Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 30

Υγειονομική ''βόμβα'' σε γηροκομείο της Αθήνας ΤΣΙΟΔΡΑΣ - ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ ΣΠΕΥΔΟΥΝ ΣΕ ΜΟΝΑΔΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ - ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΘΗΚΑΝ 35 ΘΕΤΙΚΑ ΤΕΣΤ COVID-19

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Τετάρτης, καθώς σε γηροκομείο στον Άγιο Παντελεήμονα και συγκεκριμένα στην οδό Πιπίνου 91 και Μιχαήλ Βόδα, εντοπίστηκαν 35 θετικά κρούσματα Covid-19 από τα συνολικά 70 τεστ που διενεργήθηκαν. 

Το γηροκομείο αποκλείστηκε άμεσα και σπεύδουν εκεί τόσο ο επικεφαλής Λοιμωξιολόγος, Σωτήρης Τσιόδρας, όσο και ο Νίκος Χαρδαλιάς. 

Να σημειωθεί ότι για τα γηροκομεία οι υγειονομικές αρχές έχουν λάβει ειδικά περιοριστικά μέτρα για την προστασία των φιλοξενούμενων.

Χθες μάλιστα, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας είχε ανακοινώσει ότι από τις 31 Αυγούστου έως τις 20 Σεπτεμβρίου έχουν πραγματοποιηθεί 101 έλεγχοι σε μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων, κατά τη διάρκεια των οποίων καταγράφηκαν 20 παραβάσεις και επιβλήθηκαν 24 πρόστιμα για μη τήρηση των προβλεπόμενων περιοριστικών μέτρων. 

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο: 

https://www.zougla.gr/greece/article/igionomiki-vomva-se-girokomio-tis-a8inas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .