Σάββατο, Ιανουαρίου 28

Μέτσοβο: Εντυπωσιακές εικόνες με άγρια άλογα μέσα στα χιόνια να ψάχνουν για τροφή

Μέτσοβο: Εντυπωσιακές εικόνες με άγρια άλογα μέσα στα χιόνια να ψάχνουν για τροφή

Εντυπωσιακές είναι οι εικόνες που κατέγραψε η κάμερα της ΕΡΤ στο Μέτσοβο. Άγρια άλογα της Πίνδου δίνουν μάχη επιβίωσης στο χιόνι. Άμεση ήταν η κινητοποίηση της Πολίτικης Προστασίας για την μεταφορά ζωοτροφών, που τοποθετήθηκαν σε διάφορα σημεία για να σωθούν τα ζώα, που κινδυνεύουν από το κρύο και την ασιτία.

 

40 μηχανήματα σε επιφυλακή στο Μέτσοβο

Σφοδρή είναι η χιονόπτωση στα ορεινά του νομού Ιωαννίνων. Στο Μέτσοβο το χιόνι είναι αρκετά εκατοστά, ενώ στα λευκά ντύθηκαν η Μηλιά Μετσόβου, η Βοβούσα, το Συράκο στα Τζουμέρκα και πολλά χωριά του Ζαγορίου.

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία από Ιωάννινα για Τρίκαλα

Από τις 04:00 τα χαράματα διεκόπη προσωρινά η κυκλοφορία στην Εγνατία στο ύψος της Παμβώτιδας για βαριά οχήματα, λόγω της έντονης χιονόπτωσης. Η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε λίγες ώρες αργότερα, ενώ σε ετοιμότητα βρίσκεται η Πολιτική Προστασία στην Ήπειρο, μετά και την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα που θα πλήξουν την περιοχή.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα παρουσιάστηκε στον δρόμο από το Μαλακάσι προς τα Τρίκαλα.

 Newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .