλαβε στις εξαγγελίες ίσως γιατί το… predator τον παραπληροφόρησε ότι ζουν πλουσιοπάροχα. Τι άλλο να πούμε με αυτά που βλέπουμε…

Άραγε, τι χρείαν έχομεν μαρτύρων για να διαπιστώσουμε ότι ο κύριος Μητσοτάκης έχει χάσει εντελώς τον έλεγχο του κυβερνητικού πηδαλίου και οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια τη χώρα στα βράχια;

Δυστυχώς όσο κι αν μας φοβερίζει με την… επάνοδο του μπαμπούλα του ΣΥΡΙΖΑ, δε δύναται πλέον να αποκρύψει το γεγονός πως είναι ο χειρότερος πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης.

Ναι… νεοφιλελεύθερα αδέρφια. Δεν κρατάει ο Τσίπρας τα σκήπτρα της ανικανότητας, καθώς πρόκειται για ξένο σώμα σε ένα καπιταλιστικό – ευνομούμενο – δημοκρατικό δυτικό κράτος, ασχέτως αν τελευταία πασχίζει να μας πείσει ότι άλλαξε μυαλά.

Ο Κυριάκος τα κρατάει, διότι παρόλο που γαλουχήθηκε με αυτή τη νοοτροπία δεν κατάφερε να φανεί αντάξιος των προσδοκιών μιας χώρας που ζητούσε απεγνωσμένα έναν ηγέτη για να της γιατρέψει τις πληγές που της προξένησε η καταστροφική τσιπρική λαίλαπα.

Τούτων δοθέντων, είναι ηλίου φαεινότερο πως η μοναδική λύση για να αποτραπεί η πιθανότητα πρόκλησης ανηκέστου βλάβης στα σπλάχνα της χώρας (δε θέλει και πολύ ο Ερντογάν να μπουκάρει στο Αιγαίο. Βλέπε άρθρο Econοmist) είναι να παραδεχτεί την αποτυχία του ο κύριος Μητσοτάκης και να φύγει… χθες.

Σε περίπτωση που αρνηθεί και συνεχίσει την αυτοκτονική πορεία του, τότε είναι αυτονόητο ότι οι πατριωτικές δυνάμεις τη ΝΔ θα πρέπει να αφήσουν τα λόγια και να πράξουν αναγκαστικά τα δέοντα.

Οψόμεθα…

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .