Η γυμνή επανάσταση της Kendall Jenner

Το καταλαβαίνουμε. Όταν στην ίδια πρόταση μπαίνουν οι λέξεις «Kendall Jenner» και «γυμνές φωτογραφίες», δεν βρίσκεσαι εδώ μέσα για να διαβάσεις οτιδήποτε. Μόνο για να δεις. Και έχεις απόλυτο δίκιο. Εξάλλου η δύναμη της εικόνας είναι ασύλληπτη με ό,τι συνεπάγεται αυτό.
Αλλά αν ανήκεις σε εκείνη τη μικρή μειοψηφία που επιμένει να αντιστέκεται, τότε έχεις ένα σημαντικό λόγο να διαβάζεις αυτές τις γραμμές.
Διότι η Kendall Jenner ανέβασε τις γυμνές φωτογραφίες για να υπερασπιστεί το δικαίωμα στην ελευθερία του γυναικείου σώματος. Το #FreetheNipple αποτελεί κορυφαίο trend παγκοσμίως και το Playboy δεν θα μπορούσε παρά να αποτελεί υπέρμαχο αυτής της προσπάθειας.
Το Instagram είναι γνωστό για την διάθεσή του να μην αφήνει οτιδήποτε παραπέμπει σε σεξουαλικό περιεχόμενο (εδώ βέβαια υπάρχει μία τεράστια παρερμηνεία, διότι μπανάρει μέχρι και γυμνά γλυπτά ή άλλου είδους έργα τέχνης) και έτσι το μοντέλο της Victoria’s Secret αποφάσισε να τοποθετήσει δύο μαύρα τετράγωνα ώστε να ξεγελάσει τον αλγόριθμο.


Φυσικά και η Kendall είναι γνωστή για την συνήθειά της να ποστάρει sexy φωτογραφίες στο Instagram account της και παρακάτω ξεχωρίζουμε ορισμένες από τις καλύτερες επιλογές της.