Σάββατο, Μαρτίου 25

Ο καραφλός σήμερα έχει πέραση, είναι... σέξυ!

Κάποτε δύο πράγματα σκότωναν τη ψυχολογία του άντρα. Να μην έχει μαλλιά στο κεφάλι, και να είναι κοντός.
Ο καραφλός σήμερα έχει πέραση, είναι... σέξυ!

Κάποτε δύο πράγματα σκότωναν τη ψυχολογία του άντρα. Να μην έχει μαλλιά στο κεφάλι, και να είναι κοντός. Κάποτε. Σήμερα, οι άνδρες έχουν καταπιεί την καράφλα. Πέφτει η ξούρα ολικής αλέσεως από όσους υποφέρουν από αραίωση, κι όλο και περισσότεροι άντρες, μάλιστα και στα 30 τους, και στα 40 τους, κυκλοφορούν αποψιλωμένοι. Χωρίς κόμπλεξ. Έχοντας ξεπεράσει το άγχος της έλλειψης…

τρίχας.

Χαμηλό, κάποτε, το ηθικό του άνδρα, του κοντοστούπη και του καραφλού, διότι αυτά τα δύο δεν… διορθωνόντουσαν. Ο κοντός όσο και να μεγαλώσει, παραμείνει στο ίδιο ανάστημα. Ο φαλακρός όλο και «φωτίζει» στο κεφάλι όσο μεγαλώνει.

Με την ευκαιρία, η αρχαία ελληνική λέξη Φαλός σημαίνει ο λάμπων. Φαλός και άκρα, φαλάκρα, φαλακρός. 

Επί του θέματος. Σήμερα, γίνεται μεταμόσχευση μαλλιών και το «κακό» μετριάζεται. Ποιο κακό, όμως! Σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες, οι ειδικοί υποστηρίζουν πώς ο Εβραίος Σαμψών σαλιάριζε μαλακίες στην Δαλιδά. Ότι χάνει τη δύναμη του χωρίς τα μαλλιά του.

Η φαλάκρα πλέον είναι… σέξυ! Αυτό είναι η μεγάλη διαπίστωση των ερευνών. Ο φαλακρός διαθέτει περισσότερο τεστοστερόνη, και στα μάτια του γυναικείου φύλου φαντάζει περισσότερο αρρενωπός, δυναμικός, ηγετικός, γοητευτικός.

Πώς αλλάζουν τα πράγματα. Αύριο, μετά από 50 και 100 χρόνια δεν αποκλείεται να ρίχνει πιο εύκολα γκόμενα ο κοντός σε σύγκριση με τον υψηλό ή τον άνδρα κανονικού ύψους.

.........................................

 apodytiriakias.gr


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .