Κυριακή, Ιανουαρίου 26

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΦΩΤΙΑ: ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΤΙ ΜΙΑ ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ 65 ΕΚΑΤ. ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ – ΤΟ «ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΕΣΤ» 3 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΞΕΣΠΑΣΕΙ Ο ΚΟΡΟΝΑΪΟΣ

Καταγραφή
Τρεις μήνες πριν το ξέσπασμα της επιδημίας του κοροναϊού κορυφαίοι Αμερικανοί επιστήμονες είχαν προειδοποιήσει ότι ένα νέο ξέσπασμα επιδημίας θα μπορούσε να σκοτώσει έως και 65 εκατ. ανθρώπους σε όλο τον κόσμο!
Επιστήμονες από το πανεπιστήμιο του  Johns Hopkins είχαν πραγματοποιήσει μια προσομοίωση μιας νέας επιδημίας που θα ξεσπούσε ως μέρος μιας ερευνητικής μελέτης τον περασμένο Οκτώβριο.
Σε αυτή η προσομοίωση έδειξε ότι 65 εκατ. άνθρωποι από όλο τον κόσμο μπορεί να αφανιστούν σε κάθε γωνιά του κόσμου μέσα σε 18 μήνες!

Ο Δρ. Έρικ Τόνερ, ενός εκ των επιστημόνων που «έτρεξαν» την προσομοίωση δήλωσε ότι δεν ένιωσε έκπληξη όταν τα πρώτα νέα από την εξάπλωση του κοροναϊού στην πόλη Γουχάν είδαν το φως της δημοσιότητας στα τέλη Δεκεμβρίου.
«Το σκέφτομαι πολύ καιρό, ότι ο πιο πιθανός ιός ο οποίος μπορεί να προκαλέσει μια νέα πανδημία είναι ο κοροναϊός», δήλωσε στο Business Insider.
«Δεν ξέρουμε ακόμη πόσο μεταδοτικός είναι. Ξέρουμε ότι μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο αλλά δεν γνωρίζουμε ακόμη το βαθμό της εξάπλωσης αυτής.
Μια πρώτη αρχική εκτίμηση είναι ότι πρόκειται για ένα πιο μέτριο, ως προς τα αποτελέσματά του ιό από ότι ο SARS, όμως μεταδίδεται πιο εύκολα.», δήλωσε ο  Τόνερ.
Δείτε στην παρακάτω φωτογραφία την μέχρι τώρα κατάσταση και πιο κάτω το σχέδιο του Johns Hopkins
Καταγραφή
Σχέδιο από την εξάπλωση του ιού μέσα σε μόλις 2,5 ημέρες, που δημιούργησαν ερευνητές του Johns Hopkins.
Η κινεζική κυβέρνηση βρίσκεται σε πανικό, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ιός «πλησιάζει» στο Πεκίνο, και σταματούν τις μετακινήσεις απο δευτέρα αναφέρουν ορισμένες πληροφορίες.
 makeleio.gr