Σάββατο, Φεβρουαρίου 11

Bόμβα Σαμαρά..."Δε θα είμαι υποψήφιος..."

Το είπε...Δε θα είναι υποψήφιος...γιατί τζάμπα μάγκες δεν θα είναι καν υποψήφιοι...Ούτε οι ψευτοεπαναστάτες...

Σήκωσε τον αντιμνημονιακό αγώνα στις Περιφερειακές εκλογές του 2010 ταυτόχρονα σεβόμενος τις υπογραφές Παπανδρέου σε περίπτωση που αναλάμβανε τη Πρωθυπουργία.


Μετά έφτιαξε το Ζάππειο 1 και 2 για να αντικρούσει την ύφεση που προκαλούσαν οι αναθεωρήσεις του Μνημονίου,σήκωσε την παντιέρα της επαναδιαπραγμάτευσης του Μνημονίου, για να προσέλθει το τραπέζι των διαπραγματεύσεων- και πέρα από τις κορώνες που έβγαλε-συμφώνησε απολύτως σε όλα...

Για το PSI και ενώ έλεγε  ότι δεν εκχωρώ εθνική κυριαρχία  συνυπέγραψε το Αγγλικό δίκαιο να διέπει τα ομόλογα που θα εκδοθούν προς εξασφάλιση των πιστωτών και δίνουν εμπράγματες εγγυήσεις στους ομολογιούχους...

Αλήθεια,υπάρχει μεγαλύτερος τζάμπα μάγκας...;

--

2 σχόλια:

  1. Καθόλου παράξενο, του παραδίδει μαθήματα ο ΤΡΙΜΑΛΑΚΑΣ "φεύγω μένοντας" αλλά και τι έχει να χάσει; την αποστολή του αύριο θα την φέρει σε πέρας.
    Ευτυχώς αν εξαφανιστεί ο Τιραμόλα θα γλυτώσει από ένα ακόμα τζάκι, έτσι κι έτσι δεν είχαν να περιμένουν τίποτα απ' αυτόν οι Νεοδημοκράτες. Πέταξε τον χαμένο γιατί ανέβαζε την Νέα Δημοκρατία, κι αυτό ήταν το λάθος του Πάνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΤΖΕΦΡΥ ΟΥΣΤ ΞΟΥ ΞΟΥ ΕΞΩ ΠΟΥΣΤΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ΠΟΣΑ ΠΕΡΝΕΙΣ ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΡΓΙΟΛΗ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .