Τρίτη, Ιανουαρίου 31

Βόμβα Bauer (ΝΑΤΟ): Είμαστε έτοιμοι για πόλεμο με τη Ρωσία, όμως έχει καλύτερα όπλα κι αυτό είναι πρόβλημα


Tο ότι ο εχθρός σου έχει καλύτερα όπλα δεν είναι πρόβλημα του εχθρού.... Αυτό είναι δικό σου πρόβλημα, αναγνώρισε ο στρατιωτικός διοικητής

Ο πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής του ΝΑΤΟ Rob Bauer δήλωσε ότι η Συμμαχία υπό την ηγεσία των ΗΠΑ είναι έτοιμη για μια άμεση αντιπαράθεση με τη Ρωσία σε συνέντευξή του στο

τηλεοπτικό κανάλι RTP της Πορτογαλίας.

Απαντώντας σε ερώτηση για το θέμα, υποστήριξε: «Είμαστε έτοιμοι».

Πρόσθεσε ωστόσο, ότι το ΝΑΤΟ πρόκειται να απαντήσει μόνο εάν η Ρωσία περάσει την κόκκινη γραμμή εισβάλλοντας σε ένα από τα κράτη μέλη του ΝΑΤΟ.


Καλύτερα όπλα


Ο στρατιωτικός αξιωματούχος τόνισε ότι το ΝΑΤΟ θα πρέπει να είναι καλύτερα προετοιμασμένο επειδή αυτή τη στιγμή η Ρωσία έχει τη στρατιωτική πρωτοβουλία.

"Το ότι ο εχθρός σου έχει καλύτερα όπλα δεν είναι πρόβλημα του εχθρού.

Αυτό είναι δικό σου πρόβλημα", είπε.

Η συνέντευξη έθεσε επίσης το θέμα της εισαγωγής «μιας οικονομίας σε καιρό πολέμου αλλά σε καιρό ειρήνης», ωστόσο, ο Bauer παραδέχτηκε ότι αυτή η διαδικασία θα ήταν δύσκολη.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .