Δευτέρα, Ιουνίου 5

Έρχεται κάτι πολύ σοβαρό ! Αμερικανός συνταγματάρχης: Κλιμακώσαμε με τους Ρώσους!

Σιγά-σιγά και οι Ρώσοι παίρνουν γεύση τρίτου παγκοσμίου πολέμου…

Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε άλλο ένα πακέτο στρατιωτικής βοήθειας για την Ουκρανία, που περιλαμβάνει αντιαεροπορικά συστήματα, πυρομαχικά και άλλον αμυντικό εξοπλισμό, συνολικής αξίας 300 εκατομμυρίων δολαρίων.

Πρόκειται για το 39ο πακέτο βοήθειας που εγκρίνει η αμερικανική κυβέρνηση, την ώρα που τα χτυπήματα μέσα στο ρωσικό έδαφος έχουν ενταθεί, αναγκάζοντας Ρώσους πλέον να κρύβονται

σε υπόγεια (ΕΔΩ)!!!

Σιγά-σιγά και οι Ρώσοι παίρνουν γεύση τρίτου παγκοσμίου πολέμου!!!

Ο Αμερικανός συνταγματάρχης, Doug McGregor, «ξεσπά» ξανά στο παρακάτω βίντεο για τον επερχόμενο πόλεμο που έχουν ξεκινήσει οι Αμερικανοί στην Ουκρανία με κίνδυνο να εξαπλωθεί εκτός ελέγχου!

Όπως αναφέρει:

«Κάθε φορά που οι Ρώσοι έχουν εκδηλώσει οποιοδήποτε ενδιαφέρον για διαπραγμάτευση οποιουδήποτε είδους, την αρνηθήκαμε κατηγορηματικά.

Έχουμε υποβάλει το ένα τελεσίγραφο μετά το άλλο και, επιμένουμε στην αποχώρηση των Ρώσων από τη Ουκρανία εντελώς, όχι μόνο από την Ουκρανία αλλά από τα νέα σύνορα του 1957, τα οποία ποτέ δεν ήταν Ουκρανικά.

Είπαμε από την αρχή ότι, δεν πρόκειται να  παρέχουμε όπλα κρούσης  μεγάλης εμβέλειας στους Ουκρανούς. Τώρα ξαφνικά θα το κάνουμε. Εάν είσαι Ρώσος και το ακούς αυτό και το βλέπεις αυτό, καταλήγεις στο αναπόφευκτο συμπέρασμα ότι κλιμακώνουμε.

Οι Ρώσοι μπορούν να στοχεύσουν συστηματικά όλα τα κεντρικά αρχηγεία που είναι γεμάτα με τους λεγόμενους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων. Νομίζω πως είναι μόνο η αρχή. Αυτό είναι πολύ σοβαρό.

Οι Ρώσοι δεν πρόκειται να υποχωρήσουν. Πρόκειται να ξαναπάρουν το Χάρκοβο και την Οδησσό. Θα σταματήσουν άλλη μια φορά και μετά αν δεν συμβεί τίποτα, θα προχωρήσουν μέχρι τα σύνορα της Πολωνίας και Ρουμανίας.

Έτσι καταφέραμε τώρα να πιέσουμε τους Ρώσους στα όρια της εθνικής πολεμικής κινητοποίησης! Συγχαρητήρια!

Αυτό θέλουν όλοι στην Ευρώπη; Θέλουν 2 εκατομμύρια Ρωσικά στρατεύματα στα σύνορά τους; Και αυτό είναι το μεγάλο δώρο του Προέδρου Μπάιντεν».

Αυτό θέλουν όλοι στην Ευρώπη; Θέλουν 2 εκατομμύρια Ρωσικά στρατεύματα στα σύνορά τους; Και αυτό είναι το μεγάλο δώρο του Προέδρου Μπάιντεν».

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

el.gr

 
facebook sharing button
twitter sharing button.triklopodia.gr/
email sharing button

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .