Πέμπτη, Ιουνίου 1

Γλυκοί πειρασμοί: πως να αντισταθείς [Δωρεάν Webinar]

Μήπως νιώθετε ότι δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς γλυκό; Μήπως σας πιάνει καθημερινά λιγούρα για γλυκό μετά το κυρίως γεύμα σας; Μήπως δυσκολεύεστε να παραλείψετε το επιδόρπιο ή ένα γλυκό που βρέθηκε μπροστά σας;

"Γλυκοί πειρασμοί: πως να αντισταθείς".
Αν θέλετε να απολαμβάνετε τα γλυκά στη διατροφή σας, διατηρώντας παράλληλα τον έλεγχο και αλλάζοντας την διατροφική σας νοοτροπία γύρω από αυτά, τότε αυτό το webinar σας αφορά!

Ο Διαιτολόγος- Διατροφολόγος και Ιδρυτής του medNutrition Πάρης Παπαχρήστος, διοργανώνει ένα Webinar με θέμα

Πρόκειται για μια δωρεάν μίνι προπόνηση σχετικά με τις λιγούρες για γλυκιά. Αυτή η προπόνηση, έχει σχεδιαστεί έτσι, ώστε να σας μάθει να καταναλώνετε συνειδητά το γλυκό σας αλλά και να διαχειρίζεστε σωστά τη συχνή και έντονη λαχτάρα για γλυκό.

ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ WEBINAR 

Η Εγγραφή και η παρακολούθηση του Webinar είναι δωρεάν, ενώ παρακολουθώντας το Live θα μπορείτε να διατυπώσετε και τις ερωτήσεις σας.

Επιπλέον, άν κρίνετε πως η συγκεκριμένη θεματολογία είναι ενδιαφέρουσα, μπορείτε να αναδημοσιεύσετε το webinar κι εσείς. Προς διευκόλυνσή σας, παραθέτω το link εγγραφής του webinar στη συνέχεια:

diaitologos.com/ekpaideusi/glykoi-peirasmoi-pos-na-antistatheis/


Σας περιμένουμε!
medNutrition Team

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .