Δευτέρα, Ιανουαρίου 27

Οι αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ την εβδομάδα 27/1 ως 2/2/2020

Οι αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ την εβδομάδα 27/1 ως 2/2/2020
ΚΡΙΟΣ
ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ
Επανασύνδεση: Δυναμικότητα θα έχει η στάση σου, πειθώ τα λόγια σου, εσύ και το πρόσωπο που αγαπάς θα βρεθείτε αντικριστά να μιλάτε για επανασύνδεση. Θα τα ξαναβρείς με το ταίρι σου, η έλξη και η αγάπη σας θα έχουν μακροχρόνια διάρκεια, και οι δυο παίρνετε απόφαση να
επανορθώσετε, θα συνεχίσετε μαζί, ενωμένοι και αυτή τη φορά με κοινές επιθυμίες.
Νέα γνωριμία: Θα το βρεις το μόνιμο ταίρι σου, η γνωριμία που θα προκύψει θα είναι σημαντική και θα καθορίσει το μέλλον σου. Τυχαία γεγονότα θα σε οδηγήσουν σε συγκεκριμένο χώρο, που εκεί θα γνωρίσεις τη μεγαλύτερή σου αγάπη. Αυτό το καινούργιο πρόσωπο θα κυριαρχήσει στη ζωή σου, θα αποτελέσει συντροφικό ερωτικό ταίρι μελλοντικής πορείας.
Σχέση – Γάμος: Αυτό στο οποίο στοχεύεις και επιθυμείς εδώ και παρά πολύ καιρό, θα γίνει πραγματικότητα. Αυτό που λαχταράς θα υλοποιηθεί, θα χαρείς και θα ευτυχίσεις. Αν περιμένεις απάντηση, θα είναι θετική, τώρα θα στρωθεί δρόμος για δεσμεύσεις. Μέσα στην εβδομάδα ένα ευχάριστο συμβάν θα ζήσεις με το ταίρι σου, είναι ώρα υποσχέσεων και επισημοποιήσεων.
ΤΑΥΡΟΣ
ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΕΡΗΜΙΤΗΣ
Επανασύνδεση: Με ηρεμία θα αντιμετωπίσεις το πρώην ταίρι σου, αυτή τη φορά δε θα έχεις καμία διάθεση να βιαστείς ή να ξεκαθαρίσεις τις καταστάσεις εδώ και τώρα. Ουσιαστικά, με τη στάση που θα κρατήσεις δε θα αφήσεις περιθώριο για άμεσες εξελίξεις. Τώρα θα εστιάσεις στην ηρεμία σου, στην ισορροπία σου και σε αυτό που πραγματικά έχεις ανάγκη.
Νέα γνωριμία: Ένα πρόσωπο που ήδη γνωρίζεις, θα κάνει το βήμα να σε πλησιάσει ερωτικά, ωστόσο μάλλον θα βρει τη στάση σου απόμακρη ή κάπως απρόσιτη. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα σε γυροφέρνει με σκοπό να βρει την κατάλληλη δίοδο να σου εκδηλωθεί, αν έχεις έστω και ένα μικρό ενδιαφέρον, τότε μην κλείσεις την πόρτα της καρδιάς σου.
Σχέση – Γάμος: Ούτε εντάσεις θα προκαλέσεις, ούτε αλλαγές, ούτε ξεσπάσματα. Αυτό που θα θελήσεις μέσα στην τωρινή εβδομάδα, θα είναι ηρεμία και απόσταση από οτιδήποτε μπορεί να σε αγχώσει ή να σε προβληματίσει. Στο ταίρι σου δε θα δώσεις το περιθώριο για συζητήσεις περί μελλοντικών εξελίξεων, η συμπεριφορά σου θα είναι αποστασιοποιημένη.
ΔΙΔΥΜΟΣ
ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΙΕΡΕΙΑ
Επανασύνδεση: Τα λόγια που θα ακούσεις από το πρώην ταίρι σου, ουσιαστικά θα τερματίσουν το χωρισμό σας, μέσα στην τωρινή εβδομάδα θα γίνει συνάντηση και θα ξεκαθαριστεί η αιτία που σας χώρισε. Τελειώνουν οι δοκιμασίες, μπαίνει τέλος στις αμφιβολίες, βγαίνουν και πάλι στην επιφάνεια τα θερμά σας αισθήματα. Έρχεται επανασύνδεση, που δεν αποκλείεται να καταλήξει σε σταθερή δέσμευση.
Νέα γνωριμία: Δυνατή θα είναι η διαίσθησή σου, θα είσαι σε θέση να αντιληφθείς τις προθέσεις που θα έχει το πρόσωπο, που έντονα θα σε κοιτάζει. Το καινούργιο άτομο που θα γνωρίσεις, πολύ καλά θα κάνεις και θα το εμπιστευτείς, θα νιώσεις πως μπορεί να γίνει σταθερό ταίρι για σένα και δε θα πέσεις έξω. Ξεκινάς καινούργια ερωτική σχέση μακράς πορείας.
Σχέση – Γάμος: Μέσα στην εβδομάδα θα μάθεις από το ίδιο σου το ταίρι πράγματα που θα σε βοηθήσουν να απαλλαγείς από αμφιβολίες και εσωτερικές φοβίες. Αν για κάτι αμφέβαλες, τώρα θα σιγουρευτείς και θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια. Αν επιθυμείς δέσμευση, τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να στρωθεί σιγά-σιγά δρόμος επισημοποίησης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΚΟΣΜΟΣ
Επανασύνδεση: Καρμική θα είναι η τυχαία αντάμωση που θα έχεις με μια παλιά σου αγάπη. Μέσα στην εβδομάδα ανοίγεται δίοδος επικοινωνίας με έναν παρελθοντικό, ανεκπλήρωτό σου έρωτα, με κατάληξη πριν κλείσει το εξαήμερο να βρεθείτε σε θερμό ερωτικό ραντεβού. Νυχτερινή ώρα θα αναβιώσει και πάλι ο έρωτάς σας.
Νέα γνωριμία: Η νέα γνωριμία που θα κάνεις, θα καθορίσει το παρόν και το μέλλον σου, το πρόσωπο που θα περάσει στη ζωή σου, θα έχει κυριαρχικό ρολό στην εξέλιξή σου. Σε τυχαία χρονική στιγμή θα γνωριστείς με γοητευτικό άτομο, που θα σου δώσει τη δυνατότητα να γίνει το μόνιμο ταίρι σου. Προχώρα ελεύθερα, χωρίς ανασφάλειες ή επιφυλάξεις, τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να βρεις τον άνθρωπό σου!
Σχέση – Γάμος: Ανοίγεται δρόμος για δεσμεύσεις και οριστικοποιήσεις. Στα μέσα της εβδομάδας είναι πολύ πιθανό να παρθεί απόφαση επισημοποίησης ή έστω συγκατοίκησης. Έρχονται τυχερά γεγονότα και καρμικά συμβάντα, που θα δρομολογήσουν το δεσμό σου σε μια απολύτως δεσμευτική κατάληξη.
ΛΕΩΝ
ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΕΡΑΣΤΕΣ
Επανασύνδεση: Ερωτική κατάληξη θα έχει η συνάντηση με το πρόσωπο που σκέπτεσαι. Θερμή και αποκαλυπτική συζήτηση που θα γίνει μεταξύ σας, θα λύσει τους συναισθηματικούς κόμπους. Θα τα βρείτε μεταξύ σας, κλείνει το ενδεχόμενο του χωρισμού, έρχονται εξομολογήσεις, που θα σε κάνουν να νιώσεις πως αυτό το άτομο δεν έχει σκοπό να φύγει από δίπλα σου.
Νέα γνωριμία: Αναζωογονητική θα είναι η νέα γνωριμία που θα κάνεις, τώρα θα σου δοθεί άνοιγμα για καινούργια ερωτική αρχή. Δεν αποκλείεται να το ερωτευτείς το γοητευτικό άτομο που θα σου ανοίξει φιλική κουβέντα, τα λόγια που θα ακούσεις θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σου. Μεταξύ σας θα εκδηλωθεί αμοιβαία έλξη, ανοίγεται προοπτική σταθερής ερωτικής σχέσης.
Σχέση – Γάμος: Κάτι που αναμένετε εσύ και το αγαπημένο σου ταίρι καταφθάνει, έρχεται πληροφορία ή κατάληξη που θα σας ενθουσιάσει, θα νιώσετε αισιοδοξία και εμπιστοσύνη. Τερματίζουν οι διαφωνίες, λήγει το στάδιο της αβεβαιότητας, τώρα θα νιώσετε σίγουροι και έτοιμοι να προχωρήσετε σε δεσμευτικές πράξεις.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΤΡΕΛΟΣ
Επανασύνδεση: Μπερδεμένα θα είναι τα αισθήματά σου σχετικά με το πρώην ταίρι σου, αναποφασιστικότητα θα σε χαρακτηρίζει, στην παρούσα φάση δε θα είσαι σε θέση να κατασταλάξεις αν θέλεις επανασύνδεση ή όχι. Πριν κλείσει η εβδομάδα θα γίνει συνάντηση μεταξύ σας, δε θα δώσεις οριστική απάντηση στην πρόταση επανένωσης που θα σου γίνει.
Νέα γνωριμία: Θα πάρεις το δισάκι σου στο ώμο και θα βγεις προς αναζήτηση νέας γνωριμίας. Δεν πρόκειται να απογοητεύεις, δε θα γυρίσεις ούτε με άδεια χέρια ούτε με άδεια αγκαλιά. Πριν κλείσει η εβδομάδα εσύ και πρόσωπο γοητευτικό και ταιριαστό στις προτιμήσεις σου, θα ξεκινήσετε καινούργια ερωτική διαδρομή. Σου φανερώνω πως μεταξύ σας θα εκδηλωθεί αμοιβαία έλξη, ίσως και έντονο πάθος.
Σχέση – Γάμος: Από απρόσμενο γεγονός θα σου δημιουργηθεί η ανάγκη να περάσεις σε ριζικές αλλαγές, στόχος σου θα είναι να αλλάξεις τα αρνητικά δεδομένα μέσα στη σχέση σου. Κάποιες καταστάσεις θα τις νιώσεις καταπιεστικές, ίσως και ασφυκτικές, θα εναντιωθείς στο κατεστημένο, αυτή τη φορά θα καταφέρεις να τερματίσεις υποθέσεις που σε κουράζουν ψυχολογικά.

ΖΥΓΟΣ
ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΜΑΓΟΣ
Επανασύνδεση: Πρόσωπο από το μακρινό παρελθόν θα κάνει την εμφάνισή του, τώρα θα αναθερμανθούν παλιά, ξεχασμένα αισθήματα. Η έκπληξή σου θα είναι μεγάλη, οι εξελίξεις θα σε ξαφνιάσουν, δεν αποκλείεται να πρόκειται για έναν ανεκπλήρωτο έρωτα που μέσα στην εβδομάδα, η τύχη θα σε βοηθήσει να τον ολοκληρώσεις και να τον οδηγήσεις στο σημείο που εσύ θα επιθυμείς.
Νέα γνωριμία: Θα σε εντυπωσιάσει το ελκυστικό και καλοπροαίρετο πρόσωπο, που θα βρει τρόπο να σου ανοίξει συζήτηση. Κατά πάσα πιθανότητα θα το ερωτευτείς, θα κερδίσει αμέσως την καρδιά σου, η συνομιλία σας θα γίνει σε ατμόσφαιρα θερμή και οικεία. Πριν κλείσει η εβδομάδα θα βρεθείτε μόνοι σε προσωπικό ραντεβού!
Σχέση – Γάμος: Έρχονται αισιόδοξα γεγονότα, εσύ και το ταίρι σου περνάτε σε περίοδο εμπιστοσύνης, τερματίζουν ανασφάλειες και αμφιβολίες. Ερωτισμός, εξομολογήσεις και αλληλοκατανόηση θα είναι τα χαρακτηριστικά της εβδομάδας. Τώρα υποχωρεί ο εγωισμός, μεταξύ σας θα συμβούν πράξεις αγάπης, η πρόταση που θα ακουστεί, θα είναι δεσμευτική.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΑΡΜΑ
Επανασύνδεση: Τώρα θα πρέπει να κινηθείς, φίλε μου Σκορπιέ, αν ενδιαφέρεσαι για επανασύνδεση σε συμβουλεύω να αναλάβεις δράση. Τα γεγονότα θα σου ανοίξουν δίοδο προσέγγισης, όσο πιο άμεσα δραστηριοποιηθείς, τόσο πιο γρήγορα θα επανασυνδεθείς. Το πρώην ταίρι σου θα σε αντιμετωπίσει με δεκτικότητα, πέρνα σε άμεσες προτάσεις, δε θα υπάρξει απόρριψη.
