Τρίτη, Ιουνίου 15

Γιατί δεν προσαρμόζεστε στην δικτατορία της "Δημοκρατίας" τους;

ΑΠΟ ΤΟ "PRESS-GR"
Της Ιωάννας Υψηλάντη

"Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται"

Αν, όμως, το ψέμα γίνεται παγκόσμια πρακτική, μπορεί να διαρκέσει και 3-4 χρόνια, αναλόγως, με τον αριθμό των προθύμων πειραματόζωων, που θα δίνουν τα δεδομένα τους, στις φαρμακοβιομηχανίες, δωρεάν, για να δημιουργηθεί το τέλειο γονιδιακό εμβόλιο, που εδώ και 10 χρόνια, προσπαθούν ανεπιτυχώς, να δημιουργήσουν.


Από τα έσοδα της Big Pharma, θα "τακτοποιηθούν" αρχηγοί κρατών, που ενέκριναν την...

χορήγηση αδόκιμων, πειραματικών  και μόνον δυτικού τύπου- λόγω ανταγωνισμού της αγοράς- εμβολίων, στα πειραματόζωα που παρήγαγαν αυτήν την "υπεραξία".
Θα "τακτοποιηθούν", επίσης, οι επιτροπούντες "επιστήμονες", ειδικοί στους ιούς, ανεξάρτητα αν είναι λοιμωξιολόγοι ή πλαστικοί χειρουργοί, καθώς θα πέφτουν οι....επιχορηγήσεις, για δήθεν έρευνες παντός είδους.
Θα "τακτοποιηθούν" οι ιδιώτες "φίλοι καρδιακοί", που "προέβλεψαν" τον ιό και τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας (μάσκες, τεστ, γάντια, αναπνευστήρες κλπ) και τα παρήγαγαν, συνεχίζοντας να πουλάνε, ανεξάρτητα, από τις αντίθετες κατευθύνσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (αυτός, ακόμα, δεν ξέρει πώς θα ξεπλυθεί).
Και τέλος, θα "τακτοποιηθεί" ο κύριος υπεύθυνος αυτής της δαντικής πραγματικότητας, που ζούμε. Η παγκόσμια ελίτ, που αποφάσισε ότι ένας κατασκευασμένος ιός αποτελεί το ιδανικότερο "εργαλείο", για να καταστρέψει όσα, μέσα από αιώνες, έχει κερδίσει η ανθρωπότητα. Την επιστήμη, την ελεύθερη βούληση, την Δημοκρατία, την συλλογικότητα και την αλληλεγγύη, την ελευθερία του λόγου, την ίδια την σκέψη μας.
Με ένα και μοναδικό σύνθημα: "Για το καλό σας!"
Τα ψέματα, οι ασυναρτησίες, η βία, οι φασιστικές απαγορεύσεις, η λογοκρισία, η φίμωση της αντίθετης γνώμης, τα πρόστιμα, ο εγκλεισμός, η ηλεκτρονική καταγραφή κάθε προσωπικού μας δεδομένου, σε κοινή θέα, η κατάργηση εργασιακών, κοινωνικών και συλλογικών δικαιωμάτων, όλα, μα όλα έγιναν και γίνονται, "για το καλό μας"!
Και σείς πια, τι θέτε;; Ε;;;
Γιατί δεν προσαρμόζεστε στην δικτατορία της "Δημοκρατίας" τους;;

 

 http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2021/06/blog-post_62.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .