Παρασκευή, Ιανουαρίου 24

Η κυρία ΤΙΠΟΤΑ που το παίζει κάποια, γιατί κάτι δίποδα ζώα την ψήφισαν για να αγοράζει 6.000 δολάρια μια τουαλέτα, τσάντες Louis Vuitton,και πανάκριβα ψηλοτάκουνα Louboutin με την κόκκινη σόλα !

Η ξευτίλα του Αλέξη Τσίπρα! Καμαρώστε την κυρία Θεοδώρα Τζάκρη που έκανε υπουργό...


ΠΗΓΗ-
ΕΦΥΓΕ ΤΟ «ΠΑΛΙΟ» ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΤΟ… «ΝΕΟ»!

Τελικά ο Αλέξης Τσίπρας το μόνο «νέο» που διαθέτει είναι η ηλικία του γιατί κατά τα άλλα μυρίζει σαπίλα από μακριά… Από που να αρχίσει κανείς και που να τελειώσει. Από την ανάγκη του να μοιάσει στον Ανδρέα Παπανδρέου; Από τα συστημικά κόλπα του για να υφαρπάξει και πάλι την ψήφο του Ελληνικού λαού;

Τελικό βέβαια χτύπημα ήταν η νέα κυβέρνηση. Ο ένας πιο πασόκος απο τον άλλον. Μετά τον Κουρουμπλή, θέση στην κυβέρνηση πήρε η Θεοδώρα Τζάκρη και ο Μάρκος Μπόλαρης.
Σε περίπτωση που δεν θυμάστε τα κατορθώματα της Τζάκρη, θα σας τα θυμίσουμε εμείς… Η βουλευτής Πέλλας έδωσε 6.000 δολάρια για τουαλέτα και ψήφισε με ενθουσιασμό τα Μνημόνια Ι και ΙΙ. Οι ακριβές τσάντες Louis Vuitton, τα ψηλοτάκουνα Louboutin με την κόκκινη σόλα, τα στενά και αποκαλυπτικά ρούχα γρήγορα την ξεχώρισαν από τις συναδέλφισσές της αλλά μάλλον για κακό. Βέβαια μεγάλη αποκάλυψη ήταν η είδηση ότι προσέλαβε 36 ξαδέλφια και συγχωριανούς της στο Μουσείο Πέλλας, στην εκλογική της περιφέρεια!
Μπράβο κύριε Τσίπρα… Να την χαίρεστε! Με τέτοια αστροπελέκια θα πάει η χώρα μπροστά…




tromaktiko.org