Νέα γνωριμία: Δώσε το περιθώριο να σε πλησιάσει το γοητευτικό πρόσωπο που θα εμφανιστεί μπροστά σου, αυτή τη φορά οι εξελίξεις θα εξαρτηθούν από τη στάση σου. Σε συμβουλεύω να μην κρατήσεις απρόσιτο ύφος, απελευθέρωσε τον ερωτισμό και την οικειότητά σου, αυτό το άτομο θα έχει τη διάθεση να σε γνωρίσει και να σου ζητήσει ραντεβού.
Σχέση – Γάμος: Για να σταματήσουν οι εντάσεις ή οι διαφωνίες, θα πρέπει να μπεις δυναμικά μέσα στο παιχνίδι. Σε περίπτωση που όλα βαίνουν μια χαρά και θέλεις να διεκδικήσεις δεσμεύσεις ή οτιδήποτε άλλο επιθυμείς, τότε πάρε στα χέρια σου τα ηνία, ανάλαβε δράση, όσο πιο αποφασιστικά κινηθείς, τόσο πιο εύκολα θα φτάσεις τη σχέση σου στο σημείο που θέλεις.
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ
Επανασύνδεση: Τα γεγονότα θα κυλήσουν με τέτοιο τυχερό τρόπο, που εσύ και το πρώην ταίρι σου θα επανασυνδεθείτε. Τα αισθήματά σας είναι δυνατά και αμοιβαία, συνεπώς τα συμβάντα θα βρουν πρόσφορο έδαφος και θα σας ενώσουν. Στα μέσα της εβδομάδας θα βρίσκεστε ήδη σε νέο ερωτικό ξεκίνημα, αυτή τη φορά θα υπάρξουν ώριμες και πιο σοβαρές βλέψεις.
Νέα γνωριμία: Μπαίνει τέλος στη μοναχικότητά σου, από εδώ και πέρα ό,τι κάνεις, θα το κάνεις με σταθερό ταίρι δίπλα σου. Τυχερή θα είναι η νέα γνωριμία που θα προκύψει, το πρόσωπο που θα εμφανιστεί ξαφνικά και απρόσμενα, θα εισχωρήσει στην ερωτική σου καθημερινότητα. Αποκτάς μόνιμη σχέση δεσμευτικής κατάληξης!
Σχέση – Γάμος: Αν ο δεσμός σου κρατάει χρόνια, δεν αποκλείεται να ακούσεις πρόταση δέσμευσης. Εσύ που είσαι σε σταθερή σχέση θα πάρεις μεγάλη χαρά, ένα ευχάριστο γεγονός θα σε κάνει να νιώσεις ευτυχία, καταφθάνει επίσημη πρόταση. Βγαίνεις από την αβεβαιότητα, μπαίνει η ερωτική σου ζωή σε δεσμευτική τροχιά, ξεκινάς καινούργια όνειρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΑΣΤΕΡΙ
Επανασύνδεση: Ένα τυχαίο συμβάν θα αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο, που θα ενώσει εσένα και το πρώην ταίρι σου. Στη συνάντηση που θα γίνει μεταξύ σας, θα μάθεις με εξομολογητικά λόγια για καταστάσεις και αισθήματα που δε γνώριζες ως τώρα, ουσιαστικά θα ανοιχτεί δρόμος επανένωσης, σου δίνω τη συμβουλή να εμπιστευτείς όλα όσα ακούσεις.
Νέα γνωριμία: Θα τραβήξει την προσοχή σου πρόσωπο που θα έχει ένα ιδιαίτερο, ίσως και εντυπωσιακό στυλ. Στο παρουσιαστικό και στην προσωπικότητα αυτού του ατόμου θα παγιδευτεί τόσο η σκέψη σου όσο και η καρδιά σου. Ένα τυχαίο γεγονός θα σας φέρει σε συνομιλία, αν κινηθείς απελευθερωμένα χωρίς αναστολές, τότε ο οικείος διάλογος θα μετατραπεί σε απολύτως προσωπικός.
Σχέση – Γάμος: Έρχεται λύση σε ένα συγκεκριμένο πρόβλημα που αυτή τη στιγμή υπάρχει μέσα στη σχέση σου και που στέκεται εμπόδιο στη μελλοντική σας εξέλιξη. Πριν κλείσει η εβδομάδα, με την πρόταση που θα σου κάνει το ταίρι σου θα περάσετε σε περίοδο ισορροπίας και εμπιστοσύνης, καταφθάνουν σοβαρές υποσχέσεις.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ
Επανασύνδεση: Έρχεται πίσω το παλιό σου ταίρι, μπροστά σου θα εμφανιστεί, η αντάμωσή σας θα είναι καθοριστική. Τα λόγια που θα ακούσεις θα είναι ξεκάθαρα, θα λάβεις πρόταση για επανένωση, ωστόσο η απάντηση που θα δώσεις, θα πρέπει να είναι σίγουρη και άμεση. Σκέψου πολύ καλά τι είναι αυτό που επιθυμείς και πράξε αναλόγως.
Νέα γνωριμία: Θα γνωριστείς με πρόσωπο τις αρεσκείας σου, αυτή η γνωριμία δε θα είναι ασήμαντη, ούτε ανούσια. Θα ενθουσιαστείς, θα νιώσεις αισιοδοξία και χαρά, αυτό το άτομο θα έρθει για να μείνει στη ζωή σου. Η προσέγγισή του θα είναι άμεση, σου δίνω τη συμβουλή να ανταποκριθείς, σε διαβεβαιώνω πως η έλξη θα είναι αμοιβαία.
Σχέση – Γάμος: Για εσένα που είσαι πολύ καιρό στην ίδια σχέση ανοίγεται δίοδος επισημοποίησης. Το ταίρι σου έχει σιγουρευτεί πλέον για το τι νιώθει και το τι θέλει, δεν υπάρχουν αμφιβολίες ούτε αμφισβητήσεις. Θα την λάβεις την πρόταση της δέσμευσης, τώρα θα καταφέρεις να αγκυροβολήσεις, να ξεκουραστείς και να προγραμματίσεις.
ΙΧΘΥΕΣ
ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΚΡΙΣΗ
Επανασύνδεση: Μέσα στην εβδομάδα συνάντηση θα έχεις με το πρώην ταίρι σου, η συζήτηση θα γυροφέρνει το ζήτημα της επανασύνδεσης, όμως από την πλευρά σου δεν είναι σίγουρο αν θα θέλεις επανένωση. Θα έχεις ανάγκη για καινούργιες και διαφοροποιημένες καταστάσεις, ωστόσο ενδέχεται να νιώσεις πως η στιγμή δεν είναι κατάλληλη για ξεκίνημα δεύτερης ευκαιρίας.
Νέα γνωριμία: Σκαμπανεβάσματα θα υπάρξουν στις διαθέσεις σου, ίσως τα πράγματα μέσα σου να μην είναι ξεκάθαρα, ωστόσο δε θα αδιαφορήσεις μπροστά στην καινούργια ερωτική πρόκληση που θα εμφανιστεί. Ελκυστικό πρόσωπο θα σου δώσει άνοιγμα για νέες ερωτικές περιπέτειες, στο χέρι σου θα είναι η νέα ερωτική αρχή.
Σχέση – Γάμος: Έρχονται συναισθηματικές αναστατώσεις, εντάσεις θα υπάρξουν ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, όμως δε χρειάζεται να αγχωθείς, η μεταξύ σας κρίση θα είναι μικρή και περαστική. Το νου σου στις παρορμητικές αντιδράσεις, προσπάθησε όσο μπορείς να έχεις προσγειωμένη στάση, δεν είναι ανάγκη να ρίξεις λάδι στη φωτιά.
Πηγή: myastro.gr