Σάββατο, Μαρτίου 6

Σπύρος Μπιμπίλας: «Λυπάμαι για τον Δημήτρη που έφτασε σε αυτό το σημείο»

Σπύρος Μπιμπίλας: «Λυπάμαι για τον Δημήτρη που έφτασε σε αυτό το σημείο»

Συνέντευξη στην εκπομπή Tik Talk έδωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας και μεταξύ άλλων μίλησε για την απόφασή του να μην ασχοληθεί με τη Νομική παρόλο που την έχει σπουδάσει και να ακολουθήσει τον δρόμο της Τέχνης.

Ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών δεν θα μπορούσε ωστόσο να μην αναφερθεί και στις καταγγελίες κατά συναδέλφων του που βλέπουν το τελευταίο διάστημα το φως της δημοσιότητας.

«Και παλιότερα υπήρχαν καταγγελίες για εργασιακά προβλήματα και μια φορά είχε βρεθεί κάποιος που είχε χτυπήσει άνθρωπο και είχε φτάσει στα δικαστήρια. Καταγγελίες για σεξουαλικές κακοποιήσεις δεν υπήρχαν… Ήταν ένα κακό σπυρί που έσπασε και βρεθήκαμε σε αυτή την κατάσταση μάλλον γιατί βρισκόμαστε σε πλήρη αδράνεια δουλειάς….» είπε ο ηθοποιός και συνέχισε: «Η αλήθεια είναι ότι δε μπορώ να αποκαλύψω λόγω της θέσης μου πράγματα για τις καταγγελίες…. Η υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη ξεκίνησε εκτός Σωματείου και είναι περίεργο που στο υπόμνημα που κατατέθηκε αναφέρεται στο Σωματείο».

Στην πορεία ο Σπύρος Μπιμπίλας αναφέρθηκε στις διαδικασίες που ακολουθούνται όταν φτάνει μια καταγγελία στο Σ.Ε.Η. τονίζοντας πως: «Αυτή η ιστορία φαίνεται ότι θα έχει μεγάλο βάθος και μέχρι να φτάσουμε στη γενική συνέλευση που έχουμε ορίσει για τα τέλη Μαρτίου δεν ξέρουμε τι θα ακολουθήσει».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην πίεση που έχει νιώσει το τελευταίο διάστημα από τους δημοσιογράφους οι οποίοι δε διστάζουν μέσα στα μεσάνυχτα να χτυπήσουν το κουδούνι του σπιτιού του για μια δήλωση.

«Αυτό δε θα μπορούσα να το πιστέψω. Έχω βάλει τα κλάματα για αυτό. Δε ξέρω αν άνθρωπος της Τέχνης σε άλλο κράτος έχει φτάσει σε αυτό το σημείο. Είναι τραγικό. Αυτές οι αναφορές στο Σωματείο στο υπόμνημά του είναι λάθος της υπερασπιστικής του γραμμής. Τον κύριο Λιγνάδη τον έχω συναντήσει πρώτη φορά πριν 40 χρόνια και από τότε μόνο σε κάποιες πρεμιέρες που χαιρετιόμασταν από μακριά… Όταν δε βγήκε καλλιτεχνικός διευθυντής του έστειλα μήνυμα για συγχαρητήρια… Με παραξένεψε αυτό γιατί όταν έναν άνθρωπο τον έχεις συγχαρεί και σε έχει υποδεχτεί με εγκαρδιότητα ως πρόεδρο του Σωματείου πως τα λες αυτά, δεν μπορώ να καταλάβω ποιος του τα έγραψε αυτά… Δε με πείραξε το μέτριος ηθοποιός, δεν κρατάω καμία κακία, ποτέ δεν έχω κρατήσει κακία. Εκείνο το βράδυ παρόλο που μένω μόνος μου ένιωσα ότι με έχει αγκαλιάσει όλη η Ελλάδα και πραγματικά σκέφτηκα τον Δημήτρη που ήταν μόνος του σε ένα κελί. Λυπάμαι πραγματικά που έφτασε σε αυτό το σημείο και που ο ίδιος άφησε τον εαυτό του να φτάσει εκεί» ανέφερε λίγο μετά για τις καταγγελίες που έχουν δει το τελευταίο διάστημα το φως αλλά και τις αναφορές στο όνομά του.

Βέβαια ο Σπύρος Μπιμπίλας δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη βοήθεια που έχει προσφέρει σε πολλούς που το έχουν ανάγκη αποκαλύπτοντας πως έσωσε στην κυριολεξία μια συνάδελφό του από τον θάνατο.

 

 

govastileto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .