Μαριάννα Ντούβλη: Το αυστηρό περιβάλλον, οι ροζ ταινίες, η αρπαγή του παιδιού της και το ολικό “λίφτινγκ”

fff

Η Μαριάννα Ντούβλη γεννήθηκε μελαχρινή, τον Αύγουστο του 1982 στην Ηρώδου Αττικού και μεγάλωσε σε αυστηρό οικογενειακό περιβάλλον. Τελείωσε το γαλλικό σχολείο στον Πειραιά και αφού τον πήρε όλο τον Πειραιά, μπήκε στη Γαλλική Φιλολογία και αποφοίτησε το 2004.

Της: Έπη Τρίμη

Κατά το παρελθόν η Μαριάννα Ντούβλη μονοπώλησε το ενδιαφέρον της Ελληνικής βιομηχανίας του lifestyle καθώς και της βιομηχανίας ροζ ταινιών. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια

έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας, θέλοντας να αποβάλει την κακή προβολή που είχε στο παρελθόν κάνοντας ένα restart comme il faut κοριτσιού.

Από τη θεατρική πορεία… στις ταινίες ενηλίκων

Η Μαριάννα Ντούβλη δοκίμασε το “υποκριτικό” της ταλέντο στο θέατρο, μεταφέροντας on stage ερωτiκές εικόνες με διαφορετικό σενάριο κάθε φορά..Γι αυτόν τον λόγο φούσκωσε και τα χείλη της, αφενός επειδή ήθελε να μοιάζει όσο το δυνατόν περισσότερο στην Merlin Monroe -η μόνη διαφορά ήταν στα χείλη και πουθενά αλλού-και αφετέρου επειδή ήταν αυτοδίδακτη στο πούρο, όπως δήλωσε στον Θέμο Αναστασιάδη. Δυστυχώς το σανίδι δεν μπόρεσε να την σηκώσει κι έσπασε. Έτσι έληξε άδοξα η καριέρα της στο θέατρο.Η συμμετοχή στο Athens Erotic Dream

Δεν έχασε καιρό και άρχισε τις εμφανίσεις σε διάφορα clubs και όχι μόνο. Και νάθελε να κρυφτεί δεν θα μπορούσε, κάνει μπαμ από χιλιόμετρα. Athens Erotic Dream για αρχή και εφιάλτης για όσους την είδαν σε καuτές ερωτiκές στιγμές…

Τα χρόνια πέρασαν και η Μαριάννα προσπάθησε να αλλάξει. Και αυτή η αλλαγή δεν περιορίστηκε μόνο στην αποχή της από τα ΜΜΕ αλλά και στην εικόνα της.


Η αρπαγή του παιδιού της και η εξαγορά της κηδεμονίας

Η ίδια το 2016 είχε παραδεχτεί σε τηλεοπτική εκπομπή πως με τον σύντροφό της εκείνη επιθυμούσε να παντρευτεί. Συγκεκριμένα είχε πει: «Εγώ ήθελα γάμο, αυτός ήθελε παιδί»!
Και αποκάλυψε: «Η κρίση εκδηλώθηκε στους 7 με 8 μήνες που ήταν το μωρό. Αποφάσισα να έρθω στην Ελλάδα για να φέρω το μεγάλο γιο μου πίσω, που είχε έρθει στο Μεξικό για διακοπές».
Και πρόσθεσε: «Μου είπε ότι ήθελε να δει τον παππού εκεί… Μου είπε άφησέ μου το παιδί εδώ. Ήρθαν στην Ελλάδα, μέχρι το Δεκέμβριο ήμασταν κανονικά μαζί. Όταν του είπα να μου βγάλει το εισιτήριο για να γυρίσω να κάνουμε γιορτές μαζί, εκείνος αρνήθηκε και έκοψε κάθε επικοινωνία μαζί μου».

Ο Μεξικανός πρώην σύντροφός της με τον οποίο απέκτησε το δεύτερο παιδί της, άρπαξε τον μικρό.H Μαριάννα Ντούβλη ισχυρίζεται μαζί με τον πρώην σύντροφό της είχαν υπογράψει τον Απρίλιο του 2014 στην Αθήνα ένα ιδιωτικό συμφωνητικό που προέβλεπε ότι ο επιχειρηματίας είχε την υποχρέωση να καταβάλλει 5.000 ευρώ κάθε μήνα στην μητέρα για τα έξοδα της ίδιας και του νεογέννητου παιδιού τους. Λίγο καιρό μετά όμως, ο ίδιος πρότεινε σε εκείνη να «εξαγοράσει» την κηδεμονία του παιδιού, κάτι που εκείνη δεν δέχτηκε.


Η νέα εικόνα

Η άτακτη και άμυαλη κορασίδα αποφάσισε να ωριμάσει και να δείξει την ενήλικη πλευρά της χάνοντας βάρος δείχνοντας τουλάχιστον εξωτερικά μια πιο σοβαρή εικόνα όπως θα δείτε και στη φωτογραφία που ακολουθεί.


Το διαβάσαμε εδώ

 

 https://www.xerolas.eu/cposts/03/29/6793602/2/