Παρασκευή, Μαρτίου 5

Η Candice Swanepoel φέρνει το καλοκαίρι με τα νέα Tropic Of C

Mία νέα σειρά δημιουργιών της, σε ευφάνταστα χρώματα και κοψίματα [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Στην καρδιά του καλοκαιριού βρίσκεται το νότιο ημισφαίριο και οι εταιρείες μαγιό και καλοκαιρινής ένδυσης προσπαθούν να βρουν τους ρυθμούς τους μέσα στην πανδημία. Οι περισσότερες από τις μικρομεσαίες φίρμες, που δεν είχαν επενδύσει τεράστια ποσά σε καταστήματα λιανικής σε όλο τον κόσμο, τα καταφέρνουν περίφημα μέσω του διαδικτύου, ρίχνοντας το κόστος ως προς τα έξοδα παρουσίασης των προϊόντων τους αλλά και στον τομέα του μάρκετινγκ.

Ένα τέτοιο τέλειο παράδειγμα αποτελεί και η Tropic Of C, η εταιρεία με μαγιό και αξεσουάρ παραλίας που δημιούργησε το διάσημο μοντέλο από τη Νότια Αφρική, Candice Swanepoel, που μάλιστα διαφημίζει η ίδια με το καλλίγραμμο κορμί της τα μαγιό της, προσφέροντας παράλληλα «χορταστικό» και σέξι υλικό στα διεθνή ΜΜΕ να τα προβάλλουν.

Έτσι, η μητέρα δύο μικρών παιδιών, που τους τελευταίους μήνες έχει μετακομίσει μόνιμα στην παγκόσμια πρωτεύουσα της καλοκαιρινής ένδυσης, το Μαϊάμι, παρουσίασε μία νέα σειρά δημιουργιών της, σε ευφάνταστα χρώματα και κοψίματα, απευθυνόμενα κυρίως σε νεαρές κοπέλες που θα μπορούσαν να σταθούν στην παραλία με άνεση και χωρίς στιλιστικά ατυχήματα.

Η φωτογράφηση της Candice έγινε πιθανά στις Μαλδίβες, καθώς είναι σχετικά κοντά στη Φλόριντα και το μοντέλο χάρισε στα ΜΜΕ δυο-τρεις αρκετά τολμηρές εικόνες, ακόμα και χωρίς καθόλου μαγιό. Για τις δημιουργίες της, η Candice Swanepoel προβάλλει το γεγονός ότι είναι όλα από ανακυκλωμένα υφάσματα ενώ και τα σχέδια είναι ψηφιακά πριντς και δεν ξεβάφουν στο νερό.

Να θυμίσουμε ότι το ύψους 1,77 μ. μοντέλο αναδείχθηκε κυρίως μέσα από την αμερικάνικη εταιρεία εσωρούχων Victoria’s Secret, της οποίας είναι ο πιο καλοπληρωμένος «Άγγελος» από το 2010, ενώ όλα αυτά τα χρόνια έχει συμμετάσχει σε δεκάδες καμπάνιες μεγάλων οίκων μόδας όπως όπως των Tom Ford, Givenchy, Ralph Lauren, Chanel, Dolce and Gabanna και Versace.

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΕΘΟΣ

https://kourdistoportocali.com/passbook/i-candice-swanepoel-fernei-to-kalokairi-me-ta-nea-tropic-of-c/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .