Κυριακή, Ιανουαρίου 26

Ἀπίστευτον: Ἀστυνομικὸς ἔκαψε τὴν Ἑλληνικὴν σημαίαν! Απαγορευμένη Ομιλία στο Σύνταγμα Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα στρατολογούν Ισλαμιστές, για πόλεμο!.(vid)….















ΗΤΑΝ νὰ δοῦμε καὶ ἐτούτη τὴν κατάντιά μας: ἀστυνομικὸς ἐν ὑπηρεσίᾳ νὰ καίει τὴν ἑλληνικὴ σημαία! Μετὰ τὴν βεβήλωση τοῦ ἐθνικοῦ μας συμβόλου ἀπὸ ἀστυνομικὸ δεδηλωμένο ὁμοφυλόφιλο, ἔρχεται ἄλλο «μπουμπούκι», νὰ τὸ καρβουνιάσει! Δεῖτε τὴν εἴδηση: «Ἕνα ἐντυπωσιακὸ περιστατικὸ μὲ ἀστυνομικό ποὺ ἔβαλε φωτιὰ σὲ ἑλληνικὴ σημαία, τὸ ξημέρωμα τῆς Πέμπτης,
σὲ περιοχὴ τῶν Πατησίων, ἀπασχολεῖ τὴν ΕΛ.ΑΣ. Μέχρι στιγμῆς εἶχαν καταγραφεῖ πολλὰ παρόμοια περιστατικὰ μὲ πρωταγωνιστὲς κυρίως ἀντιεξουσιαστὲς ἢ ἀλλοδαπούς, ὅμως εἶναι ἡ πρώτη φορά, ποὺ στὸ κάψιμο τῆς ἑλληνικῆς σημαίας προχωρᾶ ἔνστολος.





Πρόκειται γιὰ ἕνα 43χρονο ἀστυνομικό, ποὺ ὑπηρετεῖ σὲ ἀστυνομικὸ τμῆμα τῆς Βορειοανατολικῆς Ἀττικῆς καὶ ὁ ὁποῖος ὁδηγήθηκε γιὰ “προσβολὴ συμβόλων ἰδιαίτερης ἐθνικῆς σημασίας” στὸ αὐτόφωρο. […] Ὁ 43χρονος παραδέχθηκε τὴν πράξη του καὶ ὑποστήριξε ὅτι δὲν ἦταν σὲ νηφάλια κατάσταση, ἐνῶ ἐπικαλέστηκε καὶ προσωπικὰ προβλήματα. Ὅμως φέρεται νὰ προσέθεσε ὅτι προχώρησε σὲ αὐτὴ τὴν πράξη λόγω καὶ τῆς ἀντιπάθειάς του σὲ ἀκροδεξιούς, χωρὶς νὰ ἀποσαφηνίζει ὁ,τιδήποτε περαιτέρω» (Ἱστ. Ἐλεύθερος Ἀετός)! Δεῖτε ποῦ μᾶς ἔφθασαν οἱ ἐθνομηδενιστὲς πολιτικάντηδες, νὰ ταυτίζεται τὸ ἐθνικό μας σύμβολο, τὸ αἱματοβαμμένο ἀπὸ τοὺς ἥρωες προγόνους μας, μὲ τοὺς ἀκροδεξιούς, καὶ γι’ αὐτὸ νὰ βεβηλώνεται ἀπὸ τοὺς ἀριστερούς! Ὑπάρχει νοήμων ἄνθρωπος, ποὺ νὰ βλέπει προκοπὴ σὲ αὐτὸν τὸν τόπο; Εἴμαστε περίεργοι νὰ μάθουμε ποιὰ θὰ εἶναι ἡ τιμωρία τοῦ ἀναρχοαστυνομικοῦ. Φοβούμαστε πὼς θὰ εἶναι ἀνάλογη μὲ ἐκείνη τοῦ σοδομιστῆ, ὁ ὁποῖ­ος, ἀτιμώρητος, γυρίζει στὰ κανάλια καὶ διαλαλεῖ τὸ «κατόρθωμά» του! Δυσ­τυχῶς!

«O.T»


Πηγή : Ορθόδοξη φωνή








Κ.Γρίβας Φαρσοκωμωδία το Βερολίνο. Μόνος κερδισμένος η Τουρκία Κοινές ΙταλοΤουρκικές ασκήσεις




E.Μαρούπα Απαγορευμένη Ομιλία στο Σύνταγμα 19-1-2020 [Trailer με Link]

Λήψη:Γιώργος Ανθρακεας (facebook) https://www.brighteon.com/c4d14583-83…

ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΕΕΙ; Νοικιάζεται
στρατόπεδο στο κέντρο της Αθήνας! (Τό πάνε μήπως ΚΑΙ αυτό γιά ‘hot spot’;;; Άν
όχι ΓΙΑΤΙ δεν το διαψεύδουν;)


ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΑΝ …ΘΕΛΕΤΕ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΕΣΑ
ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;


200 Μ. ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ;
Τ Ρ Ε Λ Λ Α Θ Η Κ Α Τ Ε
; ; ; 


ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ
ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΗΝ ‘ΣΩΤΗΡΙΑ’ ΚΑΙ ΤΟ ‘ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ’ ; ; ; 


https://menoumeholargo.gr/wp-content/uploads/2020/01/mesogeion-211-stratopedo-plessa.jpg















[ΠΡΟΣΟΧΗ!

Είναι ακριβώς απέναντι απο τήν είσοδο-πύλη ενός απο τα μεγαλύτερα
Νοσηλευτικά ιδρύματα της Ελλάδος, τήν ‘Σωτηρία’, ενώ ούτε 200 μέτρα παραπάνω
είναι η πύλη του Γενικού Κρατικού Αθηνών!


ΚΑΙ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΤΗΣ ΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ….ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ
!!!!!!!!!!!!!
]

Το συνολικό εμβαδό του οικοπέδου
είναι 18.643 τ.μ.! 

Εντός υπάρχουν 22 κτίρια τα οποία
έχουν συνολικό εμβαδό 7.582 τ.μ.


Στο μισθωτή δίνεται πάντως η δυνατότητα κατεδάφισης των υπαρχόντων κτηρίων
και ανέγερσης νέου συγκροτήματος με την έγκριση της Δ.Ε./Τ.ΕΘ.Α., η οποία και
θα θέσει το χρονοδιάγραμμα των εργασιών, τον επιβλέποντα μηχανικό αλλά και την
επιβλέπουσα Επιτροπή παρακολούθησης των έργων.


Η τιμή εκκίνησης του ηλεκτρονικού πλειοδοτικού διαγωνισμού ορίζεται το ποσό του 1.600.000,00 € ως ετήσιο συνολικό μίσθωμα (133.333,33 € μηνιαίως) και ποσοστό της πενταετούς αναπροσαρμογής του μισθώματος ίσο με το 100% της μεταβολής του Δείκτη Τιμών Καταναλωτή επί του εκάστοτε διαμορφούμενου μηνιαίου μισθώματος. 

Δειτε εδω

https://www.usay.gr/google-news/noikiazetai-stratopedo-sto-kentro-tis-athinas/

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα στρατολογούν Ισλαμιστές, για πόλεμο!.

(vid)….





Ισλαμιστές ψάχνουν στην Ελλάδα
μισθοφόρους για να πολεμήσουν στη Λιβύη (vid)


Προσπαθούν μέσα από μικρές αγγελίες στο διαδίκτυο, να στρατολογήσουν μετανάστες
από τα hot spot

Φανατικοί ισλαμιστές που βρίσκονται στη χώρα μας ως μετανάστες, προσπαθούν μέσα από μικρές αγγελίες στο διαδίκτυο, να στρατολογήσουν άλλους μετανάστες από τα hot spot, ως μισθοφόρους για τη Λιβύη, για να πολεμήσουν στο πλευρό της Τουρκίας, σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Βάιου Σύρρου για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

«…Η πατρίδα της Λιβύης κινδυνεύει. Έχουμε χάσει το 96% της περιοχής της Συρίας και δε θέλουμε να χάσουμε όλη τη Λιβύη». Μ’ αυτή ακριβώς τη φράση τελειώνει η μικρή αγγελία που αναζητά μισθοφόρους στη χώρα μας για να πολεμήσουν στη Λιβύη. Αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πριν από λίγες μέρες, το μεσημέρι του Σαββάτου 28 Δεκεμβρίου.

Όποιος θέλει να πάει στη Λιβύη επικοινωνεί με τον Αμπού Χουσεΐν, τον αρχηγό του Αλ Χάμζα, που συνδέεται με τη 2η Λεγεώνα του Συριακού Αραβικού Εθνικού Στρατού. Σε κάθε άγριο μαχητή μετά την στρατολόγησή του θα πάρει χίλιες πεντακόσιες τουρκικές λίρες και μετά την είσοδό του στη Λιβύη θα λαμβάνει χίλια πεντακόσια δολάρια στο λογαριασμό του, σύμφωνα με την αγγελία.

Άραβας με τουρκικές διασυνδέσεις ο στρατολόγος στην Ελλάδα

Την αγγελία φέρεται να ανέβασε στο διαδίκτυο ένας Άραβας που δείχνει να είναι φανατικός υποστηρικτής της Τουρκίας. «Είναι άτομο που τα τελευταία δύο χρόνια βρίσκεται στη Λέρο ως πρόσφυγας και έχει πολύ καλές σχέσεις με την Τουρκία. Λέει ότι εκπροσωπεί το Γραφείου Πληροφοριών του FSA σε Τουρκία και Ελλάδα. Ψάχνει άτομα με πολεμική εμπειρία. Άγριους πολεμιστές έτσι ακριβώς λέει στην αγγελία του, προκειμένου να πάνε στη Λιβύη» εξηγεί ο Μάνος Μεϊμαράκης, αναλυτής θεμάτων της διεθνούς τρομοκρατίας.

Μαζί με την αγγελία ο Άραβας μεσολαβητής φέρεται να ανέβασε κι αυτό το σκληρό βίντεο από κάποια μάχη στη Συρία όπου πέφτει νεκρός, ένας από τους συμπολεμιστές του. Αυτοί που δείχνουν ενδιαφέρον για την αγγελία είναι κυρίως νεαροί ισλαμιστές που πολέμησαν στα πεδία των μαχών της Συρίας. Ήταν μισθοφόροι στη Συρία, γιατί όχι τώρα μισθοφόροι και στη Λιβύη.

Συνομιλία για το ποσό

– Γιατί 1500 δολάρια; Άλλοι πληρώνουν 2000.

– Με φαγητό ή όχι;

– Πηγαίνετε μισθοφόροι στον Χουσεΐν, στον καλύτερο στρατολόγο!

– Ενδιαφέρομαι, στείλε περισσότερες πληροφορίες

– Με ενδιαφέρει, υπολόγισε με, πρώτα ο Θεός

«Υπάρχει ενδιαφέρον. Κάποιοι ζητάνε και περισσότερα χρήματα γιατί τα 1.500 δολάρια τα βρίσκουν λίγα. Υπάρχει μια διαπραγμάτευση αν θα τρώνε εκεί, αν θα τους παρέχετε διαμονή και αν θα είναι περισσότερα τα χρήματα» εξηγεί ο κ.Μεϊμαράκης. Πηγή







Ισλαμιστές Ψάχνουν στην Ελλάδα Μισθοφόρους για τη Λιβύη

Δέκα μουσουλμανικές πόλεις ιδρύει ο κ. Μητσοτάκης. Οι νόμοι!.. Πρέπει να δικαστούν με την Εσχάτη Προδοσία σε Θάνατο!…





Ακόμη και εάν τα διανοητικά τους προσόντα δεν επαρκούν, αυτό δεν τους απαλλάσσει των ευθυνών τους. Γιατί ενώ η εθνική άλωση ήδη επιτελείται, η Κερκόπορτα ανοίγει στην ΑΟΖ, νοτίως Κρήτης.



Γράφει ο Γιώργος Ρωμανός: Συγγραφέας, ιστορικός ερευνητής

Η «Σύμβαση της Γενεύης για το Καθεστώς των Προσφύγων», του 1951, (Convention relating to the Status of Refugees, 1951) είναι το βασικό νομικό κείμενο για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις προσφύγων και κρατών. Επικυρωμένη από 145 κράτη έχει ισχύ παγκόσμιου νόμου. Συνοδευτικό σχετικό είναι το «Πρωτόκολλο για το Καθεστώς των Προσφύγων», (Protocol Relating to the Status of Refugees, 1967).

Η Ελλάδα προσυπέγραψε την «Σύμβαση» το 1959. ΟΜΩΣ η Ελληνική κυβέρνηση κατέγραψε επιφυλάξεις στο Άρθρο 26 της Σύμβασης με τις οποίες ΔΙΑΤΗΡΕΙ τις δυνατότητες «εξαιρετικής διαδικασίας, όταν απειλείται η εθνική της ασφάλεια και η δημόσια τάξη της.» Τελεία και παύλα!…

Από την «Σύμβαση» συνάγεται, ότι κανένα άτομο δεν έχει την δυνατότητα να αναγορεύει το ίδιο τον εαυτό του σε «πρόσφυγα» επειδή έτσι θέλησε. Πόσο μάλλον καταστρέφοντας τα ατομικά του έγγραφα και προκαλώντας επίτηδες ναυάγιο. Και οι δύο αυτές πράξεις είναι εγκληματικές ιδίως η δεύτερη που επιφέρει άμεσο κίνδυνο ζωής συνανθρώπων του. Σε κάθε περίπτωση είναι αποκλειστικό και κυρίαρχο δικαίωμα κάθε κράτους αν θα αποδώσει σε κάποιον την ιδιότητα του πρόσφυγα. Ή, αν θα συλλάβει και θα απελάσει τους παράνομους μετανάστες και κυρίως όσους τελούν εγκληματικές πράξεις, όπως οι προαναφερθείσες, της σκόπιμης καταστροφής ατομικών εγγράφων και της πρόκλησης ναυαγίου.

Θεμελιώδες στοιχείο της «Σύμβασης» είναι ότι η ιδιότητα «πρόσφυγας» αποδίδεται στην πρώτη ΟΜΟΡΗ, ασφαλή χώρα. Και η Τουρκία είναι η πρώτη όμορη χώρα με την Συρία και έχει κριθεί διεθνώς, όπως και από το ελληνικό ΣτΕ, ως «ασφαλής χώρα». Σε κάθε άλλη χώρα και χωρίς νόμιμα έγγραφα ο επίδοξος πρόσφυγας είναι παράνομος.

Ως γνωστόν η Ελλάδα ΔΕΝ συνορεύει με τις χώρες των παράνομων εισβολέων της, που είναι οι: Συρία, Ιράκ, λοιπές Αραβικές χώρες, Αφγανιστάν, Πακιστάν, Μπαγκλαντές, Κίνα, Θιβέτ, Βιρμανία, Σουδάν, Σενεγάλη, λοιπές Αφρικανικές χώρες, Άγιος Δομίνικος, Κούβα κ.α. Οι χώρες προέλευσής τους είναι 77-87, σύμφωνα με επίσημο κατάλογο (2016) του Ν. Τόσκα, τ. Αναπλ. Υπουργού Προστασίας Πολίτη, και με τα σημερινά στοιχεία του ιδίου υπουργείου. Έτσι, ΟΛΟΙ όσοι εισβάλλουν στη χώρα μας και επιτελούν βίαιο εποικισμό είναι παράνομοι, συμπεριλαμβανομένων και των Σύριων, αφού η Ελλάδα ΔΕΝ έχει σύνορα με τη Συρία. Οι Σύριοι αποτελούν μόνο το 2% των εισβολέων, βάσει δήλωσης Γ. Κουμουτσάκου, Αναπλ. Υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Σημειώνεται πως στη «Συνθήκη Λειτουργίας της ΕΕ», στο Άρθρο 79 παράγραφος γ, το θέμα αναφέρεται ως: «λαθρομεταναστευτικό», επί λέξει, και όχι ως δήθεν «παράτυποι μετανάστες» ή σαν «πρόσφυγες και μετανάστες», επίτηδες μαζί οι δύο λέξεις σε ένα δόλια, συγχυτικό «πακέτο» εννοιών.

Μεταξύ άλλων στη Σύμβασης της Γενεύης προβλέπονται τα εξής:

Άρθρο 31. 1. «όσοι εισέρχονται […] άνευ αδείας, θα παρουσιαστούν αμελλητί εις τας αρχάς [και] θα δώσουν επαρκείς εξηγήσεις περί της παρανόμου αυτών εισόδου ή διαμονής.»

Άρθρο 31. 2. «Αι Συμβαλλόμεναι χώραι θα εφαρμόζουν […]τα απαραίτητα περιοριστικά μέτρα.» Άρα προβλέπονται περιοριστικά μέτρα και όχι «ανοιχτές δομές», τύπου ΣΥΡΙΖΑ.

Άρθρο 32. 1. «Αι Συμβαλλόμεναι χώραι (απελαύνουν) δια λόγους εθνικής ασφαλείας ή δημοσίας τάξεως.»

Άρθρο 32. 3. «Αι Συμβαλλόμεναι χώραι δύνανται να εφαρμόζουν, κατά τας προθεσμίας (σ. παραμονής των παράνομων στη χώρα), μέτρα εσωτερικής τάξεως οία ήθελον κριθή αναγκαία.»




συνεχεια
εδω

https://dia-kosmos.blogspot.com/2020/01/blog-post_22.html


ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

www.nikosxeiladakis.gr