Σάββατο, Φεβρουαρίου 4

«Βέλη» Αντώναρου κατά Μητσοτάκη: Μιλάει για δημοκρατία ο ατάλαντος γόνος που παρακολουθούσε τη μισή κυβέρνηση του

 Ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:«Βέλη» Αντώναρου κατά Μητσοτάκη: Μιλάει για δημοκρατία ο ατάλαντος γόνος που παρακολουθούσε τη μισή κυβέρνηση του

Καυστική είναι η παρέμβαση του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου Ευάγγελου Αντώναρου αναφορικά με την επίθεση-μνημείο πολιτικής υποκρισίας και χυδαιότητας του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Αλέξη Τσίπρα, στο περιθώριο της απόφασης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να αποχωρήσει από τις ψηφοφορίες της Βουλής.

«Μιλάει για “αντιπροσωπευτική δημοκρατία” ο αδίστακτος αταλαντος γόνος που παρακολουθούσε τη μισή κυβέρνηση του και τους αρχηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων», αναφέρει ο Ευάγγελος Αντώναρος και καταλήγει επισημαίνοντας: «Αυτό είναι κατήφορος προς αυταρχισμό και καραμπινάτη συνταγματική εκτροπή».

Ακολουθεί η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:


https://www.documentonews.gr/article/veli-antonaroy-kata-mitsotaki-milaei-gia-dimokratia-o-atalantos-gonos-poy-parakoloythoyse-ti-misi-kyvernisi-toy/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .