Τρίτη, Ιουνίου 22

Μια Γιγάντια Επιχείρηση Διεθνούς Εξαπάτησης Θάφτηκε στην Σιωπή.

  – Ο SARS-CoV-2 έχει αποδειχθεί εξαιρετικά ασταθής ιός. Η πρώτη μετάλλαξη ενίσχυσε τη μολυσματική ικανότητα αυτού του φορέα και πιστεύεται ότι προήλθε από βρετανικό εργαστήριο.


Strategika 51/Reseau International

Μετάφραση: Μιχαήλ Στυλιανού *

1 – Τα γεγονότα που συνέβησαν μεταξύ 15 Μαρτίου 2020 και 15 Μαρτίου 2021 ταξινομούνται επίσημα ως υβριδικός πόλεμος μεγάλης κλίμακας της γενιάς Β, αξιοποιώντας έναν διαδεδομένο βιολογικό φορέα που υπόκειται σε συχνές μεταλλάξεις.



2 – Αυτός ο αδήλωτος πόλεμος είναι ένα πρωτοφανές επεισόδιο σε μια σύγκρουση με πολύ ασαφή περιγράμματα που αντιπαραθέτουν τις ολιγαρχίες στους κρατικούς παράγοντες αλλά και τις πολυεθνικές μεταξύ τους. Αυτή η σύγκρουση επιβεβαίωσε την άνοδο των γιγάντων του Διαδικτύου και τον απόλυτο έλεγχό τους στην κατασκευή απόψεων και στην διαμόρφωση των πληροφοριών. Αυτός ο έλεγχος τους δίνει τώρα έναν μεγαλύτερο πολιτικό ρόλο, σε σημείο που να λογοκρίνουν και αρχηγούς κρατών ή να επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό τις εκλογικές επιλογές.

3 – Ο SARS-CoV είναι ένας ιός RNA, θετικής πολικότητας, που ανήκει στον βήτα κορωνοϊό και αποτελεί αντικείμενο μεγάλης έρευνας από ιατρικά αλλά και από στρατιωτικά εργαστήρια -λόγω των δυνατοτήτων του και του μακρού γονιδιώματος του. Ο SARS-CoV-2, που δημοσιοποιήθηκε αλλά δεν εμφανίστηκε το 2019, είναι ένα νέο μονοκλωνικό ιϊκό γενετικό στέλεχος RNA, που προκαλεί μια μορφή εποχικής επιδημίας, σε περίπτωση αδύναμης ανοσίας της αγέλης, όπως οι κορωνοϊοί που ευθύνονται για απλά κρυολογήματα (H-CoV-229E ή HCoV-OC-43). Αυτός ο σύνθετος φορέας είχε τη δυνατότητα να γίνει ένα καταστρεπτικό βιολογικό όπλο στοχευμένης ή χρόνιας και χαμηλής έντασης πρόκλησης θανάτων. Αλλά τα μυστήρια του ανθρώπινου ανοσοποιητικού συστήματος απέχουν πολύ από του να έχουν διαλευκανθεί και τα πράγματα δεν πήγαν όπως είχαν προγραμματιστεί. Αυτό εξηγεί τον πανικό που κατέλαβε τις μεγάλες δυνάμεις στην αρχή της ανακοίνωσης μιας νέας «πανδημίας» και στη συνέχεια τη χειραγώγηση αυτού του φόβου για εσωτερικούς πολιτικούς αλλά και γεωπολιτικούς σκοπούς.

4 – Ο SARS-CoV-2 έχει αποδειχθεί εξαιρετικά ασταθής ιός. Η πρώτη μετάλλαξη ενίσχυσε τη μολυσματική ικανότητα αυτού του φορέα και πιστεύεται ότι προήλθε από βρετανικό εργαστήριο. Επιπλέον, η εμφάνιση της αγγλικής παραλλαγής τον Δεκέμβριο του 2020 εγείρει πολλά ερωτήματα σχετικά με την ύπαρξη σκόπιμης επιθυμίας τροποποίησης του γονιδιώματος αυτού του φορέα.

Με περισσότερες από 17 μεταλλάξεις, συμπεριλαμβανομένων των διαγραφών -ένα ρεκόρ- αυτή η παραλλαγή θα μπορούσε να βγει μόνο από ένα εργαστήριο στρατιωτικής τάξης. Οι νοτιοαφρικανικές και βραζιλιάνικες παραλλαγές (που μοιράζονται με την αγγλική παραλλαγή μια σημαντική μετάλλαξη, η οποία βελτιώνει τη σύνδεση με τον υποδοχέα κυττάρων ACE2 (ένζυμο μετατροπής αγγειοτενσίνης2 που είναι απαραίτητο για την είσοδο του ιού στα κύτταρα του ξενιστή), αποδυναμώνουν την αποτελεσματικότητα των αντισωμάτων και ευνοούν την επανεμφάνιση της νόσου.

5 – Η Κίνα διαδραμάτισε κάποιο ρόλο στον αρχικό ψυχολογικό πόλεμο όταν ανακοινώθηκε ο ιός αποφεύγοντας εικόνες και βίντεο ανθρώπων που πέφτουν στους δρόμους ή ασθενών που πάσχουν από τονικό-κλωνικές κρίσεις. Αυτός ο ψυχολογικός πόλεμος έχει επιδεινωθεί από την αντί-κινεζική προπαγάνδα των δυτικών υπηρεσιών πληροφοριών. Επιφανειακά, οι δύο αντίθετες πρωτοβουλίες συνέβαλαν σε ένα μοναδικό αποτέλεσμα: τη διάδοση ενός πανικού που επέτρεψε στις κυβερνήσεις αυξανόμενου αριθμού χωρών να λάβουν πρωτοφανή μέτρα για τον περιορισμό της ελεύθερης κυκλοφορίας και μετακίνησης, το κλείσιμο των συνόρων, την νέκρωση ολόκληρων τομέων της οικονομίας, τους εγκλεισμούς και το καθεστώς καραντίνας.

6 – Αυτός ο υβριδικός πόλεμος έχει μεταμορφώσει τις δομές της παγκόσμιας οικονομίας και έχει αποκαλύψει τη χειραγώγηση των μακροοικονομικών αποτελεσμάτων από όλες τις χώρες του κόσμου. Έχει επίσης οδηγήσει στην εμφάνιση ενός εμπορικού κλάδου υψηλής απόδοσης στον ιατρικό και φαρμακευτικό τομέα, που επικρίνεται εντονότατα για την ολοένα και πιο προφανή υποταγή του στην ιδεολογία και στην «πολιτική ορθότητα».

Ο πόλεμος των εμβολίων έχει σίγουρα μια γεωστρατηγική χροιά σε προέκταση του υφιστάμενου στρατηγικού σχίσματος, αλλά αντιπροσωπεύει και ένα σημαντικό εμπορικό έπαθλο για τις φαρμακευτικές εταιρείες που γνωρίζουν τη δυνατότητα των υφιστάμενων εμβολίων να παράγουν νέα σύνδρομα αυτό-ανοσίας, στο πλαίσιο αυτού που αποκαλούν μεταξύ τους διαρκή ανάπτυξη των παθολογιών (και της συντήρησής τους). Κάτι που τους εξασφαλίζει μια μακροπρόθεσμη κερδοφορία.

Αυτή η κυνική προσέγγιση δεν είναι νέα. Είναι ένα από τα θεμέλια της μεταμοντέρνας οικονομίας. Ο άνθρωπος μπορεί να είναι ένα προϊόν με προγραμματισμένη ημερομηνία λήξεως. Από την παρούσα μεγάλη κρίση, η ιατρική βγαίνει δυσφημισμένη. Ένας αρχαίος γιατρός όπως ο Γαληνός θα μπορούσε να είναι ένας από τους καλύτερους γιατρούς στον 21ο αιώνα.

7 – Ο εμβολιασμός είναι ένα καθαρά οικονομικό ζήτημα. Οι προσπάθειες να επεκταθεί σε παιδιά και εφήβους αντικατοπτρίζουν μια καθαρά εμπορική λογική που δεν λαμβάνει καθόλου υπόψη τις βιολογικές ανάγκες ή οποιοδήποτε είδος προφύλαξης. Σε αντίθεση με άλλα εμβόλια, όπως για την πολιομυελίτιδα ή την ιλαρά, η αποτελεσματικότητα των εμβολίων CοV-2 απέχει πολύ από του να αποδειχθεί. Η αδιαφάνεια που περιβάλλει τα συστατικά αυτών των εμβολίων και η άρνηση διαφάνειας σε αυτό το θέμα είναι αρκετά ενδεικτική του κυρίαρχου ρόλου ενός καταναλωτικού συστήματος που δημιουργεί ψευδείς ανάγκες / ψευδή προβλήματα για μεγαλύτερο κέρδος.

Το κοινό κρυολόγημα σκοτώνει από την αρχαιότητα. Ο CoV-2 επίσης, εάν κάποιος είναι εξασθενημένος, σε κατάθλιψη, ή πάσχει από άλλες καταστάσεις που μπορεί να επιδεινώσουν τον αντίκτυπο μιας ανοσολογικής απόκρισης σε μια ιογενή λοίμωξη.


Η ιδέα ενός διαβατηρίου υγείας είναι στην καλύτερη περίπτωση εξωφρενική και αντικατοπτρίζει μόνο μια εμμονή σε περισσότερο κοινωνικό έλεγχο, λιγότερες πραγματικές κοινωνικές αλληλεπιδράσεις μεταξύ των πολιτών και τον περιορισμό της κίνησης. Η αύξηση των τιμών των μεταφορών αντικατοπτρίζει αυτή την επιθυμία, να καταστήσουν επίπονο οποιοδήποτε ταξίδι.


Όπως σε ένα σουρεαλιστικό αφήγημα, οι κυβερνήσεις επέβαλαν τις άδειες εξόδου και τα παθογόνα ανθρώπινα φίμωτρα, βασιζόμενες σε μια χονδροειδή χειραγώγηση με φόντο την διεθνή σύγκρουση μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας. Αυτό που διακυβεύεται είναι η παγκόσμια ηγεμονία και ο φόβος μιας αυτοκρατορίας για υποβάθμιση.

Αυτή είναι η μεγαλύτερη χειραγώγηση από τα τέλη της δεκαετίας του '60 και σίγουρα όχι η τελευταία. Η λογοκρισία δεν θα το αλλάξει αυτό.

Πηγή: https://strategika51.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .