Κυριακή, Ιουνίου 13

Emily Ratajkowski: Viral έγινε το mermaid μπικίνι που φόρεσε για τα 30ά της γενέθλια!

Emily Ratajkowski: Viral έγινε το mermaid μπικίνι που φόρεσε για τα 30ά της γενέθλια!

Η Emily Ratajkowski έγινε 30 ετών και το γιόρτασε με το δικό της μοναδικό τρόπο. Πώς;

Φορώντας ένα εντυπωσιακό μπικίνι στην παραλία. H EmRata επέλεξε ένα μαγιό από τη συλλογή S / S 21 του οίκου Versace με θέμα τον ωκεανό, η οποία ήταν γεμάτη με μοτίβα όπως αστερίες, κοράλλια, κοχύλια, ψάρια και άλλα.


Η ίδια η σχεδιάστρια, Donatella Versace, έγραψε στο Instagram: «Η εορταζόμενη γοργόνα!!!».

To bikini είχε αποχρώσεις του πορτοκαλί και χρυσού και η Emily Ratajkowski το φορούσε με πορτοκαλί sarong skirt στην παραλία.

Φυσικά, οι 27 εκατομμύρια οπαδοί της Ratajkowski ενθουσιάστηκαν πραγματικά με τις φωτογραφίες, κάνοντας τις δημοσιεύσεις της viral σχεδόν αμέσως.

Η τάση under the sea που ξεκίνησε από την ανοιξιάτικη runway συλλογή του ιταλικού οίκου είναι ιδιαίτερα δημοφιλής, αφού ήδη η αγορά έχει παρουσιάσει νέες εκδοχές με κοχύλια και αστερίες σε ρούχα και αξεσουάρ.

Το medusa print του Versace γίνεται όλο και πιο δημοφιλές όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει και ετοιμαζόμαστε να καλωσορίσουμε το καλοκαίρι.

govastileto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .