Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 20

Κάιλι Τζένερ: Παρουσιάζει τα νέα μαγιό της και συγκεντρώνει μέσα σε λίγες ώρες 18 εκατ. likes

kylie_banner

Η διάσημη περσόνα και ιδιοκτήτρια της εταιρείας Kylie Cosmetics ίδρυσε το νέο της brand Kylie Swim - Οι πρώτες της φωτογραφίες έχουν ενθουσιάσει τους θαυμαστές της

Τα πρώτα κομμάτια της νέας εταιρείας μαγιό, που ίδρυσε η Κάιλι Τζένερ κυκλοφόρησαν και η διάσημη περσόνα δεν άργησε φυσικά, να τα παρουσιάσει στο κοινό της.

Η μικρότερη από τις αδερφές Καρντάσιαν ανάρτησε τις πρώτες λήψεις φορώντας το αγαπημένο της κομμάτι από την συλλογή της και οι θαυμαστές της στο Instagram ενθουσιάστηκαν.

Πόζαρε με ένα πορτοκαλί ολόσωμο μαγιό, το οποίο θα μπορούσε να παραπέμπει και σε μπικίνι, λόγω του σχεδίου του και εντυπωσίασε τους θαυμαστές της τόσο με την επιλογή της, όσο και με το εντυπωσιακό της κορμί.



Αν και έχει αναρτήσει μόλις δύο δημοσιεύσεις, που την δείχνουν με το εν λόγω μαγιό, τα likes που έχει συγκεντρώσει, ξεπερνούν τα 18 εκατ. .

Στην λεζάντα της πρώτης της δημοσίευσης, η Κάιλι Τζένερ έγραψε σχετικά με το νέο της εγχείρημα: «Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που μοιράζομαι αυτό το νέο πρότζεκτ μαζί σας. Είναι τόσο ξεχωριστό για εμένα. Ανυπομονώ να σας δείξω τι έρχεται».




https://www.protothema.gr/life-style/article/1162399/kaili-tzener-parousiazei-sto-koino-ti-nea-tis-sullogi-magio-kai-sugedronei-mesa-se-liges-ores-18-ekat-likes/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .